Bra middag i kaoset

Sushi är ju en väldigt bra middag när man knappt har något kök. Men jag klagar inte, det är ju bland det godaste som finns. Nu efter att jag proppat i mig maten så är det säsongsstart för Hela Sverige bakar, jag har längtat! Haha. Tror nog bara att det är jag i famlijen som tycker att det är kul.

Förvandlingen har börjat

Vi har börjat med förvandlingen av vårat kök. Det är en fuktskada i golvet, så det blir nytt golv och kök. Ska bli kul med nytt och fräscht! Just nu lever vi i kaos i vardagsrummet, haha. Men det fungerar iallafall. Längtar tills köket är klart, lär ju ta ett tag men ändå. 



White chocolate chip cookies

Eftersom vi ska riva ut vårat kök nästa vecka så har jag passat på att baka två gånger den här veckan. Igår bakade jag White chocolatchip cookies, så enkelt och gott! Kommer definitivt baka de här igen, men då i ett nytt kök och i en ny ugn!! Jag har verkligen längtat efter en ny ugn, våran är sämst haha. 

Igårkväll

Igår åkte jag in till stan till Karins jobb för att träffa henne, Mickis och hennes kille James. Vi käkade god mat och satt där och snackade, kul att få öva på att prata engelska! Trevlig kväll med fina människor. När jag kom hem så satte jag mig framför tv:n, är ju Sharkweek i Sverige nu! Är dock lite besviken på programmen som visas, kanske skriver ett inlägg om det senare, även om det bara är jag som bryr mig, haha!

sharkweekoutfit nummer sex

Det här blir den sista sharkweekoutfiten, har inga mer tröjor, men det ska bli fler någon gång i framtiden! Den sista är lätt en av de mysigaste, matchar med mina gosesockar också, hur bra?

Bra lördagskväll

Jobbade som sagt min sista dag idag på modecenter. Efter det så åkte jag hem till Adam! Vi har bara tagit det lugnt och gjort tacopizza, det är då tjockare tortillabröd och sen har man köttfärs och grejer på. Supergott! Jag har även testat demot på hur man gör simmar i The Sims 4, är så pepp på spelet nu!

Sharkweekoutfit nummer fem

Är ju typ en av de snyggaste grejerna jag äger från Glamour Kills!

En liten Pellekatt

Sitter just nu med Pellekatten i knät, bra avslut på dagen! Har varit supertrött efter jobbet. Imorgon jobbar jag min sista dag på modecenter där jag har jobbat som fotograf under modeveckan. 

Sharkweekoutfit nummer fyra

Tröja nummer fyra *hajenmusiken*. Bästa med den här är att den lyser i mörkret, inte för att jag har testat men ändå!

Musiktips!

En sån där låt som är så härlig att sjunga med i, ni vet när man tar i från tårna. Den där när man tror att man står på scen och är värsta superstjärnan. Haha. Det här är en sån låt för mig.

Sharkweekoutfit nummer tre

Alltså jag säger bara vithaj, kärlek på den alltså!

Movits!

Igår drog jag och Sara in till stan för att se Movits på Mosebacketerrassen, så mysigt och bra! Alltså jag kan se Movits hur många gånger som helst, det är lika bra varje gång. Man står ju med ett leende under hela spelningen, och man blir ju inte direkt ledsen när Maskinen kommer ut under limousin!! Efter spelningen så drog vi in till kungsan där Maskinen, Far & Son och Ansiktet skulle spela. Hur bra kväll??????

Sharkweekoutfit nummer två

Det är en haj och det är en pizza, två att det bästa sakerna i livet ju! Annars tycker jag att linnet är ganska fult, men som sagt bästa grejerna i livet.

En bra start

Började dagen med rostat bröd med sylt, och såklart te i min guinnesskopp. Har suttit och läst bloggar och kollat youtubevideos, bästa starten på dagen tycker jag nog! Ikväll ska jag och Sara se Movits! Är så himla pepp. Nu ska jag nog sätta mig ute, blåser jättemycket men hoppas på att det är varmt ändå.

Sharkweekoutfit nummer ett

Eftersom jag är en sån nörd så blir det bara tröjor med hajar den här veckan! Och ja, jag försöker likna en haj på högra bilden, oklart om jag lyckades.

SHARKWEEK

För er som känner mig så är ju inte det här direkt någon nyhet, men jag älskar hajar! Just nu är det Sharkweek och peppen är brutal, Sverige har dock sin Sharkweek nästa vecka, så jag får ha dubbelpepp. Även fast det är världens bästa vecka nu så kommer inget klå det som hände i fredags. Självaste Rob Stewart, skaparen av sharkwater, han som ägnar sitt liv åt att rädda hajar, en av mina största idoler, han hade en frågestund på twitter. Jag skrev in en fråga och han svarade, jag grät som ett litet barn! Haha. För alltså helt ärligt det där var så jäkla häftigt för mig!

Panic! At the disco - This is gospel

Videon börjar fint och sen spårar den ur. Hur som helst så gör sig låten så bra med bara piano i bakgrunden!

Dagens outfit

Det här är min outfit för kvällen, känns så ovant med kjol! Haha.

sminka sig lite

Ikväll ska jag på 20-årsmiddag för Matilda! Vi jobbar tillsammans och jag har inte sett henne sen november tror jag att det är. Hon har levt drömmen och rest runt i Australien, om jag är avis? Ja! Ska bli så kul att ses igen!! Jag har precis fixat iordning mig, det är lite jobbigt det där med smink när man ändrar färg rätt så mycket nu på sommaren. Jag har fått leta reda på massa gammalt typ haha. Förhoppningsvis ser det någorlunda normalt ut.

RSS 2.0