Spa-dag

Alltså ibland känner man för att ha en riktig spa-dag. Körde hårinpackning, badbomb och så kollade jag ett avsnitt av en serie. Hur mysigt?! Så mysigt. Mitt hår känns supermjukt och jag är helt lugn.

Chocolate crackles

Jag har bakat! Efter tre månader utan kök så kan jag äntligen baka! Åh vad glad jag är. Det första jag bakade var pizzabullar, perfekt mellis. Skippade dock bilder på dessa för bilderna blev inte så roliga. Det andra jag bakade var chocolate crackles, ett recept från Leila, jättelätta att göra och de blev supergoda! Dock gjorde jag om receptet lite, det skulle vara kardemumma i men jag struntade i det och proppade i massa vit choklad istället.

Julafton

Gick upp igår upp supertidigt igår för att vara jag. Planen var att äta frukost och kolla på Grinchen klockan fem i nio, himla bra start på dagen tycker jag. Sen fortsatte julafton som den brukar, Kalle Anka, julmiddag och presentöppning. Mysigaste var att Adam firade Jul med min familj i år! På kvällen satt jag och Adam och spelade frågesportsspel som vi hade köpt till varandra, vi tänker tydligen lika haha. Här följer lite bilder på mig och Pellekatten, ungefär bara det jag tog kort på. I min familj så är vi fåniga och ger julklapp till våra djur, Pelle har precis som oss en egen julstrumpa. Haha.

Det årliga pepparkaksbaket

Igår var jag hemma hos Amelie och bakade pepparkakor! Det är tredje året i rad nu som vi gör det, rätt bra tradition måste jag få säga! Alltså pepparkakor kan ju vara bland det godaste som finns, och gissa om lägenheten doftade gott!

My year in music

Såg på facebook att man kunde göra en sammanfattning på vad man har lyssnat på 2014, såklart ville jag testa! Haha. Känner ändå att det stämmer in väldigt bra, blev mest förvånad över mina tio mest lyssnade, men sen när jag tänkte efter lite så stämmer det.
Här har vi då vilken genre jag har lyssnat mest på! Känner att första platsen stämmer in helt, är ju faktiskt pop punk som jag själv vet att jag närmast hjärtat. Även screamo och pop emo känns väldigt jag. Swedish hip hop vet jag inte riktigt, isåfall att jag lyssnar mycket på maskinen. 
Ja men hallå All Time Low på två av platserna, älskade band! Inga konstigheter här, man är alltid på humör för All Time Low. Min mest spelade lista är Sing it out, och ja som namnet tyder på så är det här låtarna som är så himla sköna att sjunga med högt i, något som jag gör väldigt ofta här hemma. Haha.
Här blev jag som sagt lite förvånad tills jag insåg att det här är låtar som jag fastnat för och lyssnat på repeat i typ en månad! Dessutom så är alla de här låtarna så sköna att sjunga med i, tror att alla är med på Sing it out listan faktiskt. 
Ja inte så förvånande att det mesta är från USA! Från UK står nog You Me At Six och Bring Me The Horizon för det mesta, tror att det är en bra gissning. Den delen från Irland är ju definitivt Westlife, de där grabbarna kommer vara mina favoriter resten av mitt liv.
Hahaha här är det så kul att hela året är det väldigt pepp musik, men sen kommer vi till hösten, där är vi lite arga. Vet iallafall att sommaren och We Are The In Crowd stämmer in väldigt bra, hade ett ryck där ett tag och lyssnade på deras senaste album heeeela tiden. På vintern och hösten har vi ju You Me At Six och sen All Time Low, två av mina absoluta favoriter!

Vad jag köpte på IKEA

Är ju mest grejer från IKEA, men även lite från lagerhaus och Åhlens. Måste nog säga att det som jag är mest nöjd med är glasen som jag har kollat in varje gång jag är på IKEA, men jag har aldrig köpt dom. Men nu slog jag till! Sen så den matchande brickan som jag hittade. Det bara skriker Malin om det!

En lugn dag

Började dagen med lite frukost, såklart, och sen så hoppade jag ner i ett bad! Så himla skönt. Efter det så tog jag med mig en kopp te ner till mitt rum och kollade ett avsnitt av pretty little liars. Nu tror jag att jag ska fota grejerna jag köpte på ikea förra veckan, om det är tillräckligt bra ljus i mitt rum såklart. Sen så kommer Sara hit och så ska vi kolla julfilmer och äta sushi!

Stor Lush-shopping

Hör och häpna, jag har fått jobb på Lush! Så nu kommer jag köra extra där och på Gateau. När jag jobbade förra veckan så passade jag på att shoppa lite grejer. Alltså schampoot och balsamet, herrejösses vad bra det är! Och samma sak med ansiktskrämen, kan vara det bästa jag har testat. Annars så köpte jag massor med badbomber, vissa gamla favoriter och vissa som jag inte har testat innan. 

Hej ny iPhonekompis

För två veckor sen skaffade jag mig en iPhone 6! Batteriet på min femma var kaos och det var dags att förnya abonnemanget så jag skaffade en ny iPhone samtidigt. Jag är så himla nöjd! Älskar att det är större skärm eftersom jag är en sådan person som sitter med mobilen i handen ungefär hela tiden och kollar instagram och fb osv. Jag har ju väldigt små händer men tycker ändå att jag når överallt på skärmen. Dessutom är batteritiden så mycket bättre än på min femma! 

Adventskalendrar

För att vara lite mer vuxen i år så har jag införskaffat mig en teadventskalender, superkul idé ju! Men vi kan ju inte glömma min barnsliga sida, så jag har även köpt en chokladkalender med kinderchoklad i. Alltså bästa kvällsmyset, en kopp te och en bit choklad.

RSS 2.0