Kolakakorna

Den här gången blev de inte brända, man lär sig av sina misstag. De blev iallafall hur goda som helst, satte mig med några av dem och en kopp te ute på balkongen och tog det lugnt.

kakbak

Jag håller på att baka kakor, kolakakor blir det. Det är konstigt att jag inte har bakat dem på flera år, de är ju hur goda som helst! Om jag ska vara helt ärlig så brände jag de första så nu sitter jag och väntar på försök nummer två. Jag använder mig av det här receptet, länk!

Livsnjutare


Bra mellanmål

Enkelt och gott, rostad bröd med rivna morötter. Fast om jag får välja så är det ännu godare på knäckemacka, jag levde på det i högstadiet. Haha. Hej äcklig skolmat.

Dagens outfit


Westlife The farewell concert

Det här är vad jag kollar på ikväll, inspelad på Westlifes sista konsert någonsin. Jag och mamma var där på näst sista, vi stod där nästan längst fram i Golden circle. Det är helt galet att det redan är lite mer än en månad sedan. Jag vill tillbaka! De här videosarna är iallafall vad som visades live på bio runt om i Europa.

Dagens frukost

Fruktsallad med vaniljglass och kaktuste.

Grekhörna

Igår var det grekhörnechill hemma hos mig. Fina vänner, mat och kubbspel. En perfekt sommarkväll!



outfit

Indianskorna <3

God morgon

Sitter ute på altanen och dricker te. Det är bra skönt att ha en laptop som man kan ta med ut, hehe. Annars så ska jag nog börja göra i ordning mig och fixa för ikväll, då är det feeezt!

Lunchrast

Sitter på jobbet och har lunchrast, käkar mackor som vanligt. Imorse lyxade jag till det med kanelbulle och te, en riktig fredagsfrukost. Jag slutar om fyra timmar, då blir det att handla saker till imorgon då det blir grekhörnechill.


Mycket egobilder

Mycket att göra på jobbet idag, till och med en kund frågade om jag hade tid att andas. Men inte så konstigt att det var mycket folk, alla vill köpa bröd när man har fått lön, haha. Jobbar öppning imorgon och sen så har jag min sista semestervecka, woooop wooop!

A simple line can make you laugh or cry


mysoutfit

Ny kofta och Pellefjant.

Massa paket

Beställt höstkläder på H&M och ett par skor på Heppo. Allt var fin fint men måste byta storlek på skorna. Vill ha skorna nu nu nu, de var så fina!

outfit

ny tisha och mjöliga byxor till det.

The Earth's shaking, but we don't know why.


Uppdatering

Sjukhusbesöket gick väl "bra", fick väl inte reda på vad jag önskade (att jag kunde få en medicin och sen skulle allt bli bra). Blir iallafall ny medicin som förhoppningsvis ska hjälpa. Ska dessutom göra en ny undersökning, hej slang i näsan ner till matstrupen... Ska typ mäta ph-värdet iallafall. Åh vill bara att min mage ska fungera bra, orkar inte med halsbränna och illamående något mer.

Här är jag

Sitter och väntar på doktorn, jag är sjukt nervös, särskilt eftersom jag inte vet om jag kommer att behöva ta blodprov, usch!


Pannkaksfrukost


Sherlock och Shinobi


Banankaka

Igår så bakade jag och Adam banankaka med choklad och valnötter. Receptet kom ifrån min nya bok "kladdkakor och annat gott". Kakan blev riktigt saftig och god, perfekt att ta en liten skiva till en kopp te.

Oh it's sad to think, we just let it be.


God natt

Nu är det nog dags att sova. Imorgon öppnar jag den lilla brödbutiken.

På posten

Nästan lite farligt att det är så bekvämt att beställa från nätet. Jag har fått hem världens finaste telåda, en bakbok till samlingen och äntligen har jag lejonkungen 2 på dvd. Man får vara töntig, det är okej.

Jordgubbar

I måndags så bjöds det på jordgubbar här hemma. Perfekt efter första dagen tillbaka på jobbet.

Mot jobbet

Nej men ganska bekvämt med mobilblogg. Är påväg till jobbet, kanske fixar lite bilder sen när jag kommer hem om jag orkar. Har bilder från flera dagar!


Mobilblogg?

Sitter på bussen påväg till jobbet. Gillar att det typ är fint väder nu bara för att min semester är slut.


Festligheter

I fredags var det fezt hos Sara som hade fyllt år. Det käkades kladdkaka och spelades massvis med beerpong!

kladdmuffins

Mamma ville att jag skulle fixa nått gott till när mormor kom ut till ön, jag cyklade ner och köpte ingredienser för att baka. Det blev kladdmuffins, hur enkelt som helst om man har en bra ugn. Här hemma är det hopplöst men ute i lilla stugan på sandhamn så blir det alltid perfekt. Använde mig av det här receptet : länk!

Tjocka Malin

Nu ska jag äta gottigott, kolla på film och fundera på varför jag inte är tjock.

Dagens outfit igår

Jag vet samma hoodie som sist, men den är ju sååå mysig!

Mitt rum ute på ön

Jag och mamma gjorde om i mitt rum här ute på ön. Det blev hur mysigt som helst, äntligen blev jag av med våningsängen.

Semesterpappa


Längtar tills imorgon!

Imorgon kommer min Adam hit!

Mysoutfit


Smörbulle

Vi fortsätter med matsnacket. Efter att ha haft semester ett tag så blir man faktiskt lite sugen på bullar, jag tackar för Sandhamns bageri. Så igår tog pappa tog cykeln ner till hamnen och köpte lite smörbullar, nöjd dotter.

Det där med frukost

Blir mycket frukostbilder men sånt är ju mysigt. Leverpastejmackor med smörgåsgurka. Sen ett perfekt kokt ägg med kaviar och såklart så drack jag massa te också. Bör man skaffa en matkategori? haha.

Dagens outfit

Lagom lökig tjej, haha.

Grattis på födelsedagen pappa!


Schteeek

Jag och mamma drog som sagt ner till stenstranden och solade, hur skönt som helst! Jag hade med mig min bok om Christian the lion, ligger och småler lite när jag läser den (som den djurnörd jag är).

Mera frukost

Skönt att göra stor frukost och kunna sitta hur länge man vill! Nu ska jag fixa i ordning mig och sen drar nog jag och mamma ner till stenstranden och schteker. Tar nog med kameran så kanske fixar lite bilder sedan.

Min dag


RSS 2.0