Den där sminklyckan!

I torsdags så var jag i Täby Centrum med Amelie. Jag förslog att vi skulle gå in på Kicks eftersom jag hade sett att de hade fått in Urban Decay. Tanken var ju bara att jag skulle in och klämma och känna lite, och Amelie skulle inte heller shoppa något. Vad händer då? Jo båda shoppar! Amelie fick med sig en skitsnygg ögonskugga och primer. Jag shoppade Naked 3 paletten som jag suktat efter sååå länge, och sen så passade jag på att köpa en concealer då den jag har är rätt dålig och nästan slut. På tal om något helt annat så måste jag berätta en jättekul grej! Stod inne och jobbade på Ica igår och demade Gateaus bröd, ser att självaste Elin Kero går förbi. Hinner tänka på en sekund att nej jag ska inte gå fram men ändrar mig och går fram och berättar att jag läser hennes blogg. Så himla trevlig tjej! Gjorde verkligen min dag.

Got a dream, got a spark.


Längar efter våren

Alltså jag brukar inte vara den som klagar över vintern, brukar tycka att det är mest mysigt. Men alltså nu, jag bara längtar efter våren! Vill åka pennyboard, ha på mig nya skorna, ha snygga kläder utan att gömma det under en ful vinterjacka. Igår gled jag fram och tillbaka på brädan här inomhus, åh vad jag saknar den! Haha.

Dagens outfit


Chocolate chip cookies

När jag bakade förra veckan så gjorde jag även chocolate chip cookies, alltså huuuuur gott?? Så himla gott! Om jag ska vara helt ärlig så har jag bara en kaka kvar, så det är ju redan dags att baka nya. I dessa hade jag både vit choklad och mjölkchoklad, mumma!

Morotsbröd

Igår hade jag en riktig terapidag skulle jag nog vilja kalla det, en lugn dag för mig själv helt enkelt. Började dagen med ett bad och hårinpackning och sådant härligt. Gick sen upp till centrum för att handla, jag skulle ha en bakdag! Började med morotsbröd. Efter att jag fick min kithcenaid så har jag varit så sugen på att testa att baka bröd. Jag blev nöjd eftersom jag ungefär aldrig har bakat bröd förut. Ville nog att det skulle bli lite mer kompakt, för nu faller det typ sönder när man ska bre haha. Men smaken var det inget fel på, så himla gott med nybakat bröd!

Ekar tomt

Ja men hej hallå, var ju ungefär jättelänge sedan jag skrev här. För två veckor sen så jobbade jag hela veckan på modecenter under modeveckan, låååånga dagar. Tror att jag på hela den veckan slog upp datorn en enda gång, jag som annars sitter bänkad vid den varje dag haha. Förra veckan vet jag knappt vad jag gjorde, jobbade och kollade ikapp youtubevideos och läste bloggar? haha. Och sen så firade ju jag och Adam fyra år tillsammans i lördags! Grattis till oss. Nu ska jag snart gå till bussen för att åka till jobbet. Jobbar imorgon också, självaste semmeldagen, kaos!

RSS 2.0