I'm thinking something's gotta give


Spa i vinterkylan

I måndags kändes håret riktigt risigt och jag frös (som vanligt), så jag hoppade i ett bad. Badbomb, hårbehandling och lite youtubeklipp på det. Skulle ju kunna vara där i badkaret hur länge som helst haha. Tror typ på riktigt att jag har varit något vattendjur i tidigare liv. På tal om risigt hår förresten, idag klippte jag av en sisådär 10cm ungefär. Typiskt mig att spara ut och sen klippa av det, men men jag är nöjd!

Black & White, och lite blått.

Det är farligt att kolla in Junkyard när man är shoppingsugen. Sitter alltid och kollar in massa webbshoppar när jag är uttråkad, och junkyard är ju favoriten. Sitter just nu med tre saker i varukorgen, får se om jag faktisk beställer eller inte. Är sååå sugen på mössan, kepsen och den svarta sweet-tröjan! Längtar verkligen efter att Junkyard XX-XY och Sweet släpper mer vårnyheter, då blir det farligt haha.

Ny design och ny motivation

Ja men hej hallå! Igår fick jag ett ryck och gjorde om hela designen. Eller alltså jag bytte header och färger osv. Måste nog ändå säga att jag är väldigt nöjd även fast designen är väldigt enkel. Känns mycket bättre med grått än den "beiga" färgen jag hade innan, vad tänkte jag där? Haha. Och headern, den här är så mycket mer jag! Den förra var jag inte ens nöjd med från första början. Den här är verkligen jag i ett nötskal, jag menar min säng, snyggaste skorna och min gigantiska haj! Om det är någon som läser som inte känner mig, ja jag älskar hajar. Skulle nästan vilja kalla mig för en crazysharklady. Känner att motivationen till bloggen är tillbaka och det känns så himla bra!

Dunkin' Donuts

I början av december, tror jag, så öppnade Dunkin' Donuts i Täby Centrum. Jag kommer bli tjock. I typ en månad så var det milslång kö varje gång man gick förbi, och jag var ju supertaggad! Hur gott med Donuts?? Dagen innan nyår så gick jag och Adam dit och köpte med oss ett paket hem. Sååååååå gott! Har även hunnit testa deras iste som också var supergott! Så himla glad för det finns inget annat ställe i Täby C som har gott iste, lycklig tjej. 

Dagens outfit

Ja men hur länge sen var det jag la upp en dagens outfit? Alldeles för länge sen! Egentligen ljuger jag lite för jag har inte alls använt skorna på bilden. Men de är nya, snygga och inte redo för snöslask ännu. Däremot så är de så snygga till min tisha såååååå ja. 

quesadillas till middag

Alltså vårat kök har ju inte varit ett riktigt kök sedan slutet av augusti. I jul så kunde vi använda det men väggarna var inte klara. Den här veckan började de med målningen och det betyder att hela köket är täckt med plast och papper. Ugn och mikro går att använda men inte spisen. Hur svårt är det inte att komma på något att laga till middag när man inte har någon spis? Jättesvårt! Jag lyckades ändå komma på idén att göra quesadillas i ugn. Hela familjen tyckte att det var gott, så jag är nöjd. Ska definitivt laga det flera gånger, mums!

All Time Low - Something's Gotta Give

Alltså lyckan just nu. Ny låt och video, nytt album snart och de kommer till Bråvalla! Herrejösses. Och videon, haha alltså hur tokiga är dom? Fast man blir ju aldrig riktigt förvånad när det handlar om All Time Low! Bästa bandet!

Börja nya året med träning

Alltså standardgrej efter nyår, att träna! Haha. Jag som inte rört en fena sen i somras typ hakar på. Mitt mål är att bli starkare och bygga muskler så att jag går upp i vikt. Konditionen behöver väl egentligen också bli bättre men att få lite mer muskler är prio! Vi får väl se hur länge det håller i sig, men bättre att försöka ett tag än att inte försöka alls. Idag har jag kört ett pass med Nike training club appen, ska försöka köra ett program på fyra veckor som finns där. Efter första passet idag så var jag helt död haha, var helt skakig i benen!

RSS 2.0