Shark fear and beauty

Alltså idag gick jag hem världens finaste bok. Jag beställde den förra veckan och releasedatumet var på min födelsedag, det är ju ödet! Fick hem den idag och herregud vad det är en fin bok. Så himla fina bilder på ett av världens häftigaste djur. Den är helt fantastisk, vet knappt vad jag ska säga haha. Gjorde en kopp te, fixade mysigt på mattan och så läste jag igenom boken och kollade på alla bilder.

Cakepops

Här är det färdiga resultatet av mina cakepops. Använde ballerina kladdkaka som jag blandade med smör istället för creamcheese. Sen så doppade jag dom i vit choklad. Det blev supergott men jag är inte helt nöjd med utseendet, vet att jag kan så mycket bättre!

Min födelsedag!

Idag fyller jag 24 år! Börjar ju nästan känna mig gammal. Haha. Jag firades med presenter och sång imorse, hela familjen samlad samt Pellekatten. Annars har jag inte gjort så mycket idag, håller på just nu med att försöka göra cake pops, kom på att det kanske var en bra grej att göra när man inte kan baka på riktigt. Vi får se sen hur det blir! Annars så har jag beställt av pappa att han ska laga pasta carbonara ikväll, min favoritmaträtt!

Lite skansenbilder

Ja men här kommer några bilder från skansen, bara en vecka försent! Haha. Tycker att det är så mysigt att strosa runt där, särskilt på hösten. Mysigaste dejten med bästa Adam!

Mera djur!

I söndags så var jag och Adam på vår årliga skansendejt, fjärde året i rad! Ska bjuda på fler bilder därifrån, men det får bli imorgon. Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa iordning mig, ikväll är det personalfest med Gateau!

En tidig start

Jag brukar väl fortfarande ligga kvar i sängen vid den här tiden haha. Jag hade en doktortid inne i stan klockan kvart i åtta, fick ta tåget klockan sju imorse. Jag är ju en kvällsmänniska, så jag var ju inte riktigt vaken då känns det som. Doktorbesöket gick bra, var ju mest check-up för att se hur det har gått med min mage och medicin. Han kommenterade dock att det skulle vara bra om jag gick upp lite i vikt. Jo tjabba tjena, lättare sagt än gjort. Jag är byggd såhär. Tror dessutom att de går på hela BMI-tjaffset, tror inte riktigt på det. Jag äter bra och har legat på samma vikt i säkert tre år nu. Dessutom så mår jag bra och det är väl huvudsaken? Haha. Aja nog om det, nu ska jag dricka upp mitt te och kanske ta en liten powernap!

En dag på Aquaria

När jag fyllde 21 så fick jag i födelsedagspresent av Sara och Tove att få vara med när de matar hajarna på Aquaria. Nu äntligen i helgen, tre år senare haha, så blev det av. För mig som är världens hajnörd så är ju det här värsta grejen! Vi fick följa med "bakom kulisserna" under matningen, stod där allldeles bredvid. Alltså jag var bara någon meter från de söta små hammarhajarna! Det här är verkligen en av de häftigaste grejerna jag har gjort i mitt liv. Jag måste få jobba med djur, jag ska jobba med djur. En av mina största drömmar är att jobba med att rädda hajar från hajfensfiske, jag vill göra skillnad. Här kommer lite bilder från dagen (de från matningen har Sara fotat), ska även klippa ihop en liten film med lite klipp jag filmade där.

Lite inspo

Jag vill baka! Jag saknar att ha ett kök så mycket. När nya köket är klart då ska jag baka så mycket. Här har jag samlat lite inspobilder på weheartit, jag kommer ju dock aldrig vara i klass med det här, men försöka kan man!

Hello October

För när oktober kommer så följer förkyldningen med. Är mest halsen som krånglar bara, annars mår jag bra. Har försökt kurera mig med te med ingefära, honung och citron i. Tur att jag älskar te iallafall, bästa medicinen. Annars så är jag superglad att det är oktober, skulle nog vilja säga att det är min favoritmånad. Det blir höst på riktigt, allt är bara så supermysigt och sen så fyller jag ju år den 27:e!

Egengjord wook

Alltså ibland så lyckats jag faktiskt laga mat. Jag har hittat på någon egen wook typ, eller alltså jag har inte gått efter något recept. Man har bara i valfria grönsaker, teryakisås och nudlar. Jag har kört på morötter, majs, paprika och sen lite sesamfrön på också. Det blir verkligen supergott, tips tips tips!

RSS 2.0