brillz

Borde egentligen gå och lägga mig men jag är inte trött, jobbar öppning imorgon så klockan ringer 05:30... Jobbar hela helgen också så det kommer nog eka tomt här, hehe.

Cupcakefilm

Filmade lite när vi bakade så jag har klippt ihop en liten film. Första filmen jag gör sååååååå, haha. 

Cupcakes

Idag har jag och Karin bakat cupcakes. Chokladmuffins med vitchoklad och nutellafrosting, sen så bakade vi citronmuffins med marängsmet. Gottigott! Har inte testat någon av de ännu så det får bli stort kvällsfika, gjorde dessutom maränger på det som blev kvar av smeten, så ja massa gott att äta.

Träning

Som vanligt så har jag jobbat, inga konstigheter. Efter jobbet så tränade jag, körde kondition idag på löpbandet och jag är så nöjd. Jag klarade av så mycket mer än vad jag trodde! Känner redan av träningsvärken så jag undrar hur mina ben kommer att må imorgon, haha.


dagens

Idag träffade jag Sabina och Verra i stan, mysmys! Var jätteshoppingsugen men hittade ingenting, så är det alltid. Nu ska jag äta lite middag, luktar så gott från köket, 

Lördag

Ja men hej hej! Idag har jag varit på dop, det är inte varje dag. Det var Adams brorsas barn Minda som skulle döpas, det var mycket fint. Har dock lite svårt för kyrkor, känns sorgligt. Annars så kom jag hem för ett tag sen, blir mellomys här hemma med familjen. Åh, sen som ni ser så har jag fått mina nya brillor, nu kan ögonen vila hela tiden, så skönt!

Hehe snygga skalet

Ja men jag har ju faktiskt en iPhone 5 nu, heheh. Till den behövde jag ett nytt skal, hade kollat in det här innan och tyckte att det var awesome. Lite dåligt bara när man är sötsugen, man vill ju nästan äta upp den.

Lördagens outfit

I lördags var det personalfest med jobbet. Jag hade största klädångesten innan! Haha. Det slutade iallafall med min nya yellowcard-tisha, den kände jag mig bekväm i. Band-tishor är ju lite min grej!

en frulle

Det var faktiskt en månad sedan jag la upp en frukostbild. Här har vi lördagens frulle, nomnomnom. Har börjat äta massor med apelsin, nyttigt och gott!

Ja men hej

Här har det varit lite tyst ja, har tagit lite bilder men inte riktigt haft tid att fixa. Sååååå alla inlägg från helgen kommer att komma nu. Börjar med fredagen! Jobbade först på dagen och påvägen hem så köpte jag med mig massa godis! Satte mig i soffan och kollade på glee, men kan inte säga att jag höll mig vaken så länge, haha.

En outfit från förra veckan


Två år

Idag på alla hjärtans så firar jag och Adam två år! Åh, världens finaste pojkvän har jag, det ska ni veta.


Mobilblogg hehe

Sitter på jobbet och dricker en smoothie, gott! Börjar egentligen klockan två men kändes onödigt att åka hem mellan doktorn och jobbet, så ja jag sitter här och hänger.


Helgen

I fredags kom Victoria hit till Stockholm, vi började prata genom bloggarna för rätt länge sen och det här var första gången vi träffades! Hur kul som helst. På lördagen så var vi på konsert! Like torches, the blackout och yellowcard. Alltså världsbäst alltihopa, lite extra kärlek på de två sistnämnda! Har haft skön tinnitus i öronen tills idag, men det är det värt helt klart. Funderar dock på om man kanske ska börja med öronproppar, några år försent kanske, men ändå. Hehe.


Outfit

Passade på att ta en dagens outfit medan jag väntar på att mamma ska bli klar. Skönt med massa lampor i ansiktet också, blekt och bra.

Modecenter

Den här veckan jobbar jag på modecenter, superkul! Har precis ätit lite lunch och nu ska jag redigera lite bilder från dagen innan jag tar en tur till i huset. 

Skönaste tröjan!

När jag hade kommit hem så hittade jag mitt junkyardpaket i brevlådan, allt var perfekt. Är kär i DC-tröjan! Den är stor grå och mysig!

Min dag

Idag var jag ledig så jag passade på att göra vettiga saker. Mötte upp Binaböna i Täby och hon hjälpte mig att hitta ett par nya glasögonbågar! Köpte ett par så måste vänta på att de kommer på posten och sen måste jag gå till min optiker och fixa glaset där, de kunde tydligen inte fixa det glaset jag behöver för min skelning haha. Passade på att shoppa lite underkläder och kläder till min jobbvecka på modecenter, så pepp. Annars så har jag städat och rensat min garderob! Nu ska jag kolla på glee tills top model börjar. 

Påväg hem till mig

Nu har jag gråtit klart till hachiko. Herregud, alltså jag snackar inte om små tårar som rinner, det forsar! Nu när jag har samlat mig lite så tänkte jag visa vad jag har beställt från Junkyard, bra och mysiga grejer. Jag hoppas på att linnet är lite längre så att man kan ha det under tishor, är ju killstorlek så lär ju vara lite stort iallafall. Måste dock rensa min garderob, kanske gör det på måndag, hehehe.

Melodifestivalen

Idag var det 10,5 timmar jobb på schemat, är rätt trött nu! Ska bara chilla i soffan resten av kvällen, nu kollar jag på mello men alla är dåliga så jag kanske byter till sjuan och gråter lite till Hachiko.
Okeeeej, får jag bara för mig eller skelar jag som en dåre på andra bilden?

Pelle har det rätt bra


Gott

Efter jobbet idag så gick jag raka vägen till soffan och slängde i mig lite gottigott. Råkade kanske ta en rätt så lång powernap efter det, skönt. Annars så har jag bara kollat på tv, klappat och matat Pellekatten. Händelserik fredag, jag vet.

RSS 2.0