Vad händer med vädret?

I torsdags körde jag första turen med min pennyboard för i år, 14 grader och sopade gator. Njöt så mycket! Och sen helt plöstligt ska det snöa igen?? Haha. Antar att det är helt vanligt svenskt väder, men ändå. Vill ha lite mer sol och värme nu! Vill kunna glida runt på brädan, få inspiration att fota och bara känna sig piggare!

Njuter av vårvädret

Alltså hur skönt med vårväder?? Jag och Pellekatten ligger inne på mammas och pappas säng och njuter av solstrålarna! I helgen ska det bli supervarmt, eller ja typ 14 grader. Synd att jag ska jobba. Men jag hoppas att det håller i sig till på måndag för då är jag ledig! Åh man blir verkligen lycklig av det här vädret. 

With the autumn leaves that fall down

I wrote your name across them all, so you know that I'm here with you, and the spring is coming soon my friend.

Grön smoothie

Alltså jag har blivit helt beroende av smoothies, jag är sugen på det istället för godis typ haha. Sen är jag ju gottegris också såklart. Gjorde grön smoothie och hade i sånt där nyttigt grönt pulver, ska vara bra har jag hört. Är ju extra med protein, vitaminer och järn. Jag gillar när det är extra järn, får för mig att det hjälper mot restless legs som har börjat spöka med mina ben igen. Även om det inte fungerar så är det supergott iallafall!

RSS 2.0