The body shop

Köpte nytt schampo och balsam idag, utan massa konstiga ämnen i. Körde ju med balsammetoden, men håret började bli så fettigt efter ett tag. Nu ska jag se om det här blir bättre! Är ju ungefär samma sak, bara att det är ett SLS-fritt schampo.

Blandade bilder

Igår gjorde jag inget vettigt, precis vad jag behövde. Latade mig precis hela dagen, det får man göra när man är ledig. På kvällen kom Adam hit och vi hade lite våffeldag i efterskott. Idag gick vi upp tidigt, eller asså tidigt för att vara mig. Käkade lite frukost och sen drog vi till Täby, shoppa lite och käkade lunch. Alltså vi åt lunch vid klockan 1, jag brukar ju knappt ha gått upp då! haha. Här kommer lite blandade bilder från igår, knäppte bara lite bilder på det som var nära mig. Lat? Ja!

Uppe med tuppen

Har varit uppe ett tag, blev väckt av Pellekatten. Ska kolla på lite serier, kanske händer att jag somnar om. Haha. Det är ju typ ett skämt att jag är vaken så här tidigt, jag är ledig dessutom, får sova hur länge jag vill ju!


DC-tröjan

Har kanske klippt och slingat håret idag. Hehe. Bra.

dagens

Ny tröja som jag tröstshoppade efter tandläkarbesöket. Hehehehehe.

vofla

Det var ju våffeldagen i måndags, såklart åt jag några stycken! nomnomnomnomnom.

Dumma tand!

Jag får väl vara glad att jag har mitt första hål i en tand som 22 år, men faaaaan vad jag har panik över att ta bedövningsspruta. Ååååh dumma nålskräck!!!

Lördag

Igår käkade jag och Adam ute, mys mys! Sen kom Amelie också, snackade och drack öl. Bra fredagskväll. Idag chillerillar Adam och jag, senare ikväll så ska vi iväg på Louis CK i globen, jag får cola och popcorn så jag är nöjd. Hehe.

Outfit!


Nu är det fredagsmys

Köpte stora godispåsen påväg hem, nu har jag så att jag kan vara tjock och fet hela helgen. 

Crazycatlady

Åh tröjan är egentligen så ful men den är så jag!

iMac

Igår lämnade jag in min iMac på Apple, skulle byta hårddisk för att den kunde vara trasig. Hade ju varit trist om man hade blivit av med allt. Jag fick tillbaka den redan idag, hur bra som helst!

Det här var längesen hörrni

Ja men visst, en outfit! Alltså mysigaste koftan, jag vill bara gosa in mig i den och dricka massa te!

Upp till bevis

Nu jävlar ska de mörka ringarna under ögonen försvinna!

Somewhere in neverland

För att fortsätta musikpeppen så hade All Time Low's nya musikvideo premiär idag. Två favoritband som släpper nya grejer i rad, det blir ju nästan för mycket, haha. 

Up in the air

Igår släppte Thirty Seconds To Mars sin nya låt! Alltså peppen. Var lite besviken först faktiskt, men ju mer jag lyssnar så blir jag mer kär. Albumet kommer ut 21 maj, jag längtar så! Och hallå, ungefär en månad efter det så spelar de på Gröna Lund, aaaaaaaaah! 
 

Söndagsfikat

Jo men det är gött! Jag och Adam lyxade till det och proppade i oss donuts, hehe. Jättenyttigt säger vi.

Lördagen

Idag har jag chillat ute i solen, hur bra som helst! Jag hoppas att jag har fått lite färg i ansiktet. Pellekatten har varit med hela dagen, jätteglad över att alla var ute i trädgården, haha.

Ben & Jerry's

Hade helt glömt bort att jag hade tagit lite bilder. I torsdags köpte jag lite glass, vääääldigt gott. Efter att jag hade ätit massor så fick jag magkatarr, som jag alltid får av B&J, att jag aldrig lär mig.

Ny lista på spotti

Jag har gjort en ny lista på spotify. Lite sköna låtar att sjunga med i högt när man är ensam hemma, hehe. Klicka på bilden för att komma till listan, klick klick!

Ge mig sommar

Tror aldrig att jag har längtat såhär mycket efter sol och värme. Gör mig brun och snygg, tack!

Leka med färger


Pellegos


Jobbbb

Sitter inne på jobbet och väntar på att jag ska börja. Känns som om att jobba är det enda jag gör. Igår bakade jag iallafall kolakakor, det blev jättegott hehe.


Helg

I fredags åt jag middag med Amelie, fikade och sen drog vi ut! Bra kväll. Annars så har jag bara tagit det lugnt med Adam resten av helgen, så skönt. Vi har kollat lite på melodifestivalen och klappat Pellekatten.


ajajaj

Ja hörrni, träningsvärk fick jag! Har dessutom jätteont i armvecket, kan typ inte sträcka armen utan att det gör brutalt ont. Hoppas att det har gått över till imorgon. På tal om annat så har jag precis kollat på djurakuten, gissa vem som grät? jag såklart, det är ju alltid för sorgligt. Om en timma är det Trinny och Susannah, ska fixa lite te och tårta till det, lyx!

Ledig måndag

Då var jobbhelgen över! Sitter hemma hos Adam och chillar lite, ledig måndag är härligt! Ska inte lata mig hela dagen, ska gå på mitt första skivstångsintervallspass ikväll. Karin säger att jag ska förbereda mig på träningsvärk, låter bra!

Nya skor

Idag fick ett par vans följa med mig hem, hur bra som helst!

RSS 2.0