Hej

Imorgon blir det jobb och sen nytt år, spännande. Som vanligt så kommer jag inte ha några nyårslöften, sånt gillar jag inte. Jag längtar lite efter 2013 dock, mest för att jag tror att det kommer att bli ett bra konsert-år, sånt är bra. Såklart så hoppas jag på ett nytt jobb också, det skulle vara gött. Tack och hej!

Min pellefjant


Fixat hörlurarna

Tänkte ju typ fixa ett inlägg om hur jag hade fixat mina hörlurar, men jag märkte nu att jag inte har någon efterbild.

Shoppa lite hehe


Let it snow


Pelles juklapp

Jag envisas med att Pelle ska ha en egen liten sovplats, nu köpte jag en liten "säng" som man hänger på elementet. Mamma lurade dit honom igår, han låg kvar och sov gott rätt länge. Jag tror bara att man måste lära honom att det är massa mys att sova där. Haha.

Lite julbilder

Jag hade en mysig jul med familjen, god mat och fina klappar!

Min lilla Pelleprins

Min lilla Pelle är alldeles julfin!

Äntligen ledig

Nu har det varit hetsvecka på jobbet men äntligen är jag ledig. På bilderna har vi chokladaskjulklappen från jobbet, nomnomnomnom! 

Katt på bordet?

Det här är inte ovanligt att hitta på bordet när man går upp på morgonen, tok-Pelle.

Julkänslor

I lördags så köpte vi julgran och sen klädde vi den igår. Mysigt att ha fixat det så tidigt så att man hinner njuta! Annars så är jag förkyld, var ledig idag och det behövdes verkligen. Imorgon blir det 9 timmar jobb tror jag, vi får se hur jag mår efter det. Haha. Väldigt passande att bli sjuk hets-veckan på jobbat, bra timing Malin! Juste nu på kvällen har jag sysslat med en ny bloggdesign, är väl inte jättenöjd men jag kände inte att höstdesignen riktigt passade.

Pepparkaksbak

I fredags efter jobbet så bakade jag och Amelie pepparkakor! Vi var verkligen som små barn på julafton, så glada! Haha. Efter att vi hade bakat så drog vi in till stan för middag och en liten utgång, en väldigt bra fredag var det!
Come down from your tower


I'm just a moment


Sometimes you gotta fall before you fly


Stresssssss

Bra med de där tidinställda inläggen. Det är jobb jobb jobb hela tiden! Idag har jag iallafall klippt av håret lite, eller egentligen ganska mycket, 10cm ungefär. Kanske händer att det dyker upp någon bättre bild någon annan dag.

When it all comes falling down


Still I'll try and try and let you know


You told me think about it, well I did


You turned out the lights


Fotopromenad

Idag gick jag ut på en fotopromenad, så skönt. Ska tidsinställa lite inlägg så att det dyker upp lite bilder i veckan, bra grej att kunna göra då det nästan känns som om jag bor på jobbet.

Kvällsmys

Kände att jag behövde lugna ner mig lite så jag kokade lite te, satte mig i mitt fönster och kollade ut på snön. Superbra! Ska försöka sova nu, jobbar öppning imorgon.

Onsdag

Idag gick jag på min första KBT, det kändes bra! Annars så har jag jobbat hela dagen. Det är inte många som har köpt bröd idag, inte så konstigt med tanke på att alla bussar och tåg har varit inställda. Jag har inte några nya bilder så jag bjuder på en tokig bild från när bästis var här.

You can hate but never break me


Massa snö

Jag blir så glad när jag vaknar och det här är vad jag får se utanför fönstret. Jag älskar snö!

Balsammetoden

Nu ska jag också testa balsammetoden, Sara är min guide. Haha. Jag hoppas verkligen på att det här gör susen för håret.

Dagens frulle


RSS 2.0