Dagens outfit

Nu kan man ju faktiskt fixa outfitbilderna ute utan att frysa ihjäl! Jag har på mig världens mysigaste tisha och vans med katter på. Hur bra? Så bra! 

100 år senare

Ungefär en sådär 100 år senare har jag äntligen testat yollibox, åhej vad gott! Varför har matbutiken där jag bor inte fått in de här tidigare? Inget vet. Alltså det kan vara bland det godaste jag ätit, skulle kunna äta hela paketet på en gång. Nomnomnomnomnom.

Gårdagens outfit


En dag på stan

Igår mötte jag upp Amelie i stan. Vi åt lunch på nått najs salladsställe, jag beställde såklart en ceasarsallad, otippat! haha. Efter det så gick vi till kungsan som alla andra, men alltså helt ärligt, hur fint är det inte med körsbärsblommorna? Jag älskar det! Jag skulle kunna stå där i evigheter. Mellan det här så köpte jag en ny tränings-bh och en supermjuk träningströja. Bra dag!

Happy Home

Karin spelade den här låten på Sandhamn, jag älskar den! Har den på repeat här hemma, vill lära mig hela texten så att jag kan springa runt här hemma och sjunga högt.
 

En helg på Sandhamn

Hej hej hej hemskt mycket hej! Nu under påskhelgen så drog jag och Karin ut till Sandhamn, Karin kom ju hem från Asien i tisdags så det var ju hur mysigt som helst att få umgås massor! Förutom påsklunch och att ha tagit det lugnt så har vi umgåtts med lite Sandhamnspeople. Det blev utgång både på fredagen och lördagen, dock stängde Alma klockan ett och det var inte så mycket folk. På lördagen styrde vi upp någon slags liten efterfest hos Wille, vi var ju bara fyra pers men ändå. I sommar är det 10 år sedan vi träffade Wille och Niklas, haha vi var så kaxiga mot varandra. Jag var bara fjuttiga tretton år. Synd att Mickis inte var ute också, då hade vi varit hela gänget! Här kommer lite halvtrötta mobilbilder, har tagit lite andra bilder med lilla kameran men det lär ju komma sen.

Sushimiddag

Pappa jobbar sent, mamma är påväg till Sundsvall och jag är sämst på att laga mat. Vad leder det till? Jo, sushimiddag! Var så sjukt sugen och jag skulle ändå upp till centrum för att hämta ett paket. Och åååh ser ni glaset? Kallar man det ens för ett glas? Är ju en blandning av burk och glas, haha. Har velat ha sånna ett tag, så idag fick två stycken följa med mig hem från Lagerhaus!

Mot pojken min

Idag har jag bara chillat ute i solen, passade på att skriva lite på min inlämningsuppgift i polarmijöer. Annars har jag inte gjort mycket mer. Ska iallafall alldeles strax gå till tåget för att åka till Adam! Köper nog med mig lite godis påvägen, är så sjukt godissugen.

Bra kvällsfika

Det bästa med att jobba stängning är ju att kvällsfikat är fixat. Tog med mig en tårta igår, den är så himmelskt god! Ljuschokladmousse, saltrostade pekannötter, kola och browniebotten. Egentligen är det kolan och browniebotten som är godast, nomnomnom. Vet inte om jag kanske ska gå och ta en bit nu, vill ju ha men är fortfarande mätt från middagen!

March favourites

Här kommer mina favoriter för mars, lite försenat men ändå. Här har vi mest lite konstiga grejer, men det kan ju vara kul. Haha.
Den här muggen är ju bra för allt! Vatten, läsk, juice och smoothies. Nu kanske jag ljuger för jag har inte testat att dricka smoothie ur den, men den är säkert perfekt för det. I sommar ska jag dricka så mycket iste ur den! Nomnomnomnom.
Har ätit såååå mycket riskakor! Så himla goda med massa smör på. Nu har jag dock ätit så mycket att jag har tröttnat, plus att jag får magkatarr av dem. Men alltså annars är de ju supergoda! haha.
Eftersom jag var massa förkyld skiftet mellan februari och mars så har det här varit räddningen. Var ju förkyld i tre veckor ungefär, usch. De här näsdukarna är de bästa för näsan! De är supermjuka så man blir inte röd runt näsan, hur bra? Alltså världens konstigaste att ta med i en favoritlista, men ändå.
Det här kan ju vara guds gåva till människan, haha. Jag har ungefär världens kallaste fötter, hur skönt är det inte då att kunna slänga in tofflorna i micron så att de blir supervarma? Helt underbart! Microtofflor, soffan, te och en bra serie. Där har man en bra kväll!
Hajar hajar hajar! Jag är beroende av den här appen. Så himla kul att kunna följa vart hajarna är påväg. Tigerhajarna chillar mest vid Galapagosöarna så de är inte så spännande, men vithajarna simmar runt mer. Det är roligast att följa vithajen Lydia, hon var ju nästan vid Portugal, hur coolt är inte det??

En outfit

Är helt kär i tishan, så snygg! Såklart ville min Pellekatt vara med på bild också, åh lilla sötnosen.

Nu ska vikten upp!

Har kört ett litet träningspass här hemma, körde på armar idag och lite squats! Jag måste verkligen komma igång med det här, jag vill så gärna gå upp lite i vikt. Förra veckan körde jag ett pass med ben, så träning en gång i veckan är ju en bra början iallafall. Jag bör ju träna hela kroppen, men jag kommer mest köra ben/rumpa och armar! Min rumpa är platt som en pannkaka och så har jag kycklingarmar haha. Nu ska jag äta lite frukt och kolla Pretty little liars, hehehe jag har börjat om från början på PLL, är typ lika spännande nu även om jag vet vad som händer.

Nya tag!

Skäms ju nästan över hur dålig jag har blivit på att uppdatera här! Har fastnat i en ond cirkel tror jag. Har varit stressad, vilket leder till att min mage blir paj och då har jag ingen lust alls helt enkelt. Dessutom så är det ju såååå tråkigt att fota när det bara är grått ute. Men snart så! Förhoppingsvis blir jag lite bättre med bloggen nu, måste ju till exempel fixa en March favourites!

RSS 2.0