Bananpannkaka

Jag skulle vilja tro att jag gör världens godaste bananpannkakor! Jag skulle kunna äta hur många som helst. Jag har ett ägg, en banan, 0.25 dl vetemjöl och kanske en halv tesked med vaniljsocker. Jag har ju alltid varit lite avis på alla som kan slänga ihop en god omelett, jag gillar ju inte ägg, eller alltså konsistensen och smaken av äggvita är blä. Så bananpannkaka är helt perfekt, jag får i mig ägg, och det smakar ju godis. Helt i min smak.

Mysmiddag

Alltså igårkväll var ju planen att jag och Ida skulle till grönan och se Veronica Maggio. Åkte och plockade upp henne på jobbet och sen åkte vi direkt dit. Kommer först inte på bussen för att det är så mycket folk, så vi åker till kungsan istället för att ta spårvagnen. Väl framme vid grönan så är det vääääärldens längsta kö, har aldrig sett en sådan kö där. Båda kände verkligen att nej det här kommer aldrig gå, haha. Så vi åkte tillbaka till kungsan och gick vidare till Fridays vid Stureplan för att äta middag. Skulle väl säga att det var planer som gick i kras men som blev förjävla bra ändå!

Mera ischai!

Alltså min dryck i sommar kommer lätt bli ischai! Har aldrig tänkt på att jag kan göra det hemma även fast jag har haft chaipulver hemma hur länge som helst. Åh nomnomnomnomnom säger jag bara. Bring on the summer! Så himla peppad tjej haha.

Körsbärsblommorna

För en vecka sen var jag och Adam i Kungsträdgården, som alla andra haha, och kollade på blommorna. Jag blir som ett litet barn, jag tycker att det är så himla fint! Den dagen jag har köpt en egen villa då ska jag plantera ett körsbärsträd!

RSS 2.0