Två olika focaccia

Alltså så himla glad. Har varken fotat eller bakat på hur länge som helst. Har inte rört systemkameran på mer än en månad tror jag, men idag föll allt på plats! Bakade focaccia, en med sparris/parmesan och en med tomat/basilika. Jag har inte smakat ännu, men de luktar och ser helt fantastiska ut! Så himla nöjd.

Dagens outfit


Njuter av sommaren

Kände att det var dags att blogga lite igen! Hur skönt har det inte varit på senaste? Jag har njutit av varenda sekund. Jag har chillat på stranden, badat och läst. Håller just nu på med min sjätte bok för sommaren tror jag, det händer inte ofta att jag läser så mycket kan jag säga! En sak som inte heller händer så ofta är att min mamma har badat!! Det är helt sjukt mina vänner, min mamma har inte badat i havet på flera år säkert!

Ute på ön igen

Vi drar till med en mobilblogg tycker jag! Igår åkte jag ut till Sandhamn igen. Käkade middag hemma och sen var det dags för en utgång. Drog till Seglarn med Johanna och hennes vänner. Väl där så träffade jag John som gick i min klass i gymnasiet, så sjukt kul. Träffade även Cecilia som jag jobbat/jobbar med på Gateau! Så bra kväll! Kvällens enda minus är att mina skor ser ut som kaos, aldrig varit med om de ska se ut såhär efter en utgång. Idag har jag bara tagit det lugnt, ätit frukost ute och solat lite. Nu är det mulet men sitter ändå ute och lyssnar på Sommar i P1. Synd att klaga. Hemma en snabbis

Åkte hem från Sandhamn i onsdagskväll. Igår så åkte jag till Adam, vi åkte longboard/pennyboard. Hittade så sjukt sköna vägar! Efter det så gjorde vi hemmagjord pizza. Idag har jag varit hemma och myst med Pellekatten. Imorgon drar jag ut till Sandhamn igen, ska väl försöka få upp lite inlägg. Helt ärligt så har jag inte tagit en enda bild med systemkameran eller min lilla digital. Har blivit mycket iphonebilder dock. Ska försöka gå ut och fota och hoppas på att min spärr släpper, tycker typ att allt jag fotar blir fult. Har verkligen hamnat i en svacka, det har pågått alldeles för länge! Gillar inte när bloggen ekar tomt.

Bråvalla dag två

För mig var det här lätt den bästa dagen på festivalen! Först kollade vi på Raubtier, jag kände mig mest förvirrad men Victoria var glad. Haha. Efter det så gick vi ner till FMX'en för att fråga om de skulle köra, det regnade så jag förväntade mig inget. De berättade att de inte skulle köra, kanske dra en spontanare sen om vädret blev bättre. Vi stod kvar och pratade med Fredrik som skulle köra och med Fredrik som kommenterar (var även han som satt i x-gamesstudion!). Efter att ha snackat ett tag så gick vi alla för att kolla på Movits! Vet inte riktigt vart Fredrikarna tog vägen. Alltså Movits var ju så himla bra, man blir ju så glad! Och hur bra är inte stämningen när molnen spricker upp och solen börjar skina? Som grädden på moset också så kom ju Maskinen upp på scen under Limousin. Efter att Movits hade kört kanske en 15-30 minuter så kommer FMX-Fredrik fram till mig och säger att de ska göra i ordning banan så att de kör efter att Movits har spelat klart. Hur lycklig var inte jag??? Vi drar dit, kollar på grymma tricks, skriker halsarna av oss. Resten av publiken var ju så lame! Efter så går vi och snackar lite igen, helt överlycklig och tackar att de körde. Blir ju lite töntigt glad när han säger att de körde för oss! Jag hade ju faktiskt längtat till där här lika mycket som att se alla band. Efter FMX'en så strosade vi mest runt på området och väntade på att You Me At Six skulle spela. Alltså YMAS, alltid så himla bra!! Höll på att börja gråta i två låtar bara för att de är så jävla bra! Jag kan ju säga att halsen inte mådde så bra efter den här dagen haha. Tog inga bilder under FMX'en, men här kommer lite bandbilder iallafall!

RSS 2.0