Dejtkväll

Efter jobbet igår så möttes jag och Adam vid centralen för att gå till Starbucks, jag som inte ens dricker kaffe tycker att det är lite spännande. Jag köpte en varm choklad med caramel och Adam köpte en vanlig kaffe! Haha. Dessutom så hittade jag en take away mugg för kalla drycker som jag ville ha, Adam letade efter en likadan åt mig när han var i London, men hittade den inte någonstans. Men nu stod den där så han köpte den åt mig, tack älskling! Efter Starbucks så gick vi runt lite i stan och kollade lite, jag hittade en skrivare och en digitalkamera som jag vill ha, skrivaren ska jag köpa senare och sen så har jag ju redan en digitalkamera men man vill ju alltid ha bättre, hehe. Vi slutade kvällen med en middag på Friday's, såååååå gott! 

En sådan där årslista

Lånade en lista från Keela, har ju faktiskt inget annat att skriva om idag, har bara jobbat och sen suttit på soffan. Inte en enda bild är tagen heller.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja en tryck- och ph-mätning i matstrupen är ju nått jag inte gjort förut, vill inte göra om det heller! Haha.

Hur har ditt 2013 varit?

Det har mestadels varit bra!

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?
Alla underbara konsertdatum!

Vad är din största framgång 2013?

Kan inte komma på nått, haha.

Bästa köpet?
Konsertbiljetter? Haha, kommer inte något annat.

Vad spenderade du mest pengar på?
Mat och konserter säkert. Livets goda! Hehe.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Åh Adam, vänner och familj. Tråkigt svar! Haha.
Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?
All time low-A love like war, BMTH's album Semptiternal, Avicii-Wake me up. Haha.
Vem har du umgåtts med mest?
Adam, mina goingar på jobbet, familjen, Karin, Amelie och Sara skulle jag gissa på.
Har du haft ett förhållande under 2013?
Min Adam ju <3
Vart reste du under 2013?
Sverige hehehehehehehehehe
Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014?
Kanske lite resor (måste bara våga!)
Vad gjorde du på din födelsedag?
Kvällen innan var jag ute med fina vänner och Adam. På själva födelsedagen var jag hemma med familjen och Adam, käkade clubsandwich och morotskaka!

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Att min mage inte skulle krångla och hålla på som den har gjort.
Vem saknade du?
Kommer alltid sakna min Molle <3
De bästa nya människorna du träffade?
Victoria!! Vi har pratat över nätet i några år men träffades för första gången i år.

Vad vill du säga till dig själv inför 2014?
Sluta oroa dig så mycket för saker, gör saker som får dig att må bra, pressa dig inte för mycket.


Mellandagsrea!!

Träffade Sara och Tove idag i Täby centrum, hej mellandagsrea! Min plan från början var att gå till Lush där jag visste att det var halva priset på julprodukterna, fick med mig tre badbomber, en bubblebar och snowfairy duschgel. Sen var vi ju inne på Vans också, farligt ställe att vara inne på när det är rea, fick med mig ett par nya skor. Skitfina ju och endast 349 spänn! Fett värt. Hittade även världens gosigaste tröja inne på Gina, har dock inte fixat någon bild än, den är i teddyfleece(?) och jag kommer att bo i den. Efter att vi hade varit i Täby så åkte vi alla hem till mig, köpte sushi påvägen och sen kollade vi på film. 

Myskväll med älsklingen

Igår åkte jag till Adam för att ha våran minijulafton! Vi gav presenter till varandra och sen gick vi iväg för att köpa mat. Det fick bli en av mina favoriter, egengjord pizza! Tror att jag gillar det lite för mycket. Annars så kollade vi på film och spelade frågespel, en riktig myskväll. Tänk att igår för tre år sedan så var det första gången jag träffade min Adam.

Julafton

Vaknade upp vrålhungrig vid klockan nio, rekord för att vara mig som annars går upp vid elva-tolv. Kikade i julstrumpan och gick upp och fixade frukost. Var även tvungen och leka jultomte och lägga ner en julklapp i Pellekattens julstrumpa, för ja i vår familj så har även katten en julstrumpa. Jag fick gott te och Pelle fick ett nytt halsband. Efter det åt jag frukost och såg slutet av Polarexpressen och efter det Grinchen! Mysmorgon. Sen var det dags att fixa iordning sig och kolla Kalle och efter det äta julmiddag. Efter middagen öppnade vi klapparna, har inte fixat bild än på det jag har fått men det kommer kanske senare haha.

Försöker få julkänslor

Idag har städat lite i mitt rum, mest kläder som hamnar i en hög på datorstolen. Annars har jag inte gjort mycket vettigt, gått runt här i huset med pyamasbyxor, en stor hoodie och glasögon. För att få lite julkänslor utan snö så har jag målat naglarna, rosa med glitter på. Blev fult och inte alls som jag hade tänkt mig, men glittrar gör det! För att förstärka känslan lite mer så kör vi värsta vintriga redigeringen. Någon bild på det färdiga resultatet får ni inte, jag har inte lärt mig tekniken att fota händer, hur gör man?!

Äntligen ledighet!

Äntligen är jag ledig efter massa dagar av tentaplugg och jobb, känner mig så trött i kroppen. Fick iallafall pussa på min pojke igår, fast känner mig lite taskig som powernappade sjuttioelva gånger när han var här. Nu ska jag kolla lite vlogmas-videos, jag har ju blivit helt youtubeberoende! Inatt ska jag sätta kameran på laddning och sen ska jag tusan ta massor med bilder nu när det är jul och jag är ledig. Jag har ju tappat det helt, men hur kul är det när det är mörkt heeeela tiden?!

Fredagen

Jobbade till halv tio idag och börjar åtta imorgon, jobba äta sova typ. Mamma hade köpt hem sushi till mig så jag åt det till en riktigt sen middag, sen har vi druckit kvällste och kollat på pingvinresan. Man måste ju hinna varva ner lite tycker jag. Nu börjar jag bli lite trött i ögonen så ska tvätta bort sminket och gå och lägga mig.

Choklad i massor

Idag fick vi den årliga juklappen från jobbet, en stooor chokladask från Fazer. Nu har jag nog allt så att det räcker över hela julen, kanske bjuder familjen också om jag är snäll, hehe. Helt ärligt så kommer nog mamma äta mest ur asken (hej mamma!)

Vart är snön?

Lite dåligt med uppdatering här kan jag tycka, men jag jobbar mycket nu och varvar det med tentaplugg. Den här veckan har vi klätt julgranen också, så ska försöka fixa lite bilder, den är så fin. Annars har jag stora funderingar på när snön ska komma, jag vill så gärna ha snö på julafton, jag menar flera plusgrader?! Nej nej! Nu ska jag fortsätta tentapluggandet, tentan är idag! Är ju redan godkänd i kursen så det känns bra, men är ju alltid kul att se om man kan få högre betyg.

Hahahahaha panik!

Hahaha alltså jag hade ju inte klarat av den där utmaningen. Nu är ju jag lite konstig och är mer rädd för svenska spindlar än vad jag är för fågelspindlar, men det kröp i hela kroppen när jag kollade videon och jag fick lite tårar i ögonen. Sen sitter jag ju och skrattar åt hur rädda de är, lite taskigt eftersom jag vet hur jobbigt det är, antar att man kanske kan få lite underhållning av mina spindelpanikattacker också. Tänk om någon hade sett mig när jag stod och grät hysteriskt i tio minuter inne i badrummet och jag vågade inte gå ut för att en spindel satt vid tröskeln, till och med jag skrattar åt det nu haha.
 

Doktorbesök och tentaplugg

Började dagen med att åka in till Sophiahemmet för att få svaren från min tryck och ph-mätning. Fick reda på att jag har nattlig reflux, alltså att magsyra stiger upp i matstrupen. Jag tror i och för sig att jag har reflux hela tiden eftersom jag har halsbränna näst intill varje dag. Dessutom så har jag funktionell dyspepsi, även kallat stressmage, det roliga här är ju att jag inte längre är stressad men det har med nerverna eller nått att göra och inget vet varför det blir som det blir. Har iallafall fått ny medicin utskrivet så jag hoppas att det hjälper nu. Efter doktorn så åkte jag hem, åt frukost och powernappade. Därefter började jag att tentaplugga, vi hade fått lite frågor igår i skolan som man kunde öva på. Nu tror jag faktiskt att jag ska njuta av ett bad, ha i hårinpackning. badbomb och allt. Mys!

Pepparkaksfilm

Här är filmen som jag klippte ihop igårkväll, lite mysigt. Kom ihåg att jag är nybörjare på det här med att filma och redigera, så det är alltså inget proffsigt. Haha.
 

Pepparkaksbomb

Idag har jag och Amelie bakat pepparkakor! Har ju typ planerat det här sedan förra årets pepparkaksbak, vi har alltså skapat en tradition, hur bra? När vi väntade på att pepparkakorna skulle svalna så gjorde vi egengjord pizza! Efter pizzan var det dags för kristyr, alltså man tröttnar ju typ efter fem pepparkakor, det tar ju slut på idéer. Här kommer en liten bildbomb iallafall, har även försökt filma lite så ska försöka klippa ihop något nu!

November favourites

Mitt andra favouritesinlägg, kom inte på lika mycket grejer den här gången, men några grejer är det iallafall. Sen kan vi ju lägga på minnet att jag inte är dödseriös, haha.
Typ världens godaste bodybutter! Jag köpte ju vanilla bliss först och veckan efter var jag tvungen att gå till body shop igen för att köpa cranberry joy. Doften sitter kvar på kroppen hur länge som helst, dessutom så är det ingen av dom som har alldelles för stark doft, det är verkligen alldelles lagom. 
Hahaha sjukt random grej att ha med, men alltså jag har ätit mackor med kalles kaviar på under hela november nästan. Det är ju en grej att hata eller att älska. Jag tycker uppenbarligen att det är sjukt gott!
Ååååh, den räcker till många bad, ger massor med bubblor och luktar godis! Vad finns det inte att älska med den här? Eftersom det är en julprodukt så kanske man ska passa på att köpa några innan julen är slut.

Jag är helt kär i den här muggen! Jag fick den av Adam när han hade varit i London. Den håller värmen så sjukt länge, helt perfekt när man sitter på en föreläsning! Är typ en blandning mellan termos och mugg!

En mysig lördag

Vaknade upp hos min Adam och käkade nutellamackor till frukost, hur gott? Gjorde inget vettigt på hela dagen sen, läste bloggar och tittade på youtubevideos. Mot kvällen så åkte jag hem och här har jag inte gjort något vettigt heller, myst framför brasan och klappat Pellekatten. Riktigt mysig lördag!

Paket från Glamour Kills

Idag hämtade jag ut mitt paket från Glamour Kills! Allting passade helt perfekt, vill använda alla plaggen nu, haha. Bättre bilder på plaggen lär dyka upp i outfits, det här kommer ju vara det enda jag använder!

Dagens outfit

Eftersom livets motto är "went to the show, bought the tshirt" så kom jag såklart hem med en tröja. Har ju egentligen tshirt och hoodieförbud men det gäller inte vid konserter eller när man shoppar från glamour kills (det kommer ni se i nästa inlägg, heeeeeh).

Pierce the veil & Bring me the horizon!

I onsdags så kom Victoria hit till Stockholm för att vi skulle se Pierce the veil och Bring me the horizon igår!! Såååå bra konsert, enda negativa jag kan komma på var att det var alldeles för kort! Ååååh rös i hela kroppen när PTV körde Hold on till may, sååå fin. Och BMTH med Shadow moses och sleepwalking, alltså herre. Det var så himla bra!

För bra för att vara sant

För inte så länge sen släpptes det att You me at six ska komma till Sverige i mars, ääääntligen! Lever fortfarande på det lyckoruset. Och nu fick jag precis reda på att All time low kommer i februari, har suttit och gråtit hejdlöst av lycka!! Dessutom så spelar ATL fyra dagar innan Thirty seconds to mars och fem dagar innan Michael Bublé. FÖRSTÅR NI KONSERTPEPPEN???

Lite tyst sådär

Ja men hej hallå! Det har varit lite tyst här i två dagar. Jobbade i söndags och drog hem till Adam efter det, struntade i att ta med mig datorn så att jag inte skulle ha något att göra på måndag morgon när Adam åkt till jobbet. Behövde åka hem snabbt för att plugga. Så ja idag har jag pluggat massor! Har suttit i flera timmar här vid köksbordet och skrivit, har ont i hela handen typ haha. Jag säger tack och lov för att jag har en sådan där nackgrej (som man har runt nacken när man sover i bilen), jag har satt den på stolen där jag sitter. Min svanskota blir glad av det, efter tre-fyra riktigt hårda smällar på svanskotan så kan jag inte sitta på hårda stolar för länge utan att få ont, så nackkudden är en riktigt bra grej! Min lilla Pellekatt har såklart varit med mig hela tiden idag, supermysigt tills han lägger sig över alla papper, haha.

RSS 2.0