Dagens outfit

Idag gör jag vettiga grejer. Ringt vårdcentralen och förnyat recept. Ringt och bokat av en läkartid då jag blivit bokad hos både min gamla magläkare och min nya. Sen så håller jag på och tvättar kläder, känns som om det är halva min garderob. Så dagen till ära så har jag på mig mysiga kläder, vill ändå ha på mig något annat än pyjamas även fast jag bara ska vara hemma. Ny flanellskjorta och nya tofflor! Sen är ju chillfrillan alltid med i högsta hugg.

5 Seconds of summer- amnesia

Alltså det är så fånigt och där är så bra! Det här är vad jag har lyssnat på repeat senaste tiden, kan snart hela utantill haha.

Lagerhaus

Förra veckan fick jag hem en beställning från lagerhaus. Skulle egentligen bara köpa kökshanduken meeeen råkade bli lite annat också. Jag samlar på mig lite grejer till när jag flyttar hemifrån, när jag nu gör det. Är ju ganska smart istället för att behöva köpa allt nytt när den dagen kommer.

Autumn


Ett litet paket!

För lite mer än en vecka sen så beställde jag några grejer från feelunique. En ansiktsmask från First aid beauty, har redan testan den och hyn kändes faktiskt bättre efter. Det är en sådan mask som man drar av, har alltid velat ha en sådan haha. Sen så beställde jag två läppstift från Bourjois, jag får för mig att jag ska våga ha lite färg på läpparna. Annars om man ska ut till exempel så sminkar jag mig alltid likadant, jag måste ut från min comfortzone!

En mysig kväll

Idag har jag jobbat, öppnade butiken så började 07:30. Jag är ju en kvällsmänniska så jag sov väl kanske i 4-5 timmar innan jag skulle gå upp. Dagen gick ändå snabbt och så länge man är uppe och rör på sig så håller man sig ändå rätt pigg. Efter jobbet så gick jag och toppade mitt hår så nu är det fräscht igen! Därefter har jag käkat middag med pappa. Nu har jag bara tagit det lugnt i soffan, druckit te och kollat youtubevideos. Alltså jag älskar mysiga kvällar!

Bra shopping i fredags

I fredags så stod jag demo för jobbet, då står jag alltså och delar ut provsmak på brödet i en matbutik. Nu stod jag på Ica NK saluhall. När man inte har så mycket att göra så står man och stirrar runt på allt som man kan se, haha. Jag stod och kollade på en kakburk, jag brydde mig inte om ifall de skulle vara äckliga kakor i, burken skulle bli min! Sen fanns det jättefina läskflaskor, lite samma där, ingen aning om vad det var i och hur de smakar men jag skulle ha dom. Vill göra någon slags dekoration, antingen hälla i likadan färg igen eller ha som en liten vas, skulle nog kunna bli fint.

August favourites

Har blivit ett litet break från det här med monthly favourites, men nu är det tillbaka. Alla jublar, yaaaaay! Hoppas iallafall att Tovisen tycker att det är lite kul. Här är väl mest grejer som jag gillat väldigt mycket i augusti, men även lite tidigare i sommar också.
Den här tar jag efter att jag tvättat bort mitt smink. Duttar lite på en bomullspad och swoooschar runt i ansiktet. Den tar verkligen bort det sista sminket som sitter kvar, min hy blev väldigt glad när jag började använda den här! Den luktar himla fräscht också, tummen upp för det!
Alltså persika kan väl ändå typ vara den bästa doften som finns? Jag älskar persika! Med den här så känns det ju som om man smetar persika-iste över hela kroppen, haha. Vet inte mer vad jag ska säga, jag älskar body shops body butter och jag älskar persika, perfect match!
Åhåååå den här är så himlans bra. Den är väl lite krånglig att måla med men då måste man komma ihåg att jag är sämst på att måla eyeliner också, haha, blir ju inte sämre än andra eyeliners. Det som jag älskar är att den sitter så bra, med andra eyeliners så slutar det alltid med att den sitter uppe vid ögonbrynen typ. Men den här sitter som berget.
De som känner mig vet att jag konstant fryser om händer och fötter. Under sommaren så är det lite bättre så då är det superbra med ballerinatofflor, de värmer men blir inte heller för varma. Hade ett par grå innan men de använde jag så mycket så att de gick sönder. Haha. 
Vad vore en favoritlista här på min blogg utan en tefavorit? Den här månaden har jag druckit mest vanlijte, alltså hur mysig smak är det inte? Jag älskar vanilj. 
Alltså hur fin är det inte?! Jag älskar valar, så himla fina. Förstår ni då hur glad jag blev när jag hittade den här på lagerhaus? Köpte även ett duschdraperi, en bricka och en affisch, haha. Har inte hunnit använda det andra, annars hade jag nog tagit med allt. Jag grät nästan av glädje när jag hittade allt, skojar inte.

Dagens outfit

Ny mysig kofta från Hollister, ibland hittar man faktiskt små guldkorn därinne. Matchar den med svarta jeans och mina minnetonkas, känns lite indianigt tycker jag.

En spa-dag

Idag kände jag att det var dags för en spa-dag! Har kännt mig trött senaste veckan och min hy har halvt spårat ut, så då kände jag att det var helt rätt att skämma bort sig lite. Noppade först ögonbrynen som också var kaos, därefter ett bad med badbomb i och efter det så tog jag på mig en ansiktsmask. Dessutom så passade jag på at tvätta mina sminkborstar, kan ju vara därför hyn har betett sig som den gjort nu. Känner mig iallafall helfräsch nu!

RSS 2.0