Outfit med Pellefjant

Nya jackan och ny hoodie. Kaffekopp från Gateau hehehe.

Höstshopping

Köpte två hoodies, ska rensa ur bland alla mina. Köpte de här på herravdelningen på H&M, mycket bättre än tjejtröjorna som typ sitter som magtröjor. Förutom två dåliga bilder på hoodiesarna så får ni en bild på Pelle när han kliar sig i örat.

For Baltimore

Åh älskade All Time Low! 9:e oktober släpps det nya albumet, jag kan knappt vänta.
 

New in

Ny jacka och ny skjorta, ett måste till hösten! Heheheh.

frulleeeee

Jag har fått in en grym dygnsrytm, så igår orkade jag mig upp för att käka frukost hemma (blev iof en till frulle sen på jobbet, hehehe). Müsli med blåbär och hallon och sen dricka te till det. 

En annan grå tröja

Det blir inte roligare än såhär när man bara ska till och från jobbet. Hehehehe.

Dagens shopping

Blått garn <3 Nu ska jag sätta mig och kolla på HIMYM och virka! Ska dock fortsätta på min röda mössa som jag började med förra året, den blåa får vänta lite.

Dagens åkatilljobbetochhemoutfit

Jag är så vass på att posera...

Helt normala festbilder

Bilder från dagarna innan studenten. Kladdkakebunken <3
Och Tove jag vet redan att du typ hatar alla bilder, haha.

I mitt liv

Jag har inte mått så jättebra på sista tiden, helt och hållet magens fel. Bestämde mig i torsdags för att jag ville boka av fotokursen på nordens ark, jag vill åka när jag verkligen känner mig jättepeppad och inte när jag känner massa ångest. Jag ska iallafall åka nästa år, den kursen är ju som gjord för mig. Ska se till och börja gå på någon stresshantering så att jag klarar av att göra lite större grejer, som att åka och resa, utan att magen spårar ur. Jag får öva på att fota Pelleskrutt ett år till och sen är jag helt redo!
Åh på de här bilderna är Pelle så liten, vi hade bara haft honom i någon månad så han är väl bara 6-7 månader.

Söndagskläder

Ni vet när man bara sitter hemma och lyssnar på regnet.

Be your everything


KinesPelle

Hahahhaa asså åh min lilla bebis <3

Söndagsfrukosten

Mackor med ost och ost/sylt, kolakakor och inte helt oväntat mitt älskade kaktuste i bästa koppen.

Norlie & KKV

Igår drog jag in till grönan med mina määähns för att se Norlie & KKV, det var näääz. Skulle egentligen fixa de här bilderna igår men jag somnade med datorn på magen, asså jag låg och läste bloggar och somnade. Hur trött är man inte då? haha. Men här har ni iallafall en bunt med bilder.

Chillar med Pelle

Kom hem från jobbet ganska nyss. Pelle var snabb med att mysa ner sig i mitt knä, min fina lilla misse.

Pelleprins!


I'm tired and I'm lost


gårdagens outfit

Jobbtröja från modecenter, jag har sett ut som en bakelse, haha. 

Världens bästa Mamma


Har aldrig varit snyggare

Westlife i lurarna och glasögon på, redigeringsomgång nummer två (ja men visst, det rimmar).

Jobbjobbjobb

Igår jobbade jag en sen kväll på modecenter, det var ett event på café opera där jag hjälpte till med att bära massvis med goodiebags och sen så fotade jag såklart. Idag blir det att redigera massa bilder och sen så har jag hört att Börje Salming är i huset så honom ska jag nog hitta. Jag får se om han posear likadant som på de andra två bilderna jag har tagit på honom, haha.

'Cause with the morning I can open my eyes


Bränner

Sitter i min säng och kollar lite olika sidor. Har dödens halsbränna, känns på riktigt som om det brinner i min hals. Jag är så trött på det här, ännu mer trött på att man inte kan vara sjuk på sommaren för det finns ju inga tider hos doktorn, värdelöst! Åh jag vill bara bli frisk, jag orkar verkligen inte med det här.

We might fall - Ryan Star

 Jag kommer aldrig att tröttna på den här låten. Ryan Star är bara så bra.

Modecenter

Idag har jag sprungit runt i korridorerna på Stockholm modecenter och jobbat. Så himla roligt att bara fota och redigera hela dagen, och så skönt att få bestämma sitt eget arbetstempo. 

Dagens smoothiefrukost

Gjord på färska jordgubbar och blåbär, lite yoghurt och lite vaniljglass. Blev huuuur gott som helst.

Dagens outfit

Jag vet att Tove har saknat det. Så nu kör vi, mjöliga byxor och jobbfrilla. Måste ju göra något åt den där förfärliga utväxten, vet inte vad jag ska hitta på bara.

Pelle och jag

Nu ska jag nog hoppa ner i sängen (som om jag inte redan sitter här som en slöfock). Imorgon blir det jobb och äntligen kör vi på vanligt schema igen.

Min helg

Har varit med min Adam hela helgen. Vi har käkat kräftor på balkongen, myst med chillorna och gjort gino. Lugn mysig helg, känner att jag behövde det.

dagens frukost

Jag vet att ni har saknat det, dagens frukost! Dinkelmacka med sallad och görka + te!

Cupcake

Satt och redigare lite blandade bilder men ps kraschade så jag orkar inte göra om haha. Lyckades fixa en bild iallafall, somrigt värre. Igår var jag med Amelie efter jobbet, vi fikade och kollade i inredningsbutiker som vi alltid gör. Efter det så åkte jag hem till min Adam, kollade vem vet mest och åt goda maten vi lagade. Idag har jag jobbat, stressigaste dagen på länge. Nu ska jag käka, duscha och gå och lägga mig, jobbar öppning imorgon!

International Cat-day

Bra dag, haha. Firar denna dagen med en bild på min Pelleprins.

New bag

Köpte en ny väska igår, så kan det gå när man måste vänta på bussen i en halvtimma. Kände iallafall att jag behövde en ny, min börjar verkligen se sliten ut. Den nya har perfekt med plats för både dator och kamera och aa massa annat skit som man alltid har med sig, haha.

Dagens kvällsfika

Inte lika kul att fixa frukost när man inte har lika mycket tid, såååååå här här mitt kvällsfika! Äppelsurdegsbröd med jordnötssmör och banan, kolakakor och vaniljte. Gottigt!

Om en månad

Om en månad så åker jag till Nordens Ark på fotokurs. Jag ska få fota alla fina djuren, känns verkligen som att det här är skräddarsytt för mig, foto och utrotningshotade djur. Alltså jag ska få se Sibiriska tigrar, jag blir typ tårögd redan nu! Alla bilder här under är fotade av Tom Svensson, mannen som håller i kursen.

God natt

Nu ska jag käka lite knäckebröd och medicin. Dumma, dumma mage! Jag orkar inte mer. Ska kolla på HIMYM och försöka sova, har iallafall sovmorgon imorgon.

You're just a daydream away


När kameran är på laddning

Photobooth är bra när kameran ligger på laddning. Nu sitter jag på bänken och väntar på att kakorna ska bli klara, det doftar helt underbart! Längtar tills jag får kvällsfika.

Just nu

Powernappade lite snabbt efter jobbet så nu är jag pigg igen. Var lite ledsen över att mina kolakakor var slut, så vad gör man då? Jo man bakar nya! Haha jag älskar verkligen att baka.

Dagen outfit

Myströjan <3

Färdiga cupcakes!


Chokladmuffins med polkamaräng

Muffinsreceptet kommer från min bok "muffins" och polkamarängen kan ni hitta här länk! Bilder på dem när de är helt klara kommer lite senare!

Ute på gräsmattan

Ligger ute och chillar på gräsmattan. Har bakat nu på eftermiddagen så ska fixa lite bilder från det.

Dagens frullerull

Tunnbrödrulle med banan, sen som vanligt massa te!

Mat är bra

Vet inte vad det är men jag tycker att det är jätteroligt att fota mat. Igår bjöd iallafall pappa på god förrätt, tunnbröd som man steker med någon god ost och parmaskinka. Det är såååååå gott! Till middag blev det oxfilé med pommes och kantarellsås. Lyx!

Trött Pellefjant

Jag tränade och Pelle la sig bredvid mig och sov. I skrivandets stund så ligger han bredvid mig och snarkar, ganska trött kissekatt det där.

Tränaroutfit

Körde lite styrketräning på gräsmattan, bra grejer.

Dagens frukost

Rostmacka med ost och aprikosmarmelad. Nektarin med kesella vanilj och såklart bästaste kaktuste't.

Sommarkänslor


Dagens frulle

Surdegsbröd med ost, skinka och gurka (plus lite salt, nomnomnom). Sen så drack jag citronte till det, mycket spännande.

Presenter från Irland

Mamma kom hem från Irland idag, med sig hade hon knästrumpor och bakagrejer. Superbra!

Mysoutfit

Världens bästa Westlifetröja och sköna jeansshorts. Nu ska jag käka kakor och spela sims, bra onsdag! Först måste jag bara berätta att jag har ingen aning om vad min hårfärg håller på med, helt plötsligt har jag blivit orange, det var mer askigt när det var nytt men det har tvättats bort. Aja måste ändå fixa utväxten så blir ändå frisören snart.

she moves like a dancer in lights.


Dagens frukost

Började dagen med en powerwalk på lite mer än en timma, skönt. När jag kom hem så blev det knäckemackor med rivna morötter (favorit i repris, hehe) och sen kaktuste till det. Nu är det nog dags att hoppa in i duschen!

RSS 2.0