Sharkweekoutfit nummer 10!


Sharkweekoutfit nummer 9!


Bakningsabstinens

Nu har jag inte bakat på suuuperlänge! Och imorgon åker jag tillbaka till Sandhamn och där ute har jag ingenting, får kanske köpa och dra ihop något superenkelt. Ja något med blåbär kanske, har ju faktiskt börjat dyka upp på våran tomt. Det låter som en plan! Och alltså på den här bilden, fortfarande blond då, känns så ovant nu!

Sharkweekoutfit nummer 8!


Överraskningsmiddag

Idag åkte jag hem från ön för att gå på Saras överraskningsmiddag! Åhååå vad bra det blev, och hoppas att Sarisen är lika nöjd! Kände mig lite taskig när hon frågade igår om jag var i stan eller ute på ön, svarar såklart att jag är ute på ön, vilket var helt sant. Men hon visste inte att jag skulle åka hem morgonen efter, hehehe. 

Sharkweekoutfit nummer 7!


Vad gör vädret?

Trodde att det skulle bli skitväder igår också. Regnade hela natten och morgonen! Gick ut vid tjugo över fem och hämtade in en dyngsur Pellekatt. Vid klockan två så började det spricka upp litegrann, till att senare bli klarblå himmel! Senare mot kvällen så började det spöregna igen... Haha. Men jag njöt verkligen under dagen!

Sharkweekoutfit nummer 6!


Mysdag!

Så himla mysigt att ha Adam här! Vi sov alldeles för länge, åt frukost ute, eftersom solen faktiskt tittade fram. Sen cyklade vi ner till hamnen och åt på Värdshuset. Efter det skulle Adam ta båten hem, wäääh saknar honom redan! Träffade lite vänner efter det och cyklade hem. Och kan vi gissa vad jag har gjort på kvällen? Druckit te med Mickis såklart!

Sharkweekoutfit nummer 5!


Regnväder och solnedgång

Gick upp supersent, vaknade med huvudvärk så somnade om gång på gång. Sen så har det regnat så mycket idag, Pellekatten blev till och med rädd för att det lät så mycket. Adam kom hit sen på kvällen, så vi har ätit mat och sen cyklat ner för att köpa gottigottigt och kollat på solnedgången.

Sharkweekoutfit nummer 4!


Mycket spännande dag

Blir vi förvånade om jag skriver att jag har haft en lugn dag? Nej trodde inte det heller. Det mest vettiga jag har gjort idag är nog att hjälpa mamma att plocka kottar haha. Sen gick jag ner en liten stund till vattnet och fotade lite. Det blir inte mer spännande än så. 

Sharkweekoutfit nummer 3!


Vet inte ens vilken dag det är

Idag har vädret inte varit roligt! Det har spöregnat till och från hela dagen. Powernappade en timma under dagen bara för att jag var uttråkad haha. Hade varit en annan femma om jag kunde läsa bloggar och kolla youtube, meeeen jag har inget internet. Så beroende man är. Därför får det bli mobilbloggande när pappa inte är ute och har sin dator här. Aja, jag och Mickis cyklade ner en snabbis till hamnen och köpte godis. Sen har vi suttit hemma hos henne och kollat på film, som typ alla andra kvällar hittills. Haha. Livet på landet. 

Sharkweekoutfit nummer 2!


En söndag

Åh vad jag bara tar det lugnt här ute. Började dagen med en rätt lugn powerwalk med mamma. Efter det så satt jag ute och solade. Annars har jag inte gjort mycket, gick iväg ett tag och kollade på när mamma spelade boule. 

Sharkweekoutfit nummer 1!

Jaaaa äntligen, Sharkweek! Som jag har längtat. För att fira denna underbara vecka så blir det hajoutfit varje dag i en vecka, plus tre dagar till typ. Sverige kör ju dock sitt Sharkweek med start den 9:e augusti, rätt bra ändå för här ute på ön har jag inga kanaler. Så det blir perfekt för i augusti är jag hemma. Men jag går all in för hajar den här veckan, roligare med the real deal!

Äntligen i skärgården

Kom fram till Sandhamn igår, åh vad jag njuter. Vädret idag har varit helt underbart, har solat, cyklat ner till hamnen och sen har jag solat lite till. Dessutom så är det pappas födelsedag idag så vi har ätit gottigottigt!

Sleeping With Sirens/Pierce The Veil

Så här sitter jag och tror att jag ska fixa bilder från Bråvalla, men kan tydligen inte öppna filerna på den här datorn. Så jag får försöka på min andra dator sen. Dock så kom jag på att jag inte har lagt upp några bilder från när jag såg SWS och PTV i typ mars? Haha. Jag skäms. Den här konserten gick jag helt själv på, första gången jag gått helt ensam! När banden körde så spelade det liksom ingen roll, jag skrek halsen av mig! Men dötiden mellan, där var det ensamt och kändes lite konstigt. Sysselsatte mig med att köpa mer merch och lite läsk. Helt underbar konsert ändå, som jag längtat efter att få se SWS för första gången!

RSS 2.0