Imorgon är det december!

Hur snabbt har inte tiden gått? Det är redan december imorgon! Jag ska börja pynta i mitt rum ikväll tror jag, julpynt är så mysigt. Det enda som saknas nu är snön, massor med snö vill jag ha! Finns ju inget finare än ett riktigt vinterlandskap.

Mot jobbet

Här sitter jag med kramp i magen och ska snart dra till jobbet, bra tajming! Hoppas att det hinner gå över. Om två veckor ska jag iallafall till doktorn och få veta om nått är fel eller inte, skulle gärna vilja bli frisk typ nu, tack!

Why are you so skinny?

Mina två favorityoutubers har gjort en video där de pratar om att kalla folk smala, något som jag själv hört många gånger. Jag har alltid varit smal och har väldigt svårt att gå upp i vikt. Jag har fått höra kommentarer som "Du är så smal", "Du är så himla spinkig!", "Du måste äta mera", "Har Malin anorexia?". Inte så roligt att höra när man har försökt gå upp i vikt. Jag tog åt mig mer förut, nu är jag ändå ganska nöjd med mig själv! Det är bara så sjukt att man får säga att någon är spinkig men absolut inte säga att någon är tjock. Kolla videon!



Mysahemmaoutfit

Mysdress och glasögon är det som gäller när man är hemma och pluggar.

Sista duggan imorgon

Imorgon har vi våran sista dugga, så har suttit och läst igenom mina häften idag. Skolan börjar ju på kvällen så jag har tid på mig imorgon att plugga också. Klarar jag den här så har jag godkänt i kursen! Så jag hoppas verkligen att det går bra.

Saffran!!

För det första så ska jag berätta om hur klantig jag är på jobbet. Nummer 1, förra veckan knådade jag ju pepparkaksdeg, jag lyckas få deg under nageln och börjar blöda (liksom va?). 2, I lördags lyckades jag riva mig på metalltråden som vi stänger soppåsarna med, har hänt flera gånger. 3, idag på min lunch så bet jag mig jättehårt i tungan, började blöda lite och nu känns det som en blåsa. Jag är väl rätt klantig annars också, men det märks nog mest på jobbet. Annars då? Jo jag jobbade stängning idag och är överlycklig för jag fick ta hem massor med saffranskringlor, typ godaste som finns! Tror faktiskt att jag äter en varje pass jag jobbar, ibland blir det två. Hehe.

Sushi och godis

Idag har jag jobbat, rätt stressigt men dagen gick snabbt iallafall! Efter ungefär halva dagen så fick jag reda på att jag ska vara ensam tills imorgon, hatar att vara ensam här hemma. Köpte sushi och godis efter jobbet, så nu ska jag kolla nya avsnitt av Catfish, får göra det bästa av situationen helt enkelt.

Materiell lycka

Det här är min "vadduktigduharvaritmalin"-shopping, efter tryck och ph-mätningen i matstrupen. Det var länge sen jag beställde kläder från Glamour Kills så nu unnade jag mig det! Åh det är massor med fina grejer, kommer kännas som julafton när paketet kommer på posten. Synd bara att det kommer ta ett litet tag eftersom det skickas från USA. Åh Glamour Kills är mitt favoritmärke!! Här kommer ett litet smakprov på vad som ska få flytta in i min garderob.

Dagens outfit och min dag

Idag har jag jobbat i packen! Knådade pepparkaksdeg i fyra timmar och därefter blev det att packa mjuka pepparkakor och marsinpangrisar. Jag kommer ju typ ha träningsvärk efter allt knådande, otränad? Javisst! Efter jobbet så har jag dött magkatarrdöden, världens halsbränna och illamående. Har fått i mig middag och sovit lite så nu känns det bättre iallafall. Så var det outfiten kvar, jag ääääälskar min stora Sweet-tröja! Ska nog flytta in i den under hösten och vintern, alldeles jättestor och skön.

Mysigt bad!

Så sjukt kallt idag så jag tappade upp ett bad och bara njöt! Ska gå till tåget om några minuter för att åka till skolan. Har på mig världens mysigaste kläder, när det är kallt så gäller det att ha mysiga och varma kläder på sig, det enda rätta!

Dagens outfit

Flanellskjorta är ju bara för skönt!

Lite nytt

Träffade Amelie i stan nu på kvällen, blev middag på Sandy's och lite shopping. Ville testa en ny foundation så det fick följa med mig hem, samt en ny borste till. Den borsten jag har är jag inte så förtjust i. Annars så har jag hört mycket bra om Kate Moss läppstiften från Rimmel, så köpte ett fint nudefärgat.

Fyra år sedan

Min älskade lilla Molle. Idag är det fyra år sedan du fick komma till katthimlen, alldeles för tidigt. Vi skulle ju ha massor med år kvar, älskade lilla vän.

Nytt från Lush!

Efter coachsamtalet (som för övrigt gick väldigt bra) så mötte jag upp mamma som hade varit hos sjukgymnasten, vi skulle på en hårtorksjakt! När vi ändå var i farten så gick vi in på Lush, jag ville köpa med mig nya bubblebars. Fick med mig Comforter, som har doft av svartvinbär och massa annat, har haft den innan och den är så mysig. De andra två jag köpte var candy mountain och magic wand som båda doftar godis, perfekt för en gottegris som jag!

Ny vecka!

Jobbade stängning fredag, lördag och söndag. Så jag har inte haft så speciellt mycket att berätta om. Just nu sitter jag iallafall hemma hos Adam men ska snart ta bussen och åka till jobbet för att ha coachsamtal.

Papa Roach konserten!

I torsdags var jag på Papa Roach med Sara och Britta. Herreguuuuuuuud så bra det var!! Det är helt klart en av de bästa konserterna jag har varit på. De körde bara bra låtar, jag saknade väl två låtar, men det gör absolut ingenting. Vi började med att stå riktigt långt fram när förbanden spelade men när Papa Roach började så kom vi längre och längre bak! Man hade ändå inte orkat stå kvar där framme. Jacoby gjorde stagedive, gick ut genom hela publiken och där står man helt plötsligt jättenära! En skakig film på det finns längst ner i det här inlägget.

Julshopping på IKEA!

Här kommer bilder på det jag köpte på IKEA, massor med bra saker tycker jag. Längtar tills man får börja fixa hemma med julsaker, så taggad på att få dekorera min lilla gran!

Binaböna

Idag var Sabina över ett tag. Jag hjälpte henne att ta bilder till en grej i hennes skola, känns så nervöst att fota någon annan, annars brukar det ju bara vara jag som tar bilder på mig själv med hjälp av stativ och självutlösare. Haha.

Tryck och PH-mätning

Idag gjorde jag tryck och ph-mätningen. Alltså fy fan! Tryckmätningen kan ju vara det värsta jag har gjort, när hon skulle ta ner slangen genom näsan ner till matstrupen så kväljde jag så många gånger och jag försökte desperat andas mellan. För er som inte vet så är jag ungefär livrädd för att kvälja och spy! Sen när slangen var på plats och jag skulle svälja vatten så gick det lite bättre. När den skulle ut sen så kväljde jag lite till, härligt. Efter den så var det dags för ph-mätningsslangen, inte alls lika tjock så det gick bättre, den ska jag ha till imorgon. Min stora fundering är varför hon inte satte slangen i sidan av näsan istället för mitt i, haha. Den här undersökningen var sjukt läskigt och äckligt men jag är glad att jag har gjort det, äntligen får jag reda på vad som är fel, om jag har reflux eller inte.

Best Alternative

För att inte vara helt sura och ledsna här idag så kan jag berätta att Thirty Seconds To Mars vann pris för Best Alternative igår på MTV EMA's. Jag blev hur glad som helst och kanske till och med så att jag fick lite tårar i ögonen.

Nervös

Humöret just nu är inte på topp. På onsdag ska jag göra tryck och ph-mätning i matstrupen, jag ska alltså ha två olika slangar genom näsan ner till matstrupen (inte båda slangarna samtidigt då). Visst att jag är 23 år men sånt här gör mig rädd och nervös. Jag får försökta tänka positivt, äntligen kan jag få reda på vad det är för fel på min mage. Hade blivit typ världens lyckligaste om jag fick slippa ha halsbränna varje dag. Kanske inte låter så allvarligt men jag kan lova er så speciellt kul är det inte. Ska iallafall åka till Adam snart, då blir man glad! Och imorgon ska jag till Ikea med Amelie, så kommer bli skönt att få tänka på annat.

Brunch med Karin

Om jag dör mätthetsdöden? Ja! Det här var Karins födelsedagspresent till mig, så himla mysigt. Herregud så gott det var, bäst var ju pannkakorna och fattiga riddarna. Att jag aldrig har ätit fattiga riddare förut!

Avenged Sevenfold

Här kommer lite bilder från konserten igår, det var sååååå bra!

Dagens outfit


Ikväll!!

Ikväll är det dags för konsert igen! Sist var det Lil Wayne och nu byter vi musikstil helt, ikväll är det Avenged Sevenfold! 

Body butter!

Att köpa två body butters på en vecka är väl fullt normalt? Eller? Var inne på Body shop förra veckan för jag visste att de hade fått in julprodukterna. Hade svårt att välja mellan Vanilla Bliss och Cranberry Joy, det slutade med att Vanilla Bliss fick följa med mig hem. Dessutom så köpte jag en sån där handrengöringsgel också eftersom jag är ungefär räddast i världen för att få vinterkräksjukan, alltså jag överdriver inte haha. Sen så var jag ju i stan med Sara idag så då passade jag på att köpa Cranberry Joy också, jag kände verkligen att jag behövde den i mitt liv. Nu kan ju variera mig mellan de här två (och de andra två jag hade sen innan, hehe), man vill ju inte tröttna på en smak!

Torsdagskväll

Var i stan med Sara tidigare, så vad jag har köpt visar jag senare. Just nu sitter jag i soffan med Pelle på magen och kollar på hela sverige bakar. Ska snart springa in till köket och ta något att äta, åt rätt sent i stan så nu
känner jag att det är dags för middag nummer två, haha.

Dagens outfit


Pluggaaaar

Idag har jag en dugga så jag sitter och läser igenom häftena vi har fått, hoppas på att det går bra! Jag har ju klarat de två tidigare så hade ju varit hur skönt som helst att få klara alla.

October favourites

Då kör vi då, mitt första favouritesinlägg! Hoppas att ni tycker att det är kul att läsa, för jag själv älskar sådana här listor på bloggar och på youtube. Enjoy!
Den här köpte jag för kanske ett-två år sedan och den ligger i en låda i mitt rum som jag sällan är och gräver i. Men ja, jag kom helt enkelt på att den låg där och jag tackar för det. Jag är helt nykär! Den doftar så gott, vet inte hur jag ska förklara doften mer än att den är väldigt fräsch! Dessutom eftersom att det är en body mist så doftar den inte för mycket heller, tummen upp!
Den här hårbehandlingen luktar inte alls så gott, men åh så bra den är! Alltså lukten känns som en blandning mellan banan, kanel och lagerblad typ. Men tydligen är allt det där bra för håret? haha. Mitt hår brukar bli väldigt svårt att borsta ut efter att jag har duschat, samt att håret blir frissigt dagen efter tvätt. Den här behandlingen gör det lättare att borsta ut och det är inte alls lika frissigt dagen efter när man vaknar!
Vad vore en favouriteslista utan NARS orgasm blush? Haha. Jag köpte den för att den har dykt upp i olika bloggar och listor, och de flesta har skrivit så bra om den. Som ni förstår så är jag mycket nöjd! Det är en skitsnygg färg och man behöver typ bara dutta borsten i för att få färg. Känns bra att den är så dryg med tanke på det lite saftiga priset. 
Jag får världens fnasigaste läppar på hösten och vintern, inte så himla mysigt. Här har jag iallafall min räddning! Jag skrubbar med Santa's lipscrub varje kväll och efter det så tar jag på Aloe lips, världens mjukaste läppar får jag! Santa's har smak av cola och man kan äta upp det efter att man har skrubbat klart, haha. Aloe är det bästa lypsylet jag någonsin har provat, köp köp köp!
Jag har druckit det här téet minst en gång varje dag sen jag köpte det, är inne på min andra ask nu! Det är ju helt fantastiskt gott och det smakar verkligen karamell. Gillar ni te och karamell och inte har testat den här smaken ännu, gör det!
Det här är världens bästa filt! Vi har tre stycken här hemma, varav två finns i mitt rum. Jag har en vit som jag iof bara har som dekoration på en fotölj, sen har jag en brun över mitt täcke eftersom mitt rum är det kallaste någonsin. Den tredje har vi uppe i vardagsrummet, så sitter jag i soffan så är jag garanterat invirad i den filten! Jag såg att hemtex hade fått in flera färger så jag är sugen på att köpa fler, fast det kanske inte är nödvändigt när man redan har tre stycken?

Dagens outfit


Måndagen

Började tisdagen med att åka in till Täby för att gå till Applebutiken för att byta ut min mobil mot en ny, jag hade fått en stor smutsfläck innanför kameralinsen! Det gick på garantin så jag behövde inte betala ett enda öre, så himla bra. Efter det så försökte jag fixa med min säkerhetskopiering, det gjorde inte som jag ville men jag har fixat det nu genom min andra dator. Därefter åkte jag in till Centralen för att träffa Victoria!!! Hon hade ungefär en timma i Stockholm innan hon skulle fortsätta hem mot Östersund. Vi käkade på BK, bra häng! Nu är det ju faktiskt "bara" en månad tills vi ses igen, då är det Pierce the veil och Bring me the horizon! Efter den lilla utflykten till Centralen så åkte jag hem till Adam, kollade på dessertmästarna och chillade med chinchillorna!

Kvällsmys

Rummet blev städat! Tände massa ljus och fikade kanelknäcke och te, mys!

Pellekatten

Sitter självklart och bläddrar bland gamla bilder som jag bara har på den här datorn. Hittade den här bilden på Pelle, alltså hur fin är han inte?

Städa är kul

Är mitt uppe i att städa mitt rum, det behövdes. Jag har ju lyckats hålla golvet fint, men det är mycket grejer som hamnar på skrivbordet, byrån och datorstolen. Har inte suttit här nere vid min iMac på hur länge som helst känns det som. Nu när jag sitter här med hög musik, eftersom mina högtalare med bas är här nere, så märker jag verkligen att jag har saknat det! Alltså baaaaaaaaaas! Haha. Nu ska jag fortsätta, bara kläderna och att dammsuga som är kvar!

En riktigt bra lista!

För det första så tänker jag säga att jag gjorde om designen igår, känner mig rätt nöjd för stunden men jag lär väl tröttna om någon vecka säkert, haha. Okej, det jag skulle säga i det här inlägget är att igår satt jag uppe alldeles för länge och pysslade ihop världens bästa spelningslista på Spotify! Massor med mysiga låtar av mina favoritband och lite annat smått och gott. En riktig höstmyslista helt enkelt. Klicka på bilden för att komma till listan!

Tea-time

Sitter här och häller i mig litervis med te medans jag försöker klura ut en ny bloggdesign! Jag vet att jag bytte nyss, men jag tror faktiskt aldrig att jag gillade den, haha. Annars så försöker jag komma på vad som har varit favoriter den här månaden, snart ska ju första favourites-inlägget upp! 

RSS 2.0