Dagens outfit

Stor mysig tröja och raggsockor, kommer bli mycket sånt framöver. Jag känner att det är slut med outfits ute, jag fryser ju ihjäl och hösten har knappt börjat. Men varma mysiga outfits inne är ju inte heller helt fel.

Baka donuts

Idag har jag och Adam bakat donuts! Jag har aldrig bakat donuts eller friterat något förut. Riktigt goda blev de iallafall, som köpedonuts. Adam sitter just nu och försöker mata Pellekatten med lite glasyr. Haha.

En fika på Waynes coffee

Träffade Amelie i stan för att fika lite. Blev väl mer en lunch för mig, så gott! Laxbagel, stor kaka och iste! Alltså Waynes iste med persikasmak kan ju vara bland det bästa som finns.

En mindre bra dag

Det börjar med att jag ska ringa danderyds sjukhus för att se om min remiss hade kommit dit, förra gången försvann den. Den var där men de hade inte bokat in den ännu eftersom det är lång väntetid, då undrar jag såklart hur lång väntetid? Får svaret att det iallafall inte kommer att vara i oktober. Tydligen har de bara en dag i månaden som man får göra PH-mätning, och det är tydligen inte så många som står i kö och de vill samla många på samma dag, så jag kommer antagligen inte få göra undersökningen förrän i början av december. Blev så arg så att jag höll på att börja gråta, jag är ju sjuk nu. Efter samtalet så skulle jag gå till bussen. Jag sitter där och väntar, bussen kommer, busschauffören och jag får ögonkontakt men han kör bara förbi. Här brister det, ringer pappa och han får skjutsa mig till jobbet. Jobbdagen går iallafall bra! Haha. Men när jag slutar så märker jag att jag har glömt mitt bankkort hemma, och jag som behövde fylla på mitt busskort plus att jag ska äta ute imorgon. Ringde mamma och pappa igen, mamma hämtar mig så jag får åka hem och hämta mitt bankkort. Sen fick jag skjuts till Mörby och nu sitter jag äntligen hemma hos Adam! Långt klagoinlägg, men jag behövde verkligen skriva av mig!

Söta små chillorna

Så här såg det ut igår när jag skulle gå hem från Adam, små söta sovande chinchillor. Alltså kolla Shinobis nos, hur sööööt?

Tack tack tack!

Anders har skrivit ett fint inlägg om mig. Klick klick klick! Jag blir så himla glad.

Nöjd katt

Tre leksaker fick följa med hem. Råttan och pinnen med snöre var mest populärt! Tunneln förstod han sig inte riktigt på, haha, men jag ska nog lära honom. Bästa var ju att man fick 15% rabatt på just kattleksaker den här veckan om man var medlem på MyOne, så ja, jag blev medlem. Hur bra?

Shoppa åt katten

Gammal bild men det ser ungefär likadant ut just nu, som vanligt haha. Sitter och väntar på pappa för vi ska åka iväg till djurbutiken och köpa nya leksaker till Pellekatten. Han blir världens jobbigaste katt under hösten och vintern, ska pilla och peta ner allt! Han är lite mesig och gillar inte när det är kallt, så han har alldeles för mycket energi över. Dessutom är han lite småfet så jag måste ta mitt ansvar som kattmamma och motionera honom lite.

En bättre bild på håret

Alltså det ser ju allra bäst ut i verkligheten, haha. Men som sagt, jag är så sjukt nöjd! Tycker att min ögonfärg kommer fram bättre samt att det passar mycket bättre till mina mörka ögonbryn, haha.

Dagens outfit

Behöver jag ens nämna hur mycket jag älskar mina tofflor? Mammas porslinskatt fick äran att vara med också. haha.

En sen onsdagsfrukost

Har precis kollat på ett avsnitt PLL och ätit frukost. Den här dagen fick börja sent! Igår jobbade jag 10-16 och sen gick jag till Mimmi för att fixa i ordning oss för kvällen, det var dags för Gateaus årliga personalfest. Först var det tipsrunda som kändes som om vi gick runt hela stan, jag höll ju på att frysa ihjäl. Vi gick och gick och svarade på frågor och tillslut kom vi till våran slutdestination, O'Learys. Maaaaaaat! Buffé med massor av mat att välja på, jag var lycklig bara jag fick mina ribs och pommes, haha. Att jag åt fet/stark mat samt drack två cider under hela kvällen fick jag sota för klockan 4 inatt ungefär. Hej halsbränna deluxe! Tog en tablett och somnade om efter ett tag. När jag vaknade vid halv tolv ungefär så var magen mycket gladare! Superskönt.

O o o o ombreeeee

Jag är så sjukligt nöjd! Det blev precis som jag ville ha det. Nu kan jag låta håret växa ut utan att bry mig om utväxten, perfekt! Sen klippte jag bara topparna, vill försöka spara ut det. En bild framifrån kommer någon annan dag, jag ville inte riktigt fastna på bild haha.

Klipper av håret

Åker snart iväg till frisören för att klippa och färga! Jag hoppas på att det går att fixa så som jag vill ha det.

Pluggar lite

På onsdag ska vi ha något slags test på de tre lektionerna vi har haft så jag sitter nu och skriver av allt som vi har gått igenom. Tänkte sitta och läsa imorgon när jag ska till frisören! Nu har jag ett häfte kvar att skriva av så jag ska väl fortsätta.

Idag och igår

Gårkvällen var riktigt kul! Började på en bar/resturang som heter Ljungrens och sen drog vi vidare till ett ställe. På ett ställe så dansade vi massor, alltså jag bara älskar att dansa till gamla nostalgilåtar! Typ BSB, spice girls och sånt. Jag skuttar runt över hela dansgolvet och skiter i att folk tycker att jag är konstig, haha, jag kommer väl inte träffa på dem någon fler gång. Efter krogen så fick jag skjuts hem till Adam och sov där. Kom hem ganska nyss så jag har ätit middag och kollat på lite tv. Just nu är det ett hajprogram men det är samma som jag har sett varje fredag nu, hallå Animal planet jag älskar dig men ni kan visa lite andra hajprogram, jag skulle bli väldigt lycklig då! Ska starta ett nytt PLL avsnitt istället.

Feeeeezt

Nu blir det utgång, bästaste Amelie fyller år idag! Hurra hurra hurra!!

Bästa grejen med hösten

Litervis med te! Köpte massor med te när jag handlade i måndags. Vi har det alltid kallt här i huset under hösten och vintern så jag är sugen på att dricka te ungefär hela tiden. Ska faktiskt springa in till köket nu och göre en kopp!

Dagens outfit


Fynd på IKEA

Lyckades hitta världens sötaste kopp för 15kr! Ni som känner mig vet att vi har alldeles för mycket olika koppar hemma, de får inte plats i skåpet längre. Men alltså den här var så fin att den verkligen behövde följa med mig hem.

En mysig outfit

Perfekt när man varvar mellan att tvätta kläder och kolla på PLL! Byter till jeans snart dock, eftersom jag och mamma kanske ska åka en snabbis till IKEA.

En måndag

Började dagen med frukost och Pretty little liars, är helt fast i serien nu! Efter det så började jag plocka lite i mitt rum, kändes som om halva min garderob hade hamnat på min fotölj, nu är det iallafall rent och fint. Sen kunde jag ju inte hålla mig så jag har precis kollat ett till avsnitt av PLL, haha, men nu ska jag vara duktig och handla mat! Det är jag som har matlagning idag, jag tror nog att det blir tacos, ungefär det enda jag kan laga.

I'll be fine even though I'm not always right


Dagens outfit


Sjukling

Ligger hemma i soffan med en huvudvärk som inte ger med sig, mådde dåligt igår också, då tror jag att jag hade feber. Ska iallafall jobba imorgon, i värsta fall får jag leva på ipren. Idag vilar jag upp mig, ligger och kollar på pretty little liars och gosar med Pelle.

Dagens outfit


It's true what they say, you went and threw it away


Varje kväll

Det ser ut så här nästan varje kväll. Jag i soffan med datorn i knät. Pelle vid sidan om mig, i knät eller på datorn. Det varierar lite beroende på hur mycket uppmärksamhet han vill ha, det brukar oftast bli så att han ligger hälften i knät och hälften på datorn, ni vet lite lagom.

Baka cupcakes med bästis!

Idag mötte jag upp Karin efter jobbet. Vi gick hem till mig och bakade cupcakes! Chokladmuffins med vitchoklad och kolafrosting. Innan vi började baka så åt vi bentolåda som vi köpte på älskade Eskader, haha. Dessutom så hittade Karin en tårta i kylen, vi tog varsin sked och högg in! Haha. Rätt gött ibland att få hem från jobbet!

They haven't seen the best of us yet


Höstnödvändigheter

Är lite kär i The body shop, mycket för att de inte testar på djur, sånt gillar jag. Köpte ett litet body butter som jag alltid kan ha i väskan, jag får så torra händer på hösten och vintern så det här blir perfekt. Ett lip balm fick följa med också, det luktar så så så gott!! Känns som om man har godis på läpparna, jag klagar inte.

Så klantig igår

För det första så lyckades jag spilla ut nästan en hel mjölkkanna när jag skulle skumma mjölk, alltså handtaget rullade typ av mina fingrar. Haha. Det var ju mjölk runt hela espressomaskinen! Efter det så lyckades jag skära mitt finger på diskmaskinen, inte på den farliga brödkniven, nej på diskmaskinen. Jag vet inte riktigt hur jag lyckas.

Söndag morgon

Sitter här och äter min goda frukost, om ungefär 20 minuter ska jag börja åka mot jobbet. Jobbar till 18:30 och sen åker jag till min Adam! 

Inte en ledig lördag

Idag hade jag ett standbypass på jobbet, vilket betyder att de kan ringa in mig till vilken Gateaubutik som helst, vilken tid som helst. Klockan sju ringde det i telefonen och en halvtimma senare satt jag i taxin mot Nacka, heeeelt på andra sidan stan haha. Jobbade i 8,5 timmar och sen fick jag åka taxi hem också, lyx! Jag har ju kanske då sovit lite för lite inatt så jag somnade på soffan ganska direkt, gosade in hela ansiktet i Pelles päls. Var lite lagom täppt i näsan när jag vaknade, jag "glömmer" bort lite att jag faktiskt är kattallergiker.

Dagens mysoutfit

Min myshoodie och nya tofflor! Jag kommer verkligen att leva i de här tofflorna i höst och vinter. 

Shopping är kul

Jag som trodde att jag hade shopstop, eeeeeeeh, fungerade inte så bra. Men jag har faktiskt bara köpt några grejer och så födelsedagspresent till Adam. Nu ska jag springa in till köket och fixa lite kvällsmål!

Mot Täby

Nu drar jag till Täby C och träffar Amelie! Det första jag ska göra när jag kommer dit är att köpa en smoothie, är så sugen på en strawberry dreams från Naked Juicebar.

Dags att börja plugga

Nu måste jag göra iordning mig, idag börjar jag plugga igen. Det blir lite smygstart med en liten etologikurs på onsdagkvällar. Är lite smånervös men det kommer nog bli awesome!

We are believers


All Time Low - A Love Like War

All Time Low släppte ny låt och video igår. Om jag har varit världens lyckligaste då två av mina favoritband har släppt nytt? Jaaaa!! Har en sån grym konsertabstinens just nu, tur för mig att jag har en konsert i oktober och tre i november, peppeeeeen!

Dagens outfit


Tisdag morgon?

Jag är ju helt värdelös på att gå upp tidigt när jag är ledig, kanske för att jag är kvällsmänniska och sitter uppe alldeles för länge. Haha. Har precis ätit upp min frukost så nu sitter jag i soffan och latar mig innan jag ska börja göra iordning mig. Idag ska jag åka till Adam, har inte träffat honom på massa dagar!

You Me At Six - Lived A Lie

Nytt från You Me At Six!! När jag började lyssna på dem hade de kanske fem låtar på sin myspace, liksom myspace?! Haha. Det kanske var runt 2006-2007. Det är helt galet hur stora de har blivit jämfört med då. Vill så gärna att de ska komma till Sverige igen!
 

Dagens outfit

Ännu en gång så fick Pelle vara med. Där jag är där hittar man Pelle också, haha.

Frukost är bra

Har precis njutit av en sen frukost. Mackor, apelsinkräm, te och kolakakor! Ska göra iordning mig nu och fixa lite bilder. Ska måla naglarna också, måste passa på när jag är ledig från jobbet i några dagar.

Kvällsfikat är fixat!

Efter jobbet idag så åkte jag och mamma till min syster, åt Mcdonalds (jättenyttig helg...) och pratade. Vi kom hem för ett litet tag sen. Tror nog att jag ska bege mig till köket nu och koka lite te och hämta en av limedesserterna som jag tog hem från jobbet, gott!

Helgfrukost

Njuter av en riktig helgfrukost innan jag åker iväg till jobbet! Jobbar till 18:30 så vi hörs efter det.

RSS 2.0