Then who's gonna love you?


Födelsedagstårta

Fixade ihop en tårta till mig själv igår. Den blev jättegod! Finns kvar lite så kanske äter lite senare ikväll till kvällsfikat, hehe.

Pumpkin

Igår fixade jag och Adam pumpor. På bild nummer ett så har vi min snygga och på bild nummer två har vi adams ännu snyggare. Jag är ganska nöjd iallafall, första gången jag karva pumpa!

Såhär kan man se ut när man är 22

Jag kommer alltid se ut som 15 år, typ.

Födelsedag

Idag fyller jag 22 år! ganska gammal, hehe. Här kan ni se vad jag har fått, fett bra grejer! 

Fallen leaves on the ground


I hated you for leaving


Nytt smink

Som sagt så köpte jag lite nytt smink igår på Sephora, gick dit idag igen för att köpa penslar till det jag köpte igår. Haha. Känns bra iallafall, nu har jag rensat och uppdaterat i sminkväskan.

Jobbveckan slut!

Jag är så trött haha, tidiga mornar är inte riktigt min grej. Imorgon är det lördag och jag fyller år, kul.

Nytt i sminkväskan

Jag känner att vi kör en mobilblogg på den här. Efter jobbet idag så kom Amelie och hennes kompis till Täby centrum för att kolla nya Sephorabutiken som öppnade idag, det var rätt mycket folk! Jag fick med mig hem en ögonskuggepalett och en concealer, det ska bli spännande att testa. Kom bara på senare att jag måste köpa mer sminkpenslar, kanske fixar efter jobbet imorgon.


All time low - True Colors

Bästa All Time Low! 

Bra måndagsfrukost

Åt en riktigt lång frukost idag, just det man kan göra när man är ledig. Jag tänkte börja städa mitt rum, men lille pellekatten ligger och sover så gott i min säng. Prio ett är ju liksom att bädda om sängen, annars är det att dammsuga men det är ju inte så kul heller för den som sover. Haha.

Your forever is all that I need


Jag och katten

Haha alltså det är töntigt hur mycket jag älskar min Pellekatt

Helgen avklarad!

Då var 19 timmar avklarade den här helgen! Imorgon är jag ledig, ska nog ta en joggingtur och sen kanske städa lite. Vill ha det fint och bädda rent till min födelsedag på lördag! Det jag ser fram emot mest är att jag är födelsedagsbarn så jag får bestämma mat, jag är så taggad på pasta carbonara! Nej hörrni på tal om mat, jag måste hitta något att äta här hemma.

Tröööööött

Jobbar den här helgen så idag har jag jobbat 10 timmar. Mycket folk mest hela dagen så nu är jag helt slut! Köpte med mig lite godis hem iallafall, fett bra!

Först träning, fika efter det.

Hör och häpna, jag var ute på en liten joggingtur efter jobbet! Jag körde en ganska kort tur egentligen men målet var bara att lyckas jogga hela vägen, annars blir det alltid pauser och man börjar gå. Jag lyckades iallafall! När jag kom hem så körde jag lite situps och sen hoppade jag in i duschen. Efter det så blev det lite fika, te och banankaka! Banankakan känns ju ändå inte så onyttig, massa banan och valnötter (sen lite choklad också, hehehehe).

två år och elva månader

Om en månad är det tre år sedan du lämnade oss. Min älskade lille Molle.

Ögonvila

Idag kör jag på en glasögondag, rätt skönt. Är ganska häftigt att jag känner hur ögonen slappnar av, får mig att inse lite att jag faktiskt har synfel. Haha. Jag hade ju dock inte sagt nej till nya bågar, kanske ska kolla runt lite.

Iris

Jag kan lyssna på den här covern om och om igen. Så bra!

For baltimore

När jag beställde All time low albumet så köpte jag ett paket med en tröja, för att vara sådär extra töntig. Bästa Glamour Kills!

Min lilla hammarhaj

Ännu en grej som är så sjukt bra, min lilla hammarhaj som jag beställde från Johanna Tellberg (länk), hon har alltså virkat den själv. Pengarna går till materialkostnad och resten går till att rädda hajar, hur perfekt är inte det!? Åh asså jag är så glad, min lilla haj är så söt. Ett litet plus på att den får min tigerhaj att se asfet ut <3

Äntligen

Äntligen har den landat i Sverige, äntligen är den här hemma hos mig! Jag kan ju säga att det här albumet går på repeat, så bäst! Nu väntar jag bara på att det ska släppa lite bra turnédatum, hoppas hoppas att de kommer till Sverige snart! 

Mobilbloggis

Jag och Adam är i stan och har precis ätit god mat. När vi har smält maten så blir det bowling, så taggad!


Skansen del 4


här var det tyst

Har som vanligt jobbat massor hela tiden, lönen kommer på måndag så då känns det ju fett värt. För att göra det lite roligare så bjuder jag på en bild på mig och min bebis, visst är vi lika?

Don't Panic

För idag släpptes All Time Low's nya album, aaaah så bra! Nu vet ni vad jag kommer lyssna på den närmsta tiden. Klicka på bilden för att lyssna på spotti. Hej!

Skansen del 3

Alltså jag säger bara lokattsbebisar <3

Outfit

Körde på nytt linne från Glamour Kills, hoodie från hm-herr och jeans från gina tricot. Nöjd nu Tove?

Skansen del 2


Skansen del 1

Bara för att bloggen inte ska stå stilla hela veckan så delar jag upp på flera dagar, spännande eller hur?

Daughtry/Nickelback

Jag har helt glömt bort att lägga upp bilder från Daughtry/Nickelback konserten. Så ja, här har ni! 

Höstigt

SItter hemma hos Adam, vi ska nog snart bege oss till skansen. Wooop woop! Perfekt en vacker höstdag som denna.

Typ kanske en outfit?

Kläderna är ändå inte så intressanta så vi kör en sittandes outfit, men min lilla Pellebebis är med och det är ju det viktigaste?

En tur till ikea

Idag efter jobbet så träffade jag först Amelie för lite shopping och fika, mys! Efter det så blev det en tur till ikea med mamma, jag fick med mig värmeljushållare samt ett fat som ljusen står på. Åh plus en typ hjärtkaktus eller nått, jättesöt. 

Sne och skelögd

Joooooooooobbar hela tiden! Det är ju mörkt ute när man kommer hem också så det är ju inte så att man går ut och fotar. Förutom att jobba så har jag hunnit träffa pojken min, mysigt. Nu ska jag gå och leta efter Pelle, mamma släppte tydligen ut honom precis innan jag kom hem.

RSS 2.0