Middag och kramp

Igår åt jag middag med jobbet inne på Koh Phangan, så mysigt! Det är ju faktiskt himla kul att träffas utanför jobbet. Maten var supergod och miljön var ju verkligen supermysig, som om man var i Thailand (inte för att jag varit där, men ändå). Efter middagen så åkte jag hem till Adam eftersom jag skulle egentligen jobbat i Nacka idag. När jag kom hem till Adam fick jag sådan kramp i magen, fick sitta som en liten köttbulle på sängen för att det inte skulle göra lika ont. Jag har ju fått kramp förut eftersom min mage är som den är, det brukar hålla i sig i kanske en timma. Krampen var från elva på kvällen till åtta på morgonen! Gick upp vid 05:30 för att iallafall försöka ta mig till jobbet, men alltså jag kunde inte stå rakt! Fick ringa en av regionscheferna och sjukanmäla mig. Vet inte om jag åt något dåligt eller om min mage reagerade på att jag hade ätit puttelite av en stark sås, tror mest på det sistnämnda eftersom jag vet att min mage kan vara suuuuperkänslig. Nu mår jag iallafall bra så det är skönt! Bjuder på tre bilder från kvällen, första bilden är mig och sen har jag snott de andra två från Mimmi och Ebba!

Dagens outfit

Eftersom jag snart ska till skolan så är varmaste koftan på, föreläsningssalen är världens kallaste!

Gottigt för håret

Igår innan jag åkte hem till Adam så passade jag på att gå in en sväng till min frisör och köpa lite nya grejer som hon hade rekommenderat när jag var där och klippte mig. Ett schampoo, en inpackning och en hårolja. Var först tveksam på om jag skulle köpa håroljan för jag tyckte att allt skulle bli så dyrt, men jag kom på att jag skulle tycka att den är lika dyr nästa gång också. Haha. Har användt alla grejerna idag när jag duschade, håret är såååååå mjukt!! Måste känna imorgon också hur det känns, mitt hår brukar bli så frissigt när jag har sovit.

Malin och Pelle lagar mat

Ja men då var det dags igen! Den här gången blev det kräftwook. Jag tror alltid att jag ska misslyckas eller att det ska bli jätteäckligt när jag lagar mat, men det blev verkligen såååå gott. 

Nytt i sminkväskan

Köpte bronzern från Nars förra veckan , jag ääääääälskar den! Visst att det är dyrt, men herre så bra. Idag var jag och mamma inne på Sephora igen haha, jag behövde en ny concealer och hade spanat in en från benefit så jag passade på att fråga om hjälp. Hon rekommenderade en annan, också från benefit, och den fick följa med mig hem, lite saftigt pris på den med men förhoppningsvis är den också värd priset!

Dagens kattiga outfit

Köpte ett par galna leggings igår. Jag tycker att de är hysteriskt roliga och Adam tyckte att de var hemska (men han skrattade faktiskt). Jag är ju en crazycatlady trots allt. Snart måste jag dock ta över ett par jeans eftersom jag fryser ihjäl ute, kommer även byta ut vansen mot uggs, inte lika spännande outfit då.

We are the in crowd-The best thing

Ett musiktips mitt i natten. Lyssnade på den precis när den var ny, kände mig lite besviken för den var inte så bra som jag hade väntat mig. Sen så lyssnade jag på den igår igen och jag älskar den! Haha. När jag lärt mig texten så är det här vad jag kommer springa runt och sjunga på här hemma. I februari släpper de nytt album också, har hört en annan låt och den är jättebra den med!

Senaste dagarna

Jag har jobbat, ätit sushi och haft sleepover med Karin och Mickie, chillat en hel dag, jobbat lite till, varit hos Adam och jobbat i Nacka. Känns som om jag har haft fullt upp, förutom den där chilldagen då. Ikväll börjar skolan igen, polarmiljöer! Jag ser verkligen fram emot det och hoppas att det är så intressant som jag tror.

Min lilla Pellekatt

Nu är det ungefär fyra år sedan jag och mamma åkte iväg för att köpa min Pellekatt. Kommer vara evigt tacksam för att jag fick honom. Tack mamma och pappa för att ni förstod att jag behövde ha en katt i mitt liv igen! Visst var det väldigt jobbigt i början men tänk så bra det blev sen.

Malin och Pelle lagar mat

Eftersom mamma tyckte att det var dags med en egen matlagningsdag igen så tänker jag införa "Malin och Pelle lagar mat", höll på med det på gamla bloggen. Haha. Idag fick det bli pannkakor med olika tillbehör, barnsligt gott! Ni behöver inte oroa er över den första bilden, Pelle slickade inte i smeten (även fast han ville det).

Torsdag

Hämtade ju min tenta igår, jag fick ett C! Trodde att jag skulle vara kvar på ett E så jag är riktigt nöjd. Efter det åkte jag till Adam, vi fixade mat och kort efter det så somnade vi. Har sovit så många timmar! Haha. Chillade hos Adam ett tag och sen åkte jag hem. Här hemma har jag lekt med min galna katt, han har alldeles för mycket energi nu när det är kallt ute. Sen så har jag druckit te såklart, är så kallt här hemma!

Dagens outfit


En fixardag!

Var ju nästan uppe med tuppen idag! Innan klockan 12 hade jag varit hos doktor och skrivit ut ny medicin, käkat frukost på jobbet, gått till kunskapscentrum för att söka in till matte c, hämta ut medicin och satt mig i en frisörstol. Mycket vettigt gjort idag! Frisörbesöket var rätt spontant, jag tänkte att om jag redan är i centrum så kan jag ju lika gärna se om de hade en dropin-tid, det fanns det! Så skönt att bli av med de slitna topparna. När jag kom hem så fixade jag ihop en toast, såååå gott! Åt den medan jag kollade nya avsnittet av PLL och efter det så somnade jag haha. Om ett litet tag så ska jag ta tåget in till universitetet för att hämta min tenta och efter det åker jag till Adam.

Jag visade din början och du visade hur allt tog slut.


En lördagsmorgon

Helgfrukostar är ju bästa frukosten! Har njutit av blåbärsproviva, rågfralla, caramelte och en apelsin. Eftersom min familj älskar vintersport så är det oftast det som går på tv:n när man äter frulle, jag gillar bara backhoppningen, sjukt spännande! På sista bilden har vi min lilla Pelleskrutt som är trött efter att ha lekt med en tops, det är hans favoritleksak. Man behöver egentligen inte köpa leksaksråttor till honom, det är alltid topsarna som är favoriten. Konstig katt.

Jobb-fredag

Idag blir det jobb! Ska åka om en timma ungefär. Vi började ju med semlor i tisdags så jag ska nog hugga in på en liten minisemla, nomnomnom.

Blogawardlista!

Blev nominerad av Evve att göra en sån här Blogawardlista. Nu är inte jag lika awesome och nominerar och kommer på frågor, jag är helt värdelös på sånt. Dock tänkte jag att jag iallafall kan svara på frågorna!
1, Jag är en Crazycatlady, är dock allergisk mot katter. Största skämtet eller hur? Käkar medicin varje dag så att jag kan ha min älskade Pellekatt.
2, Mina favoritband som alla delar på förstaplatsen är All Time Low, Thirty Seconds To Mars och Westlife.
3, Jag fryser hela tiden, mina händer och fötter är alltid som isklumpar.
4, Jag ääääälskar te!
5, Jag drömmer om att få jobba med djur i framtiden.
6, Jag tror att jag skulle tycka det var kul att vlogga, men skulle känna mig fånigast i världen så jag skippar det.
7, Jag sydde mig i fingret på symaskinen i slöjden när jag gick i högstadiet.
8, Jag har ett ärr på hakan från att jag drämde i den i bänken när jag gjorde äppelklyfter, ni vet med en sån där man klämmer på äpplet för att få färdiga klyftor.
9, Jag går ofta runt och sjunger högt när jag är hemma ensam.
10, Jag har spelat blockflöjt och tvärflöjt. Har en tvärflöjt här hemma som jag köpte förra året för jag tänkte att det kunde vara kul att lära sig igen.
11, Jag åker typ inga grejer på nöjesparker. Har tex aldrig åkt bergochdalbanan på gröna lund.
1, Om du var ett djur, vilket skulle du vilja vara?
Lätt en katt! Sova, äta och gosa hela dagarna.
2, Vilket djur skulle du helst bli uppäten av?
En vithaj!
3, Semmeldagen eller kanelbullensdag?
Jag jobbar ju i en bröd/bull-butik så valet är lätt, det blir en massa grädde i kylarna under semmelperioden så det självklara valet är kanelbullensdag.
4, Vad skulle du säga är din bästa egenskap?
Oj vad svårt, att jag är snäll?
5, Vad skulle du säga är din sämsta egenskap?
Ibland pratar jag alldeles för mycket.
6, Har du något löfte eller mål för 2014?
Röra på mig mer. Standardsvar haha.
7, Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Ja det gör jag.
8, Om du fick byta namn, vad skulle du vilja heta?
Något som går att säga på engelska också, Malin blir ju inte det snyggaste direkt haha. Har alltid tyckt att Alice är ett fint namn så kanske det.
9, Vilket är bäst: Godis, chips, ostbågar eller läsk?
Men hur svårt? Jag är ju en gottegris så jag väljer allt! haha.
10, Ditt bästa minne av 2013?
Måste ju säga att Bråvallafestivalen var rätt awesome!
11, Favoritcitat?
Hakuna Matata?

December favourites

Den rengörande moussen från ACO är riktigt bra, tycker verkligen att min hy inte alls blir lika fettig. Så skönt! Serumet från Forever Aloe vera har egentligen varit en favorit länge. Den återfuktar, doftar gott och är superdryg!
Den här fick jag av Adams mamma för rätt länge sen, jag använder den verkligen i perioder, det är ju alltid kul att variera liksom. Nu har jag använt den mycket, så himla god doft!
Alltså jag menar julmust? Vem har inte haft det som en favorit under december? Jag äääälskar julmust! Grejen är att pappa köpte hem det hela tiden, sen kommenterar han att jag dricker mycket julmust. Klart jag dricker julmusten om den finns hemma? (Hej pappa).
Egentligen är det här favoriter hela tiden. Köpte den ena när jag och mamma var i Dublin och den andra köpte mamma när hon var där själv. Perfekta tekoppar! Det får plats massor och kanterna är rätt tjocka så att det håller sig varmt länge. Ska nog koka lite te nu faktiskt!

Hemma

När jag satt på tåget hem så frågade Karin om jag ville gå på promenad, jag som bör röra på mig mer sa ja! När jag kom hem så drack jag proviva och åt en frukt, nu sitter jag dessutom och väntar på middag, så hungrig. Medan jag väntar på mat så har jag gosat ner mig med en filt, osminkad och bulle på huvudet. Hur skönt? Så skönt!

Onsdag morgon

Startade dagen med frukost på sängen och nya avnsittet av pretty little liars! Är hemma hos Adam men ska snart börja åka hem. Adam gick tidigt imorse för att åka iväg med jobbet, så är lite tråkigt att vara här ensam.

Dagens outfit

Tofflorna och chokladmobilskalet sätter ju liksom pricken över i'et!

Blackfish

Äntligen har jag sett Blackfish! Har längtat efter att se den i typ ett år. Så himla bra men man får ju lite ont i hjärtat, stackars djur. Helt sjukt hur mycket Seaworld ljuger om alla "olyckor" och ger fel fakta om späckhuggarna för att rädda sig själva. Vet knappt vad jag ska skriva, det är bara helt sjukt. Jag ska läsa boken Death at seaworld också, men först ska jag ta mig igenom Behind the dolphin smile. Även om ni inte är som jag och är helt supderduper intresserade av det här så tycker jag ändå att man ska se Blackfish, även The Cove och Sharkwater är värda att se!

Jobb och mysigt bad

Idag jobbade jag öppning, var ju lagom trött när klockan ringde! Men det var en kul dag, hade saker att göra hela tiden. Efter jobbet så tog jag ett bad eftersom mitt hår var äckligt plus att jag luktar mjöl och bröd efter några timmar på jobbet, haha. Hade i en badolja? Trodde det var en badbomd, man kanske kan kalla den oljebomb? Så skön iallafall, känner mig helt återfuktad. Dessutom så hade jag med mig datorn så att jag kunde lyssna på musik, All Time Low! Typ bara en och en halv månad till konserten, sååååå himla pepp!!

shopping idag och igår

Igår åkte jag en snabbis till Täby. Med mig hem fick jag en hårbehandling, min andra som jag brukar köpa är slut i butiken och här hemma, så jag passar på att testa en ny. Sen så köpte jag mitt favorit-te med smak av kaktus, det är sååååå gott! Idag var jag i stan med Amelie, såklart blev det lite shopping idag också, men väldigt lite för en heldag på stan! Köpte en tröja och ett par hantlar (rosa bara för att det är lite kul, hehe). Tänkte försöka börja träna hemma, känns mer värt att köpa ett par hantlar för 300 som man avänder några gånger än ett gymkort för 3000 och så går man knappt dit. 

Dagens outfit

Har varit dåligt med outfits på senaste, dessutom har jag inte visat några av mina nya kläder från glamour kills. Här har vi en tisha, så bra! Jag älskar ju katter, pizza och att relaxa.

Nytt år osv

Jag är inte den som kör på nyårlöften, lyckas ju ändå inte hålla det. Men små mål kan man ju alltid ha, inga krav här alltså, mest saker som är bra för mig och är kul. 1, Träna mer, klassiska haha, bara att gå ut på fler promenader är bra! 2, Ingen onödig stress, det resulterar bara i halsbränna och illamående, såååå det är ju bra att slippa. 3, Använd kameran mera, jag älskar ju att fota, om jag inte orkar bära runt på systemen så kan jag ju iallafall ha med mig lilla digitalen. 4, Se till att magen blir bättre!

Nyårsafton

Firade in det nya året med Adam hemma hos honom. Vi lagade tacos, körde frågesport, käkade stjärnor och drack cola ur glasflaska (lätt det godaste!). Sen kollade vi fyrverkerier ute på balkongen, kan ju vara världens bästa utsikt. Världens mysigaste att fira nyår med min älskling, jag har aldrig gillat nyår speciellt mycket så det här var perfekt!

RSS 2.0