äppelplock

Bortsett från timmarna i soffan framför tv:n så har jag faktiskt varit ute i trädgården med mamma och Sofia för att plocka äpplen. Pelle var också med, han sprang mest runt och var överlycklig över att alla var ute samtidigt som honom.


Dagens frulle assåååå

Valnötsbröd med ost, råkade ju bli en kladdkaksbit också heheh. Såklart så drack jag te också.

Ni vet en sån där chillsöndag

Jag har chillat ungefär sådär hela dagen, man måste ju samla kraft till en ny jobbvecka? Eller? Haha. Kladdkakan som jag bakade igår är iallafall slut och jag vill ha mer, den var ju så god. 

Kvällsfikat

Okej asså kladdkakan blev sååååååå god! Jag använde mig av det här receptet (länk).

Kladdkakebak

Fick ett ryck och kände för att baka något, så jag slängde ihop en kladdkaka. På bild nummer två har vi mitt mellis som jag åt medans kakan var i ugnen, Ni undrar säkert vad det är i glaset? Det är aprikoskräm med mjölk, ser ju faktiskt ut lite som öl med konstigt skum. Meeen tillbaka till kakan, jag har inte smakat än men jag hoppas på att den blev bra, jag får testa efter middagen.

Tacokväll på fredag!

Igår åkte jag hem till Adam efter jobbet. Vi lagade riktig fredagsmat, tacos! Det blir ju inte bättre än så. Vi käkade ut på balkongen och det var hur mysigt som helst.

Chillar

Jag sitter här i vardagsrummet med Pelle i knät, mys. Lite halvsvårt att skriva då han ligger på min ena arm. Nu ska jag kolla runt lite på nätet, ska nog spana lite efter ett par nya uggs.

Malins höstbullar

Idag var jag ledig så jag passade på att baka lite. Jag hittade på ett eget recept, kanelbullar med äpple och vaniljkräm. Bästa är att man kan plocka äpplena från sin egen trädgård, lyx. 

Tända ljus

En av det bästa grejerna med hösten är att det blir rätt kallt i mitt rum, då passar det perfekt med tända ljus. Åh det är så mysigt och det känns så lugnande dessutom.

Menhejhallådär!

Blev ju lite tråkigt när alla tidsinställda inlägg var slut, bjuder på en pb-bild så länge. Imorgon är jag ledig så jag tror att jag kanske ska baka lite, då lär jag ju fixa bilder. För övrigt jättekul att jag måste åka in 19.30 till jobbet imorgon för storstädning, värt på sin lediga dag? eh nej. Tur att man tjänar cash på det iallafall.

The more we break the more we feel alive


Bra morgon

God frukost och sen så har jag en liten kissekatt på sängen. Nu ska jag nog börja städa, har fastnat här vid datorn lite för länge. Hehe.

It hurts to think it could really be that way


Kvällsfikat

Jag har varit sugen på lussebullar i typ en månad så jag råååkade bara tjuvstarta lite. Sjukt gott!

ny pyamas

Fett bra outfits på senaste tiden. Hehehehe.

Myskväll

Igår så jobbade jag och drog direkt till Amelie efter det och sen till Adam. Idag har jag bara chillat och pussat på pojken min. Sen jag kom hem så har jag bara chillat i soffan med min nya filt, hur mysig som helst!

So do it for me


I think your mouth should be quiet


Allt nytt

Nya myskläder, tofflor och filt!

Kvällsfikat igår

Ja men man fick ju med sig en princesstårta från jobbet igår nomnomnomnom!

So long live us


We'll make the great escape


Easy now my dear


Simba!


So we can just stop pretending now


tvåårochtiomånader

För idag tänker jag lite extra på dig. Jag kan inte förstå att det snart är tre år sedan det hände. Min älskade lilla Molle, jag saknar dig.

latmask

När jag kom hem idag så låg Pelle kvar i min säng, på exakt samma ställe som när jag gick hemifrån.

Outfit

Hehehe tofflor

Efter jobbet

Fixade lite te och kakor sen så läste jag lite bloggar och sånt, chillerill!

If it's for the best then I wish you well


Myskväll

Sitter här i sängen och pysslar med lilla datorn i knät och kollar på the hills på den stora, som en chef. Jag gillar att de spelar The Maine i typ alla avsnitt, kärlek på det. 

PW

Direkt när jag kom hem så drog jag ut på en powerwalk. Ni kommer inte att tro mig men jag hade längtat efter det hela dagen, att få gå runt i någon timma med musik i öronen och andas in höstluften. Det var hur skönt som helst.

When it all comes falling down


Redigeringdags

Jag var precis ute på en liten fotopromenad. Jag tror att jag ska fixa lite bilder och tidsinställa inlägg till veckan, är ju så tråkigt när det står helt stilla här i bloggen.

Den svenska björnstammen

I torsdags drog jag och Sarisen till grönan för att se Den svenska björnstammen. Det var sjukt bra! Att lyssna på dem nu på spotti känns verkligen mesigt haha.

En outfit


Jag lever

Den här veckan har det inte hänt så mycket här i bloggen, men jag har hunnit med massa annat. Jag har såklart jobbat massor, hunnit med två spelningar och firat Adams födelsedag tre gånger. Jag har haft fullt upp helt enkelt. En grej som är bra är att jag har börjat fota i raw-format och redigerar i camera raw, varför har jag inte gjort det innan!? Jag är så pepp på att fota nu.

Mot staden

Just nu sitter jag på tåget påväg mot stan. Rent spontant så ska jag och mamma på daughtry/nickelback, jag kände att jag inte kunde missa daughtry nu när de är i Sverige.


New in

Åh älskade glamour kills. Allting passade perfekt!

I'll never leave, you know I won't.


Bra lördag

Har bara chillat hela dagen, sjukt skönt. Det är bra med chillerillhelger!

Kapten Röd!


Tjock Pelle

Jag sitter här i min säng och äter mackor och dricker te. Pelle ligger bredvid som en liten padda och sover, myspelle. Han ser asfet ut på bilden men jag lovar att det är vinkeln.

Kvällens outfit


New shoes

Hämtade mina nya skor posten idag, båda satt perfekt! Ska nog ha på mig conversen ikväll när jag och Sara ska se kapten röd, så pepp! Efter Spelningen så ska jag träffa Adam. Jag har dessutom redan hunnit träffa Karin idag, massa favoriter på samma dag. Helt perfekt!




Målat naglarna

Nu när jag har långhelg så passade jag på att måla naglarna. Wooop wooop!

Dagen frulle





God morgon?

Jag vaknade faktiskt ganska tidigt men låg kvar i sängen och kollade på The Hills. Dessutom så låg ju Pellekatten bredvid mig och sov, så mysigt. 

Myskväll för mig själv

Jag tänker spendera kvällen här i min säng. Kolla på The Hills, äta smörbullar och dricka te. Skönt att bara ta det lugnt. Önskar dock att min Adam var här.

Jag älskar dig

Snott direkt från facebook hehehe

Ganska glad iallafall

Förutom att jag har världens magkatarr så är jag rätt glad. Jag har äntligen lyckats beställa kläder från glamour kills och pre-ordrat All time lows nya album(!!!!!!). Annars hittade jag precis Ronan Keatings nya album så jag sitter och lyssnar på det, hahahah asså det är så bra! Har hittat en låt hittills som inte faller mig i smaken riktigt.

Outfit med pelle

Ja men visst, typ samma outfit som sist. Men jag har ju hört att lager på lager är bra, varmt är det iallafall.

Nya hårfärgen

Nu ser det mörkare ut på bilderna, men ändå. Det är typ min naturliga tror jag, jag får se när det har växt ut lite, jag tror iallafall inte att jag får väääärsta utväxten och det är ju skönt. Jag är jättenöjd.

Mysdag

Efter att jag varit hos frisören så åkte jag hem till Adam. Vi hade en liten myspicknick med läsk i glasflaska och varsin sallad. Bra ledig dag i det fina vädret.

Fixa frillan

Just nu sitter jag hos frisören, jag kände att det var dags för någonting nytt. Haha jag tröttnar verkligen för snabbt.


Shoppa på nätet

Så himla bekvämt. Klickade hem den mysiga hoodien igår och väääärldens sötaste converse klickade jag hem för bara några sekunder. Plus att det var värsta superpriset på easytoneskor, så klickade hem ett par sånna också. Tänkte att jag kan ha dem när jag jobbar, jag som ändå är uppe och står hela dagarna, jag kan ju lika gärna träna lår och rumpa lite extra haha.

min kväll

Efter en 10 timmars jobbdag med världens rusher så ska jag bara ta det lugnt hela kvällen, virka och kolla serier.

RSS 2.0