Mästare på bananpannkakor

Ja så är det, jag är mästare (enligt mig själv hehe). Kolla bara hur fina och goda de ser ut att vara. Jag kör på en banan, ett ägg, lite vaniljsocker och ungefär en halv deciliter med havregryn. Toppar det sen med grädde och blåbär. Nomnomnomnom!

Blondie

Under tiden som jag inte har bloggat så har jag fortfarande bakat och fotat lite, så det kommer att komma lite sånt nu. Vi börjar med en Blondie som jag bakade, alltså en brownie gjord på vit choklad. För att piffa till det så hade jag på jordgubbar och lite marshmallows uppepå. Eftersom den blir väldigt söt av den vita chokladen så blev det himla gott med jordgubbarna. Nästa gång ska jag nog testa med blåbär!

En vårdag

Igår blev det officiellt vår här tycker jag. Vi har plockat i trädgården och bara njutit av solen. Alltså äntligen! Vi firade det med årets första grillning, bara korv med bröd iof men det är inte fy skam! Hur skönt att det inte bara är mörkt och grått hela tiden? Så skönt!

Påsk osv

Alltså det här är den första påskhelgen som jag har varit ledig på på flera år känns det som. Så himla skönt! Eller har iof bara varit ledig lördag, söndag och måndag. Har iallafall hunnit med mycket känns det som. Köpte med jättefina blommor efter jobbet i fredags, börjar man bli gammal när man blir superlycklig över att man har hittat världens påskigaste rosor? Blev superfint här hemma, förutom blommor så plockade jag upp lite påskpynt. I lördags så åkte jag och Adam hem till hans familj på påskmiddag, supermysigt! Annars så har jag bara tagit det lugnt och chillerillat galet.

RSS 2.0