Dagens


Lite bilder från kakans student

Önskar att jag hade fått lite mer bilder, inte lätt när det var så trångt.

Kvällens outfit

Råkade bli så att jag fick åka flak, hehe. Nu är jag iallafall nyduschad (för andra gången idag) och har klätt på mig  kvällens kläder. Åh känns så ovant att ha klänning.

Karins student!

Sitter framför datorn och äter en sen frukost. Om cirkus en halvtimma ska jag gå ner till Karin och åka med hennes familj till Karins studentutspring, ååååååh. Sen ikväll blir det först kusins studentmottagning och efter det direkt till Karin. 

Please stay forever with me


Dagens outfit


Tisdag

Jag hade planerat att jag skulle städa mitt rum efter jobbet idag. Har jag städat? Neeeee. Istället har jag käkat mellis och kollat lite serier. Jag är helt slut när jag kommer hem, jag tror att det är pollen som spökar, jag brukar ju vara trött men det här är extremt. I söndags till exempel, jag powernappade minst tre gånger, jag kunde inte hålla mig vaken. Aja, vi får se om jag blir piggare mot kvällen, då kanske jag plockar lite.

Så mycket kärlek

Min lilla Pellekatt. Känner mig så töntig, men det är sjukt hur mycket kärlek man kan få av ett litet husdjur. 

Lite grå osv


Grattis på morsdag

Världens finaste bästaste Mamma.

Lördag

Gick upp hyffsat tidigt idag faktiskt. Skulle in till stan och träffa Victoria och Cassandra en snabbis innan Victoria och hennes syster skulle ta tåget hem. Vi åt lite på John Chris och snackade, så mysigt! Jag har ju börjat prata med Victoria och Cassandra genom bloggen för flera år sedan, har ju träffat Victoria en gång innan då hon bodde hos mig när vi skulle på konsert tillsammans! Men det var första gången jag träffade Cassandra, förutom när jag handlade av henne på Mcdonalds en gång, ingen av oss vågade säga nått haha. Trodde nog aldrig att jag skulle lära känna folk genom att ha en blogg, sjukt bra ju! Nu ska jag sluta skriva, ska käka grillat, nomnomnom!
Massa krossade macarons som jag tog hem från jobbet i torsdags, det ska jag snaxa på ikväll!

Movits!

Nu har jag och Sara invigt sommaren, Sommarens första spelning! Movits på Gröna Lund, så härligt. Man står och  ler under hela deras set, så bra. Dessutom så gästade Maskinen(!!!!!) i en låt, huuuuuuur bra? På vägen hem så hoppade vi av vid Stadion och lyssnade på Bon Jovi också, man såg in lite på scenen! Haha. Jag har helt enkelt haft en asbra fredag!

Kurs i latte-art

Full rulle kanelbulle! Jobbade som sagt i packen idag, fick packa macarons och choklad. Fick med mig massa trasiga macarons hem, nomnomnomnom. Direkt efter jobbet så tog jag en snabb liten middag och sen mötte jag upp Sarah och drog på kurs i latte-art på monteriva. Känns som om jag har lärt mig lite nytt, ska öva öva öva imorgon på jobbet! Här kommer en liten bild på en av mina skapelser.


Onsdag

Får bli tråkiga photoboothbilder då jag lämnade kameran hemma, den var oladdad dessutom så kändes ju ganska onödigt att bära runt på den. Åkte iallafall hem till min Adam efter jobbet, vi har handlat och lagat mat. Imorgon blir det att gå upp tidigt för jag ska jobba i Nacka och packa choklad, haha. Efter jobbet ska jag gå på en Latteart kurs, ska bli så kul!

Love Lust Faith + Dreams

Idag kom nya albumet ut! Det är såååååå bra. Klicka på bilden för att lyssna på Spotify. Ååååh om en månad får jag se dom live, jag är så lycklig.

Snart blir det jobb

Har chillat hela morgonen, ska dra till bussen om typ en halvtimma. Jobbar till 20:30, massa sent ju.

Trött måndag

Hallåhej! Just nu sitter jag här och är såååååå trött. Blir soffläge hela kvällen, den saken är säker.

En månad kvar!

Jag blir ju alldeles tårögd när jag tänker på att jag ska få se ett av mina absoluta favoritband om en månad! Vi ska inte ens prata om hur mycket jag kommer att gråta när jag är där, så mycket lyckotårar kommer det bli.
 

Färdiga resultatet av mina Eurovision-cupcakes


Baka eurovision-cupcakes

Här kommer lite bilder från skapandet av mina Eurovision-cupcakes! Det blev chokladmuffins med hallongrädde som topping, två smaker som gick riktigt bra ihop! De färdiga resultatet kommer upp i nästa inlägg.

Fredagen

Jobbade som vanligt och efter jobbet åkte jag in till stan för att fika med Amelie. Vi hamnade på Sandy´s och jag åt världens största morotskaka, synd för alla andra ställen att vi har världens godaste på jobbet. Haha. Det blir ju att man jämför! Den här var god, meeeeen vem har russin i en morotskaka?! Efter fikat så tog vi oss en liten shoppingrunda, hittade lite fint! När vi kände oss klara så åkte jag hem till min Adam, mys. 

Katter överallt

Blev lite överraskad när jag kom hem idag, det första jag gör när jag kommer hem är att leta efter Pellekatten. Jag hittade honom på mammas och pappas säng, meeeeen där en bit bort låg Sune också. Sune är katten som bor på våran övervåning (det är en lägenhet där uppe). Alltså hur söta är de inte?! Jag är så glad att de typ är vänner nu, innan var de ju lite arga på varandra. Haha.


Dagens outfit


Sovmorgon

Idag börjar jag 14.30, rätt så rejäl sovmorgon! Skulle vara typiskt mig att ligga kvar i sängen till typ klockan ett, men icke! Jag gick upp vid tio och så har jag ätit frukost ute på balkongen, sen satte jag mig på altanen njöt lite av solen.

I've been up in the air


Min katt

Min fina lilla Pelle! I söndags följde han efter mig hela dagen, alltså jag skojar inte, han var som ett plåster. Haha. Han skulle till och med ligga bredvid mig när jag solade, vaaaarmt!

Dagens outfit


HUR SNYGGA?!

Äntligen hade rätt storlek på skorna kommit in till Vansbutiken. Jag äger nu världens snyggaste skor! Alltså på riktigt, hur snygga är dom inte?

Promenad

Karin skickade iväg ett sms och frågade om jag ville följa med på en Mira-promenad, jag sa såklart ja! Hade ju latat mig hela dagen så det var skönt att få röra lite på sig. Förhoppningsvis blir det promenad imorgon också.

Ute i solen

Har spenderat hela dagen ute, fått sällskap av Pellekatten hela tiden. Har njutit av solen och läst massor med sidor i min bok, så bra. Det är jättespännande att läsa om Andreas Lundstedt, så mycket som man inte hade någon aning om. Jag som inte ens gillar att läsa så mycket har läst i typ fyra timmar idag!

Sommarkänslor

Att kunna bära ut frukosten och äta den på altanen är ju världens mysigaste! Jag blir så glad av sommarvärmen, allt blir så mycket mysigare. Haha. 

Från en favorit till en annan

Pussade Adam hej då och började åka hemmåt. När jag kom hem så ropade jag på min andra favoritpojke, min lilla Pellekatt. Tänk att ett litet husdjur kan betyda så mycket.

Myslördag

Idag har jag och Adam myst ute i solskenet! Världens mysigaste att kunna sitta ute hela dagarna ju.

Körsbärsblommorna

Efter jobbet så åkte jag och Adam till Kungsträdgården och kollade på blommorna. Jag blir lite som ett barn på julafton, jag tycker att det är så fint! Vi skulle ha ätit glass där också men var världens längsta kö till båda glassbarerna. Haha.

Sockersug

Jobbat idag som vanligt. Efter jobbet åkte jag hem och satte mig ute i solen ett tag. Därefter snörade jag på mig joggingskorna och tog en PW/joggingtur, orkade mer än igår så jag känner mig nöjd. Nu ska jag äta lite apelsin och dricka proviva, egentligen vill jag proppa i mig mjölkchokladen som står i kylen! Haha. Jag får hoppas på att apelsinen dämpar sötsuget lite.

Träningsoutfit

Invigde nya skorna på en liten träningstur! Tog första bästa linne ur garderoben, var ju så varmt ute. Nästa nya träningsgrej blir något snyggt träningslinne, bra till sommaren!

Nike Free run

Ett par nya löparskor fick följa med mig hem idag, sååååå snygga och såååå sköna! På riktigt, jag skulle kunna sova i de här skorna. Haha. Så skönt att jag får stöd för hålfoten trots att jag inte har något inlägg i. Oj oj oj, värda varenda öre!

Mysoutfit och osminkat


Nytt nytt nytt!


Ledig måndag

Världens bästa väder idag ju! Satt ute och åt frukost, sen läste jag lite i min bok. Därefter pratade jag läääänge i telefon med Amelie, under den tiden kom jag på att jag kanske hade bränt mig lite, man glömmer ju bort hur snabbt det går! Haha. Blir ju iallafall snyggt sen när det lägger sig.

Puss

Igår var det grillning med "gymnasiegänget", kul kul! Åt god mat och jag ägde på beerpong, hehe. Idag har jag chillat ute i solen, först blåste det storm men sen la det av och blev riktigt varmt och skönt. Har äntligen lyckats få lite bränna. Imorgon är jag också ledig så förhoppingsvis är det fint då också så att jag kan njuta av solen.

Are you dizzy yet?


Gårdagens outfit


nödvändiga tråkiga saker

Köpte lite grejer efter jobbet idag. En ny mascara, hoppas att den är riktigt bra. Nytt Torrshampoo, alltid bra att ha! Sen så köpte jag en trött neccesär att ha medicin i, bra att ha allt på samma ställe. Köpte även en ny nässpray mot allergin, 164 spänn!! Men det räddar mig mot dumma kattallergin och nu när jag börjar känna av pollen, så ja det är värt det, men så tråkigt att lägga pengar på.

Thirty Seconds To Mars - Conquistador

Ny låt med Thirty Seconds To Mars!!!! Så bra!!! Ska trycka på replay hela kvällen, så bra är den! Vill ha nya albumet, inte långt kvar nu iallafall.
 

Första maj

Jag och min älskling har suttit ute i vårsolen idag. Köpte med oss lite ramlösa och naturgodis! Alltså hur god är inte Ramlösa Mango!? Någon som har smakat den? Jag älskar den, nästan lika gott som coca cola, men bara nästan. Haha. 

RSS 2.0