Dagens outfit

Äntligen äger jag en Maskinenhoodie! Köpte den nu när jag var på Bråvallafestivalen. Ska fixa lite bilder och lägga upp därifrån, tog inte så himla många dock, men ändå. En annan grej som jag har hållit på med nu är att fixa outfitbilder inför Sharkweek som börjar nu på söndag. Så när det är Sharkweek så är det en hajtröja varje dag, sen går vi över lite i veckan efter det också, råkar ha för många tröjor haha.

Pellekattens 6-årsdag!

För idag fyller min lilla Pellekatt 6 år! Han har fått äggula, fått ha fina flugan på sig och sen ska han få en liten present. Han får eventuellt något extra gott till middag också. Fyller man år och har en crazycatlady som kattmamma, ja då blir man bortskämd! Här nedanför har vi mitt försök till födelsedagsbilder, Pelle var ju inte supertaggad om man säger så haha. Men tycker nog ändå att det blev mysiga bilder!

Midsommaroutfit


En lugn midsommar

Ingen fest för mig inte! Midsommar spenderades hemma med Adam och Pellekatten. Hur bra som helst. Jag och Adam åt god mat, därefter fetaste matkoman. När matkoman hade lagt sig så var det dags för chokladdoppade jordgubbar och lite vem vet mest. Jag kunde verkligen inte önska mig något mer, möjligtvis lite fint väder men det var ju faktiskt ändå mysigt att bara sitta inne och ta det helt lugnt.

En drömmig brunch!

Igår kom Ida hit till mig för vi hade bestämt att vi skulle fira in semestern med en brunch! Det blev grön smoothie, färsk frukt och här kommer det bästa, är ni med? Fattiga riddare gjorda med brioche, och istället för att steka så är de gjorda i ett belgiskt våffeljärn. Åhåååå så bra det blev! 

Dagens outfit


Täby Enskilda

Igår var vi gamla elever inbjudna till Täby Enskilda Gymnasium för alumnimingel. Så himla kul grej! Jag gick ut för fem år sedan, och alltså herregud som de har gjort om. Jag och Sara var dock där i början av året och hälsade på så vi hade redan sett allt nytt. Det var så mysigt att hänga där med gamla klasskompisar och alla lärare. Vill gå gymnasiet igen! Iallafall hänga runt i skolan med alla vänner, får man göra det? haha.

RSS 2.0