Singing in the rain


Memphis May Fire - No Ordinary Love

Hur bra? Så braaaa! 
 

Just remember you will always burn as bright


Pennyboard!!

I flera år har jag velat ha en longboard men jag har aldrig köpt en. Efter att ha kollat på alldeles för mycket på FunForLouis på youtube så kom jag fram till att en pennyboard vill jag ha! Inte likadan som en longboard, men den glider så sjukt bra. I onsdags när jag åkte båt till Sandhamn så beställde jag den och på fredag när jag åkte hem så fick jag hem den. Den är så fin! Helt ärligt så somnade jag i soffan med Pennyboarden i mitt knä (plus Pellekatten) bara för att jag hade suttit och kollat på den bara haha. Idag körde jag för första gången, lite vingligt i början och när det går för snabbt, men det gick ändå bra tycker jag. När jag körde för andra gången idag så höll jag på att dra en vurpa. Jag missade marken lite när jag skulle kicka så brädan gled iväg så jag kom liksom ner i split och satte ner handen i asfalten! Men jag slapp rivsår, blev bara lite öm i handleden och så sträckte det som fan i låret haha.

Kossor på bete

Förra helgen var jag och mamma på kosläpp på Stegsholms gård, huuuuur mysigt? Så mysigt. Kossorna hoppade runt i hagen och var så glada. Så avslappnade att vara på en bondgård tycker jag, bara strosa runt där och kolla på kossor och höns. Här kommer en liten bildbomb!

Cinnamon buns

För en vecka sedan så bakade jag cinnamon buns. Sååååå gott! Mamma sa att det är det godaste jag har bakat, jag tror nog att jag håller med. Alltså en kanelbulle med frosting på, låter kanske lite too much men jag lovar det är så saftigt och gott. Ska definitivt baka det här flera gånger! Har mer bilder som jag vill lägga upp från helgen, men bara för det så fungerar inte min minneskortsläsare eller när man kopplar i usb-sladden. Ska in till täby idag så då får jag gå förbi Apple och fråga. Vill fixa bildera från kosläppet! haha.

Nya böcker

Jag läser bara på sommaren, bara för att man kan sitta ute i solstolen med en bok haha. Sorgligt men sant! För några dagar sen fick jag hem lite nya böcker som jag har beställt. The fault in our stars har jag redan läst på svenska men jag vill läsa den på engelska innan filmen kommer ut. Sen har vi Born Free, den handlar om lejonet Elsa. För mig känns det som en självklarhet att veta om Joy Adamson och Elsa, men det kanske bara är jag haha. Det är iallfall en sann historia så ser verkligen fram emot att läsa den, jag älskade ju boken om Christian The Lion! Sista boken är Gatukatten Bob, även den är en sann historia! Jag har börjat läsa lite och den är bara så mysig. De sista två böckerna är verkligen jag i ett nötskal. Jag och mina djur.

April favourites

Läppbalsam från EOS med strawberry sorbet smak, såååå god! Jag vill nästan äta upp det, alltså allt med jordgubbar är ju världsbäst. Trodde egentligen inte att den skulle återfukta så bra, men den fungerar verkligen! Tror nästan att jag använder den lite för mycket bara för att den doftar så gott.
Rouge från NYX! Jag kände att det var dags att testa något annat rouge än mitt från NARS som jag har användt flitigt. Jag gillar verkligen den här jättemycket och har bara användt den här den senaste månaden. Den ser väääldigt rosa på riktigt men på kinderna får den verkligen en jättefin färg.
Jag har ju lite hatkärlek till mina glasögon. Jag tycker att de är skitsnygga, men känner mig ändå så ful när jag tar på mig dom. Jättedumt att tänka så! Sen kommer jag ju undan så lätt eftersom jag ser bra utan dom, problemet är att jag skelar lite så ögonen blir trötta och jag får huvudvärk. Även fast jag känner mig lite ful så älskar jag dom, och jag har användt dom mer än vad jag brukar.
Ni vet redan vad jag tycker om de här skorna. LIVETS SKOR!! Världens bästa skor och så har de satt dit katter på. Aaaaaah. Vet inte vad jag ska säga. Hade jag varit ett par skor så hade jag varit de här skorna.
Det här har seriöst varit mitt liv den senaste månaden! Jag hade ju redan sett klart alla avsnitt men jag tycker att pausen till nya säsongen var lite för lång så jag bestämde mig för att kolla om alla avsnitt igen. Nu är ju bara problemet att jag har sett klart alla avsnitt och nya säsongen kommer om en månad, vad ska jag göra nu liksom??
Karin spelade den här låten när vi var ute på Sandhamn, jag blev helt fast! Den här låten är ungefär det enda jag har lyssnat på, särskilt eftersom jag är trött på all min musik. Det är egentligen inte en typisk Malinlåt men seriöst lyssna lyssna lyssna!

Noll inspiration

Hur tråkigt är det inte, jag har ingen inspiration. Jag vill fota och blogga, men kameran ligger och samlar damm och bloggen står tom. Har känts så här ett litet tag, men jag hoppas verkligen att det kommer tillbaka snart!

En ny bok till samlingen

I lördags så spelade jag och Adam badminton, så sjukt kul! Var så himla länge sen jag spelade. Hade sådan brutal träningsvärk i hela kroppen igår, idag känns det bara i armen och axeln. Innan vi åkte till hallen så tog vi oss en tur i Täby Centrum. Jag hittade en bok som jag jättegärna ville ha! Mia Öhrn hade tipsat om den på sin instagram och jag kände direkt ett vill ha begär. Även om jag kanske inte kommer göra någonting ur den så är den ju så himla fin! Det är helt fantastiska bilder i! 

Skor för en crazycatlady

Jag har faktiskt inte visat mina fina nya skor, förutom på min förra outfitbild men där såg man ju inte så bra direkt. Alltså det är vans och det är massor med katter! Det bli väl inte bättre än så? Två favoriter i en smäll skulle jag vilja kalla det. Och jo, att det stödjer ASPCA dessutom, bästa skorna i världshistorien.

RSS 2.0