Bildbomb från Bråvallafestivalen

Här kör vi lite gott och blandat. Det har regnat, vi har haft leriga skor, gått på standup och sett helt underbara spelningar! Bästa helgen på länge. Nu ska jag fixa bilder till favoritinläggen! Så håll utkik efter Paramore, All Time Low och A Day To Remember!

I'm back!

Är hemma nu efter några awesome dagar i Norrköping med Victoria! Ska fixa lite artistbilder och så nu, bjuder på en outfitbild så länge. Har kanske köpt massor med bandtishor, det bästa som finns.

Festivallivet

Lever livet här i Norrköping. Har sett paramore, så glad! Blir en skruttig mobilblogg för jag har inte tid att sitta och fixa vid datorn.


Kvällsmys

Världens gosigaste Pellekatt!

Dagen idag

Hittade inte allt jag behövde igår så jag åkte in till stan för att leta efter det sista till festivalen. En nödladdare till mobilen hittade jag iallafall. När jag kom hem så har jag packat för fullt, ser ut som om jag ska vara borta hur länge som helst. Har faktiskt inte knäppt en enda bild idag så jag kör helt enkelt med en bild från mitt älskade Sandhamn som inte har något med inlägget att göra, haha.

Cause I don't really need to wonder at all

 

Jag bara älskar denna ö

Längtar redan tillbaka till Sandhamn, eller alltså man längtar redan när man står på bryggan och måste åka hem. Fast jag ska ju inte klaga, nu i veckan ska jag ju till Bråvallafestivalen med Victoria! Ska liksom se All Time Low, A Day To Remember, Paramore, Green Day, Maskinen med flera. Förstår ni peppen?!

Dagens outfit

Nu drar jag till Täby C och shoppar det sista inför bråvallafestivalen!

Midsommardagen

Åt kräftor till lunch som vi alltid gör på midsommardagen. Därefter så cyklade Adam och jag ner till Amelie för att hänga där lite innan Adam skulle ta båten hem. Jag cyklade hem efter det och käkade middag, fixade iordning mig och cyklade vidare till Karin. Hängde där ett tag med hennes vänner och sen tog vi alla sällskap ner till hamnen. Jag drog till Amelie och umgicks med henne och Linnea innan vi alla drog till Seglarn och dansade hela kvällen! Här snackar vi ju världens träningspass, jag som inte drack heller, win! När det stängde så satte jag mig på cykeln ännu en gång och trampade hemåt. 

Skärgårdsoutfit

Myskofta och gympadojor, livet på landet!

Closer to the edge


Maaaaaaaat!

För midsommarhelgen handlar mestadels om mat, hehehehhehe. Käkade grillat två gånger och på kvällen gjorde vi banan med choklad i ugn, nomnomnomnom! Just nu längtar jag bara efter kräftorna som ligger i kylen! 

Midsommarmorgon

Njöt av en riktig långfrukost ute i solen, hur skönt som helst! Annars har jag inte gjort så mycket vettigt, jag har målat naglarna och duschat, men det är ju typ det. Nu ska jag pussa på pojken min för jag tycker mig höra att båten precis åkte in till bryggan. 

Dagens outfit

Ny tröja som jag köpte igår på spelningen, den är snygg snygg snygg! Kan visa en bättre bild på den någon annan gång, det är nämligen tryck på baksidan också.

Jared och Shannon Leto åker eclipse

En halvtimma innan konserten började så började alla skrika lite och kolla bakåt, då sitter Jared och Shannon redo för att åka eclipse, helt galet. Alltså kolla sista bilden, that smile! Jag börjar nästan gråta när jag tänker på att det är jag som har tagit de här bilderna, på två av medlemmarna i ett av mina absoluta favoritband!

Jag är så lycklig!!!!!

Alltså bästa Thirty Seconds To Mars! Jag vet knappt vad jag ska skriva. Jag och Tove har chillat på grönan hela dagen, checkat läget vid scenen så att man fick hyffsat bra platser! Senare mot kvällen så joinade Amelie också. Själva konserten då, alltså Jared han kan sjunga! Herre! Och bästa Shannon och Tomo! De är lika bra varje gång jag har sett dem, femte gången nu, helt sjukt! Fler ska det bli. De körde Do or die också som jag har totalt kärat ner mig i, gissa om jag var lycklig?! Helt rätt, så jävla lycklig!

Rätt så glad

Idag är dagen som jag väntat på, idag får jag se Thirty Seconds To Mars! Åker tidigt till grönan bara så att man kan checka av läget, behöver ju inte så längst fram men man vill ju inte stå längst bak heller. Man får chilla runt lite och äta god mat, kanske spela på lite lotterier.

Bästa tishan

Köpte bästa tishan idag, kan vara för att jag har världens sämsta humor, men ändå!

Semester!

Idag jobbade jag min sista dag som heltid på Gateau så nu har jag semester! Får se vad som händer i höst, jag vet iallafall att jag ska vara kvar som extra. Åh, kommer sakna mina underbara arbetskamrater! Fick fina blommor och ett kort idag av Sarah och Marie, bästa kollegorna. Jag har inte riktigt fattat det ännu, att jag inte ska vara där varje dag, helt sjukt. 

Dagens outfit

Försökte se något superhjältig ut, mycket tveksamt om jag lyckades.

En lugn helg

Har verkligen inte gjort någonting vettigt i helgen och det var precis vad min kropp behövde. Idag har jag och Adam köpt glass och suttit vid vattnet, spelat lite spel och bara tagit det lugnt. Har helt enkelt laddat upp inför de nästa två veckorna som bjuder på massa spännande saker!

Plockat rabarber

En riktig myslördag har det varit idag! Har solat lite, varit iväg och köpt kattmat och nu på kvällen har jag plockat rabarber. Jag ska baka smulpaj ganska snart, huuuuuuur gott?!

Det där med husdjur

Världens bästa när man kommer hem, känner sig lite nere och världens mysigaste kisse kommer fram och gosar huvudet mot ens ansikte. Han är ju bara för fin, min Pelle.

Dagens lilla shopping

Idag fick vi in fina porslins-take-away-muggar till jobbet, såklart så köpte jag en! Riktigt bra med halkskydd och så, haha. Åh, efter helgen har jag bara två dagar kvar på Gateau, känns så sjukt! Ska ju vara kvar som extra efter sommaren, men jag kommer ju inte vara där varje dag som jag varit så länge. 

Dagens outfit

Nya snygga jackan som jag fick hem igår!!! 

Min sommarläsning

Idag fick jag hem min beställning från Adlibris, tre stycken böcker! De som känner mig är säkert i chock, jag som aldrig läser. Haha. Jag kommer att vara långledig i sommar och då kommer jag finna ro i att läsa, bästa är ju att läsa när man solar.

Dagens shopping

Hade lite tid att döda efter jobbet så jag tog en liten runda, ibland är det rätt bra att jobba i ett centrum. Fick med mig en ring för 10 riksdaler, ett par flippflopp och en olja att ha på kroppen och i håret. Jag köpte den egentligen bara för att ha i håret, jag tycker att moroccan oil är så dyrt så jag hoppas att den här oljan från Body shop ska göra susen, den luktar iallafall himmelskt.

Photobooth är kul

Satt nyss och storbölade till Navy CIS, liksom va? Inte direkt ett gråtprogram, haha. Men inte så konstigt, jag har vääääldigt lätt till gråt när det handlar om djur helt enkelt. Nu måste jag verkligen gå och lägga mig, jobbar öppning imorgon! God natt.

Klippa lite shorts

Jag har inte lyckats hitta shorts, alla man hittar visar ju hela rumpan, inte så najs om ni frågar mig. Plockade fram ett par för långa shorts och ett par gamla slitna cheap monday, klipp klipp så hade jag två par nya. Det är lite ojämt och så, men det får fungera. 

Picknick med kärleken

Andra halvan av dagen gick åt att ha picknick med Adam, mys mys! Vi gick ner mot vattnet och satte oss där på en filt med allt gottigt vi hade med oss. Åh, en helt perfekt lördag.

En riktig sommardag

Första halvan av dagen spenderade jag ute i trädgården, så skönt! Lyssnade på musik, läste lite och så. 

Mysfredag

Köpte sushi till middag, blev lite besviken på mig själv att jag glömde att ta bort jätteräkan, vill rädda världen ju! Annars så har jag bara chillat hemma hela kvällen, läst veckorevyn och käkar godis. 

Sleeping With sirens - Alone

Från Westlife till Sleeping with sirens, musiksmaken är rätt blandad! Haha. Här är nya videon, herrejösses säger jag bara.

Irland

Snart är det ett år sedan jag och mamma åkte till Dublin för att gå på Westlifes sista konsert, eller ja näst sista, biljetterna var redan slut till den dagen efter. Åh mysiga stad, goda öl och underbara Westlife! Det går inte att beskriva känslan när man får se bandet som man lyssnade ihjäl sig på när man var liten, att få se dom på hemmaplan, för sista gången någonsin.

Mysoutfits är viktigt

Bytte ut jeansen mot gosiga shorts, huuuuur bra?

Städat och fint

Direkt efter jobbet så började jag plocka i mitt rum! Har plockat in alla kläder, dammsugit och tvingat pappa att ta ut en spindel, hehehe. Alltså grejen är att jag var nästan helt klar med att städa, skulle bara dammsuga, jag går då och tänker att "gud vad skönt nu kan inga spindlar gömma sig", vad springer då fram när jag lyfter på en toffla?! Paniken som uppstår, men som sagt pappa räddade mig. Nu låter det som om jag har haft det såååå äckligt hemma hos mig, men jag lovar det var mest bara kläder på min fotölj! Har plockat in lite blommor också, jättefint och jättemysigt.

Glasögonoutfit


Nästan dagens frulle

Åt samma sak idag fast utan bullbiten. Sen så satt jag inne också för det är kallt ute idag! Sååå bilderna är från igår då jag satt ute på balkongen i det fina vädret.

God natt

Längtar till sommaren och ledigheten, det kommer bli mycket roligare att fota vardagsbilder då. Nu liksom, åka till jobbet och hem, inte så spännande. Nu är det vara två veckor kvar till min ledighet, behöver jag ens säga att jag längtar? 

Chill-måndag

Idag var jag ledig och har bara tagit det lugnt, så skönt. Hade tänkt att städa lite i mitt rum meeeeeeeen det har ju inte hänt. Nu ska jag nog koka lite te och fortsätta ta det lugnt. 

I am free now


Myslördag

Slökollar på Kalle och chokladfabriken medan Adam ligger och sover bredvid. Hehe. Funderar på att hämta lite chips och coca cola, är det lördag så är det.

RSS 2.0