Dagens outfit

Kör på visa-upp-sina-skor-posen ännu en gång, viktigt med skor ju. Hej leopard-vans!

Ett stort tack!

Som om jag har gått och lagt mig, nej nej! Tänkte iallafall passa på att säga ett stort tack till alla som har gått in på min blogg idag och kommenterat. Blev så förvånad och glad när jag såg att mitt inlägg var med där på sidan inne på blogg.se. Helt sjukt! 

Mysmiddag

Jobbade till 20.30 idag, lagom trött då alltså! Man blir ju dock rätt glad när man får höra att det blir pizza till middag, fredagar och pizza hör ju ihop. Borde gå och lägga mig ganska snart, det blir jobb hela helgen!

Dagens outfit

Bekvämt när man bara ska till jobbet och tillbaka!

Torsdag

Just nu sitter jag hemma hos Adam, han är iväg med jobbet så jag sitter här alldeles själv. Har varit snäll flickvän iallafall och diskat massor, haha. Ska snart gå ner till bussen för att åka hem till min andra favoritpojke, min lilla Pellekatt!

Dagens outfit

Stor tisha och leggins, bättre än så blir det inte!

Måndag

Började dagen med en go frukost framför Catfish, bara jag som tycker att den serien är kul! Haha. Annars så har jag hunnit med att sitta lite i solen och gått ut på en powerwalk. Nu sitter jag bänkad framför idol, en vanlig kväll helt enkelt.

dagens outfit


Shoppiiiiiiing

Nu är det ju shopstop på mig, oooooom det inte är någonting jag verkligen behöver! Var i stan igår med Amelie och shoppade lite. Idag var jag i Täby med Sabina och råkade shoppa lite till. Är iallafall nöjd med allt! Här är bilder på några av grejerna

Någon slags outfit

Att försöka få med pelle på bild är inte det lättaste! Haha. Ville ta lite bilder till en ny design, har ju gjort om den men inte alls som jag hade tänkt från början, men jag var så himla trött på den gamla!

Thirty Seconds To Mars - Do Or Die

Jag har helt glömt bort att lägga upp Thirty Seconds To Mars nya video. Alltså lyckan när jag ser den och lyckan att de har tagit med från när de spelade på Gröna Lund. Jag är liksom med, någonstans där är jag en liten plutt i publiken! Känns helt sjukt. Sitter verkligen och småler under hela den här videon.

Spa-dag

Har haft en riktig ta han om mig själv dag idag. Började med att städa rummet och bädda rent. Efter det hoppade jag in i duschen, testade mitt nya shampoo och balsam. Alltså mitt hår är så mjukt och det luktar helt himmelskt! När jag ändå var i farten så kunde jag ju lika gärna testa min nya ansiktsmask från Bodyshop, visste ju att det var en värmande ansiktsmask, men blev ju ändå chockad när jag kände hur varmt det blev! Haha. Nu när jag har suttit här vid datorn så har jag passat på att måla naglarna också, min fina färg från O.P.I som jag aldrig har använt fast jag köpte den för ett år sen. Den är iallafall hur fin som helst!

Fredagsmys

Den här veckan var min första jobbvecka på hela sommaren! Har jobbat med att fota mingelbilder under fashionweek på Stockholm Modecenter. Är helt slut efter den här veckan, haha, så när jag kom hem så bytte jag om direkt till myskläder och satte mig i soffan med Pelle!

Myskväll

Påvägen hem från Adam så köpte jag med mig två tidningar och lite godis! Det första jag gjorde när jag kom hem var att hoppa i min onepiece, sätta upp håret i en lilla my toffs, mysa ner mig i soffan och läsa lite. Kör på samma outfit idag, nu är det storstädning i rummet som gäller!

Min kväll

Har suttit i soffan hela kvällen med Pelle i mitt knä eller precis vid sidan om mig. Älskade lilla Pelle, att ett litet djur kan ge en så mycket kärlek. Nu har han varit ute i någon timma och gick precis in igen, det första han gör är att hoppa upp till mig och lägger sig precis som på första bilden. Min underbara lilla katt.

Vaaaaaans

Råkade kanske köpa ett par vans i måndags. Men alltså det är ju så här, mina svarta converse är helt trasiga, mina vita converse har jag inte orkat tvätta efter bråvallafestivalen, plus att de också är trasiga. Pluuuuuus att converse är ju inte alls så sköna egentligen. Vans däremot är ju världens skönaste! Har köpt 3 par på kanske 4 månader, haha.

Dagens outfit

Shark Week började ju igår, peppeeeeeeen! Så ja, vad passar inte bättre än en hajtisha?

Jättevarmt

Om det var varmt i vattnet? Jag låter bilderna svara på det! Haha.

Bra helg

Jag har solat, ätit tapas i kvällssolen och hängt med Karin och Mickie! Har faktiskt varit helt utan internet, den internetgrejen som fungerar till pappas dator var helt kaputt. Man är ju så beroende, är ju dessutom sämst täckning på mobilen också! Fast är ju lite nyttigt också, har till exempel läst massor i min bok! Måste läsa ut delfinboken innan jag kan börja på den som handlar om späckhuggare! Om jag gillar valar? Ja!

I bilen

Just nu sitter jag i bilen. Familjen ska åka ut till Sandhamn över helgen, hoppas verkligen att det är bra väder!

Frukost sällskap

Imorse gjorde jag frukost och satte mig ute i skuggan, hur skönt som helst. Fick dessutom sällskap av min lilla Pelle!

RSS 2.0