Bring Me The Horizon - Shadow Moses

Har aldrig riktigt gillat BMTH, eller egentligen så har jag aldrig gett dem en chans hehehe. Har iallafal kommit fram till att den här låten är väääääldigt bra, lite arg och så. Dessutom är videon sjukt snygg, man blir lite sjösjuk men det är den värd.

Ny hårfärg

Idag fick håret bli lite ljusare, svårt att få fram på bild dock. Har varit hos optikern också, rätt nöjd att det gick på mitt högkostnadskort, hehehe. Jag ska skaffa nya glasögon så jag kommer att ha två par, braaaa. Försökte hitta bågar men alla var fula så jag måste leta lite mera, vill ha snygga töntbrillor! Haha. Mycket egobilder här måste jag ju säga, men sånt är väl ganska kul får jag hoppas.

Ja hej god morgon

Idag blir det jobb, som vanligt då. Har ätit lite apelsin, druckit te och nu sitter jag och väntar på att pappa ska bli klar. Rätt bra att båda jobbar i centrum, skjuts nästan varje dag. Hehehe. Bara för att skriva lite mer intressanta saker så kan jag berätta att jag gymmade igår och har träningsvärk idag, mycket bra. 

Hej magkatarr

Här sitter jag i soffan med halsbränna, härligt. Jag hatar stress och oro, hatar att magen reagerar direkt. Just nu är jag lite vilsen i livet, vet inte vad jag vill göra. Men som fina pojken sa till mig igår, ta en dag i taget. 

Pellefjant

Försökte ta lite fina bilder idag med Pelle, lättare sagt än gjort. Han ser mest ut som en stor heffaklump, hehehe.

Dans

Igår gick jag på ett dans fuego pass på friskis. Herregud vad roligt det var! Svetten rann och jag gav allt, haha. Kände mig lite töntig men jag gick hem med ett leende på läpparna, men det är ju så man ska känna efter träning kan man ju tycka. Om jag har tid så blir det nog gym+yoga och dans en gång i veckan.

Mot jobbet

Nu åker jag mot jobbet. Äter frukost där, längtar efter att få proppa i mig en mandarin, nomnomnom.

Kvällsbilder

Det enda händelserika att berätta från dagen är att jag tappade en skärbräda på min stortå. Alltså inte en lite skärbräda som man har hemma utan en riktigt stor, det gjorde ont. Annars så har jag bara ätit middag, och så har jag duschat, spännande. Märkte att det inte fanns någon hårtårk hemma, det är vad jag vill visa med den första bilden haha. 

Slagsmålsklubben

Igår var jag och Sara på slagsmålsklubben och röjde! Lika bra som alltid men lite tråkig publik kan jag tycka. Hur kan folk stå stilla? Haha.


Dagens

Jag tyckte att jag hade för lite hoodies så jag köpte en till, hehe. Lila och bra. Hej.

Ballerina kladdkaka

Bästa! Så gott! Nästan bättre än godis. Har gottat i mig massor när jag har läst lite bloggar, bra lördag.

Bra frukost


I'm walking, who's laughing now?


Min kväll i svartvitt


Hej kompis

Idag fick ett nytt objektiv följa med mig hem, jag är sjukt nöjd. Det ska bli spännande att testa det imorgon också när det är ljust ute.

Bra dagar!

Igår jobbade jag och efter det så kom Adam hem till mig, min fina. Adam åkte tidigt till jobbet idag men jag kunde ligga kvar och sova lite till, ledig dag ni vet. Kände mig lite extra duktig och cyklade ner till gymmet efter frukosten, bra där! Sen så åkte jag in till stan för att äta sushi med Amelie. God mat och mycket snack, det som vi är världsbäst på. Just nu gosar jag i min onepiece i bästa hörnet i soffan, har det ganska gött så att säga!

Dagens

Jag älskar tishan, kan nog bero på min extremt dåliga humor. 

Jobblördag

Hörrni efter 10,5 timmar jobb är man rätt trött. Imorgon blir det 9 timmar, längtar till måndag då är jag ledig. Nu har jag inget mer att skriva så trötta tjejen bjuder på en trött photoboothbild.

Slagsmålsklubben

Bokade precis biljetterna, jag är så pepp! Vi ska röja galet, inga konstigheter.

Mer träning

Idag köpte jag lite mer träningsgrejer och gymkort! Wooop woooop! Ska gå på spinning ikväll om det finns plats, annars kör jag ett core-pass eller nått annat kul inne på gymmet.

Babyutter & babylejon

Men alltså hur söta? Dör söthetsdöden. Lejonungar är ju typ det sötaste som finns! 
 

chilloutfit

Idag skulle jag bara till jobbet och sen hem igen så jag drog fram min största hoodie, hehe. Alltid lika seriösa outfits känner jag, men jag vet ju att tove gillare!

Kolla synen

Imorgon ska jag komma ihåg att boka en synundersökning! Tror att min syn kanske har ändrats lite sen tvåan i gymnasiet. Det som är ett stort plus är att jag är riktigt sugen på att skaffa nya bågar. Ja sen finns det minus också, allt blir så dyrt! Bågar + glas blir inte billigt. De bågarna på bilden är den stilen jag vill ha, lite "töntigt". Hoppas jag kan hitta några som passar iallafall, jag har ju minsta huvudet någonsin så de jag har nu är köpta på barnavdelningen, haha.

Biffen

Alltså mina tändstickor till ben på första bilden... Jag är så glad att jag faktiskt har lyckats få lite lår, haha. 

Someone like you - Brian McFadden

Alltså den här covern jsfhglkjhglkajhd!!!! Brian kommer alltid att vara bäst.

Dagens outfit

BATMAN! WOOOOO! Bra tisha och smutsig spegel, check!

Barnsligt

Rostade mackor med jordgubbssylt, kanske barnsligaste melliset men ack så gott! 

Träningen

Jag kör ju inga nyårslöften men det är en sak som jag ska bli bättre på, att träna. Jag tycker att det är riktigt härligt och så där meeeeen jag är ju lite lat. Jag tränar ju inte för att gå ner i vikt, det hade varit lite tokigt. Mina mål är då att bättra på min kondition (den är sämst!) och att bygga muskler (kanske gå upp lite i vikt, yaaay!). Jag ska klara det här, inget träna i en månad och tröttna efter det.

A party song

Jag kan ju säga att jag längtar tillbaka till det här, All Time Low på Debaser 2010. Konsertabstinensen jag har nu är inte att leka med! 
 

Träningsoutfit

Tog en liten joggingtur och det här är vad jag hade på mig + skor, nya jackan och en limegrön mössa hehe.

Nyår

Jag har ju faktiskt inte skrivit om nyårsafton. Först på dagen så jobbade jag, men bara till 15, sjukt skönt. Direkt efter jobbet så åkte jag hem till Adam. Vi firade in det nya året hemma hos honom, bara han och jag. Vi lagade tacos, kollade film och stod ute på balkongen och tittade på alla fyrverkerier. Världens mysigaste skulle jag vilja säga.

Sittandes dagens outfit

För trött för att stå, typ. Just nu sitter jag hemma hos Adam, väntar på att han ska komma hem. Ska nog ta en powernap, sov ungefär 4 timmar inatt så jag är rätt så trött.

Vardagsrummet

Pappa ville så gärna att jag skulle fotografera i vardagsrummet, så ja här har du! Hoppas att du tycker att det ser lite mysigt ut och att du längtar hem lite från Miami, hehe.

Nej men en till outfit?

Hade fått min onepiece på posten så det här blir kvällens outfit. Så bra och så mysig!

Dagens shopping

Massa nya träningskläder! Så pepp på att börja träna, igen. När lönen kommer så ska jag köpa gymkort. Annars så ska jag försöka komma igång med att jogga, så det var väldigt bra att jag hittade nya skor och en jacka. Allting var på rea så det är ju perfekt.

Jag vet att ni har saknat det

Dagens outfit! Wiiiiie. Alla jublar!

RSS 2.0