Bråvalla dag ett

Alltså vilken festival! Älskar Bråvalla, haha. Bodde på vandrarhem med Victoria och Sandra, så himla skönt med en riktig säng. Första dagen så hade jag och Victoria siktat in oss på Den Svenska Björnstammen som första spelning, alltså de är ju så sjukt flummiga. Efter det så var det dags för Bring Me The Horizon!! Det bästa på hela dagen, lätt! Så sjukt bra. Annars på torsdagen så såg vi lite av Trivium, Ron Pope, Dropkick Murphys, Imagine Dragons, Anthrax, Lana Del Rey och som grädden på moset så såg vi Iron Maiden! Här kommer en bildbomb.

I Norrköping

Hej hej hej, hemskt mycket hej. Såg att det var massor av nya besökare som har kikat in, så himla kul. Just nu befinner jag mig i Norrköping. Imorgon börjar bråvallafestivalen! Vi bor på vandrarhem istället för att campa, så himla skönt att få sova i en riktig säng. Kanske mobilbloggar lite härifrån, vi får se. Har inte med mig datorn så något riktigt kommer inte förrän efter helgen. Men om det är någon som är intresserad av att se vad jag gör om dagarna så kan man alltid kolla in min instagram, malinmjonsson heter jag där.


Pellekattens födelsedag

Idag fyller min Pellekatt fem år! Dagen till ära så har han fått en ljusblå fluga, så himla fin. Sen så ska han få kalasa på tonfisk och skinka. Självklart ska han få lite paket också. Om jag är en crazycatlady? Ja!

Dagens outfit

Jag har en klänning på mig! Det händer inte ofta kan jag säga. Men den här är i mysigt tyg, så den är okej. Sen så är det ju midsommar och då ska man väl vara lite fin. Jag har även på mig nya vita vans, bra som passar till allt.

Midsommarlyx för Pelle

Det var ju klart att Pelle skulle få fira midsommar också. Han fick en av sina favoriter, kalkon! Ni ser ju hur nöjd han är.

Midsommar

Idag har vi midsommarfirat. Bara ett mysigt litet firande med mamma, pappa och Pellekatten. Vi satt ute och åt och sen gick vi in och tände brasan och drack te. Så himla mysigt!

Dagens outfit


Bra start på dagen!

Började min dag med leverpastejmackor och en stor kopp te! Dessutom kollade jag på det nya avsnittet av Pretty Little Liars, alltså hur spännande är det inte??? Haha. Nu ska jag göra iordning mig och lite senare så ska jag åka till Adam.

Det går bra nu

Från att inte ha några pass alls den är veckan till att ha jobbat i måndags, igår, idag och imorgon! Har blivit två pass i Täby och gästspelar två pass på Hamngatan. Cashflow. Nu blir det nog en pizzamiddag, så gott!

I just feel complete when you're by my side


Fruktglass och is

Förra veckan gjorde jag isglass av mixad vattenmelon, hur gott som helst. Perfekt en varm sommardag. Sen gjorde jag stora isbitar av det som inte fick plats i glassformarna. Gjorde dessutom isbitar med apelsin, har precis druckit ett glas vatten men en sådan bit i och det blev jättegott, blir liksom en svag smak av apelsin!

Sk8ergurrrrrrrl

Ja men ni vet, keps och pennyboard (leker cool). Alltså brädan är ju så fin! Har ännu inte dragit någon riktigt vurpa på den, bra!

The Irony of Choking on a Lifesaver

Alltså vilken All Time Low abstinens jag har! Helt galet, vill gå på konsert nu! Vill typ gråta när jag ser den här musikvideon. Åh alltså bästa All Time Low!

I am still painting flowers for you


Igår och idag

Igår kom Adam hit, vi kollade på Monsters University som jag hade kollade på tidigare på dagen men jag somnade då haha. Efter filmen och att ha ätit middag så gick vi ut och körde lite Pennyboard. Idag har jag verkligen bara tagit det lugnt. Mina allergitabletter är slut så jag är helt supertrött, tror att jag känner av det extra mycket eftersom det är gräspollen ute (är ju allergisk mot katt och timotej). Jag har målat naglarna, druckit massa te och kollat på catfish. Har även varit ute och fotat, var så himla länge sen jag gick ut och fotade och kände att det var kul! Njöt verkligen av att kräla runt i gräset och fota blommor.

RSS 2.0