En liten Pellevideo

Kände mig lite extra töntig ikväll så spelade in en video på Pelle, jag är ju en crazycatlady. Eftersom Pelle är ett matvrak så går han på diet just nu, det sista målet mat får han rätt ofta nu i den blåa bollen. Rätt bra grej, han får kämpa och tänka lite, resulterar i en mätt trött snarkandes katt i soffan. Så här har vi en dålig video, inte orkat klippt nästan och inget bakgrundsljud, haha. Pelle är iallafall söt och man ser hans knorrsvans.

Lycklig av vädret!

Jag har ju börjat läsa Matte C nu, det känns skit. Matte är inte min starka sida! Pluggade i söndags och efter en kvart så började jag gråta, alltså jag blir så frustrerad för att jag inte förstår. I onsdags i skolan så kände jag hur gråten var nära, jag är helt hopplös haha. Har helt enkelt inte varit på världens bästa humör helt enkelt. Aja nu till rubriken, vääääääädret! Igår satt jag ute på altanen, i linne! Hur skönt? Och idag gick jag tidigare till bussen för jag vet att solen alltid ligger på på busshållplatsen, det var så varmt. Man blir ju faktiskt så glad av lite solsken! Hoppas på att det är fint väder imorgon också.

En spontanare till IKEA

I lördags när jag jobbade så kom jag på den briljanta idén att åka till IKEA, ringde mamma och hon tyckte också att det var bra! Så hon hämtade mig efter jobbet och så åkte vi dit. Fick med mig lite smått och gott, det är ju smågrejerna som är roligast. Jag köpte två hyllor också, men det dyker nog upp bild på det när det är monterat och klart. Meeeen tillbaka till smågrejerna! En blomma, fin till påsktider tänkte jag. En filt, köpte den mest för att den hette Malin, ska nog ta ut den till Sandhamn. Ljushållare, har sett bilder på de här och de lyser så fint! Doftljus, doftar vanilj, sååååå gott. Glas, tyckte att de var så söta och det kan ju vara bra att köpa på sig lite grejer till när man flyttar hemifrån (nu när det händer, hehe).

Paul Nicklen - Polar obsession

Idag var det dags för Polar Obsession med Paul Nicklen, herregud så intressant och bra det var! Så mycket som den här mannen har fått uppleva, att få vara så nära djuren, åh drömmen! Efter föreläsningen så skyndade vi oss ner för att köpa hans bok och få den signerad, det var tur att vi var så snabba för de hade så få böcker. Fick autograf och ta bild. Så häftigt! Ska ställa upp boken fint på en hylla, så den blir en dekoration när man inte tittar i den. Alltså hur bra dag som helst!!

Polar obsession

Åh imorgon (egentligen idag eftersom klockan är efter tolv!) är det dags för föreläsningen med Paul Nicklen! Fick det här i juklapp, det var vad jag önskade mig mest, efter mina fadderlejon såklart. Paul Nicklen är fotograf för National Geographic, just den här föreläsningen han ska ha är baserad på hans bok Polar obsession! Alltså Arktis och Antarktis, PINGVINER(!!!!), leopardsälar och isbjörnar. Åh det här kommer att vara så bra.

Dagens outfit


Jobbdag

Igår kom Adam hit, det blev sushimiddag och Gladiatorerna! Haha alltså lite nostalgi att kolla på det, kommer ihåg när man var liten och tyckte att det var sååå bra. Idag var jag uppe tidigt för att jobba, dagen rullade på rätt snabbt och nu sitter jag hemma igen. Som vanligt så har jag en tekopp i handen, har blivit nykär i vanilj/karamell-téet.

Lite shopping

Här är lite grejer jag köpt på senaste, skulle inte shoppa så mycket den här månaden hade jag tänkt men lite grejer har fått följa med hem. Har inte ens visat vad har köpt på konserterna! Det får bli en annan dag. Här är iallafall bilder på lite nytt, känner mig gammal som köpt ögonkräm haha, men jag har någon underlig torr röd fläck över ögat! 

You Me At Six konsert

Då kör vi konsertdelen och en rejäl bildbomb! Förband var Deaf Havana, alltså de är jättebra men jag kunde inte koncentrera mig mycket då min mage höll på att dö ungefär. Ja men alltså livet med magkatarr/reflux, jag mådde jätteilla och det stramade från magmunnen till magen, jag kunde inte riktigt stå rakt. Mellan banden kunde jag iallafall sätta mig på golvet och efter det blev det mycket bättre så då var jag verkligen redo för You Me At Six! Alltså jag har inte ord för hur bra det var! I första låtarna blev jag ju typ tårögd haha, så mycket känslor! Jag började lyssna på YMAS 2007 kanske när de hade ungefär 5 låtar på Myspace (haha), så att få se deras första egna konsert i Sverige var helt underbart! De var ju här 2009 som förband till Paramore, men alltså den här konserten slår ju den med hästlängder! Det bästa är ju att de spelar på Bråvalla i sommar så då får jag se dom igen!!

You me at six signering

I lördags så kom Victoria och hennes syster Linda hit. Vi möttes upp på centralen och sen åkte vi och åt på Broken, suuuupergott! Efter det så åkte vi hem, lyssnade på Talk dirty to me ungefär hundra gånger och efter det så somnade vi. Så nu var vi inne på lördagen, gick upp hyffsat tidigt eftersom YMAS skulle ha signering på Bengans klockan 13! Vi köade väl lite mer än en timma, tur att det inte var lika kallt som på All Time Low. Jag och Victoria hade på oss likadana jackor, nu är minnet lite dåligt eftersom man inte tänker helt klart när man står där så jag minns inte om det var Max eller Chris som frågade om vi hade likadana jackor haha. När vi kom fram till Josh så frågade han samma sak, han frågade även om vi skulle på konserten. Så mysigt att de ändå tar sig tid att byta några ord, det gjorde faktiskt den här signeringen mer personlig än på ATL. Vi fick iallafall våra skivor signerade och var alla väldigt glada! Efter Bengans så gick vi till gallerian och kollade lite, därefter körde vi på vår tradition och åt Burger King till middag! Sen åkte vi mot gullmars, tog en fika på espresso house och efter det vidare till klubben. Här kommer bara tre bilder från signeringen, men snart kommer en bildbomb från konserten!

Mycket viktigt med kvällsoutfit

Jag gillar ju mysiga grejer så känns ju helrätt att visa hur jag kan se ut på kvällen, haha. Teddyfleece, nya pyjamasbyxor och tofflor. Alltså byxorna har cupcakes och annat gott på sig, så himla jag!

Lite pics från igår

Först åkte jag till Täby och shoppade lite med Amelie, hittade lite fina grejer. Sen åt vi en lunch på Vapiano, jag åt en pizza, såååå gott! Efter det så åkte jag hem till Adam. Han hade fått hem sin nya chinchillabur så vi, okej mest Adam, fixade med den. Jag hjälpte mest till att inreda buren, sen sov jag när Adam monterade isär den gamla, haha fett taskig flickvän. Den nya buren är så fin, passar mycket bättre i lägenheten.

February favourites

Den här gången blev det en riktigt kort lista, har mest användt samma grejer så inget nytt direkt. Tre saker kunde jag iallafall komma på som jag gillar lite extra.
Har användt den här när huden känns lite extra dålig eller när jag kör på spa-kväll. Vet ju inte riktigt om den minskar porerna eller så, får för mig att den gör det lite iallafall haha. Oavsett så känns huden jätteren och fräsch efter! Ett tips är att inte få den i ögonen, jag är ju klantig och har lyckats med det, var inte så skönt.
Åhåååå vad jag älskar den här! När jag klippte mig sist så rekomenderade frisören den här för mitt hår, tackar för det! Mitt hår blir så mjukt och håller sig så länge. Tänkte först att den var lite dyr, tror den kostade typ 250, men den är ju dryg och räcker länge, såååååå fett värt helt enkelt.
Lilla lilla kameran, så himla fin! Nu har jag verkligen hunnit testa den, dock inte fotat med blixt ännu men det kommer väl. Gillar den så mycket, så bra för att vara en kompaktkamera. Bra spontanköp Malin, Bra!

En promenad

Efter att ha varit förkyld förra veckan och sen jobbat i helgen så har jag vilat idag. Men efter några timmar på soffan så kände jag att jag behövde lite frisk luft, kan ju inte träna då jag inte är heeelt frisk, så jag gick en lugn promenad och fotade lite änder och svanar. Åh längtar tills det blir vår så att det blir lite grönt och mysigt ute!

RSS 2.0