Sommarmysdag

Jag och Adam har suttit ute i solen hela dagen, spelat massa MIG och ätit gottigott.

I feel so lost but what can I do?


Moln?

Jag tyckte att det var rätt mulet idag, min näsa och mina kinder håller inte riktigt med...

Irland del 5, WESTLIFE!

Jag vet inte ens var jag ska börja. Westlife, det bandet som på nått sätt alltid har legat mig närmst om hjärtat. Från att man har varit en liten skit på sju-åtta år tills nu när jag är 21 år. Jag höll på att bryta ihop i de tre första låtarna, sen höll jag mig lugn. Sjöng med i varenda låt, jag gav allt! Haha. Mot slutet började det bli jobbigt igen, sista låten var Flying without wings, det gick inte att hålla tillbaka tårarna. Kändes bra när jag tittade åt sidan och såg att mamma grät hon också. Vi var lite ledsna att vi inte var på den sista konserten dagen efter, verkligen deras sista någonsin! Nu får vi längta efter DVD:n som de kommer släppa. 

Irland del 4

Nu är vi på fredagen, konsertdagen! Vi var vid Croke Park runt halv fyra tiden, de öppnade portarna halv fem och första förbandet gick på klockan fem. Croke Park var sjukt stort, jag som är van vid Globen. Vi hade biljetter i golden circle som är delen längst fram vid scenen, vi stod på åttonde raden kanske. Sjukt nära!

Första förbandet, nu kommer jag inte ihåg vad han heter men han hade fin röst.

Andra förbandet, Lawsome. De var riktigt bra.

Jedward. Det var kul i de två första låtarna. 45 minuter var lite väl mycket!

The Wanted. Töntigt och jättebra, kunde nåra låtar, alltid mycket roligare när man kan sjunga med.
nästa del är Westlife-delen, det bästa!

Irland del 3

Vi hängde lite på Guinnessbryggeriet. Läste på om historian och fick smaka. Mamma njöt av sin öl uppe i skybaren och jag fick lära mig att hälla på rätt sätt. Det var riktigt gottigt!

Irland del 2

Jag var turistig och fotade allt, älskade typ alla husen.


Vi fikade lite på Starbucks (mest för att jag hade lovat Adam en present därifrån).

Sen så vandrade vi lite mer och jag fotade lite mer turistigt.

Efter att vi vandrat ett tag så gick vi på en hop on hop off buss, fotade massa mer hus.

Irland del 1

Jag var sjukt nervös innan flyget. Här är vi över Sverige, när vi närmade oss Irland så blev det molnigt.


Mamma med våra Westlifebiljetter!


Framme på Gresham Hotel så fick vi vårat rum direkt, två stoooora sängar!


Såklart hade vi fått schampoo och sånt, det bästa var duschmössor! haha.


Mamma och jag


Mamma redo för att upptäcka Dublin

Fortsättning följer...Hehehe.

Hemma!

Jag har haft tre helt underbara dagar i dublin med mamma. Vi har varit turistiga och åkt turisbuss, jag har fotat massa hus! Sen så har vi druckit öl på Guinnes. Men det bästa av allt, vi har sett Westlife! Har fixat bilderna från konserten men jag vill ju spara det bästa till sist. Först ska det upp turistbilder som jag inte har fixat ännu hehe, men det kommer!

Grattis Pelle!

För idag fyller min lilla Pellefjant 3 år!

Jag saknar redan min Adam!


Nervös

Det är lite pirrigt. Jag är lite smårädd för att flyga, jag flög sist när jag var 16 och innan det när jag var typ 10 haha. Inte så van alltså. Bra att jag flyger med mamma iallafall, det kommer att gå bra. Just nu tvättar jag lite kläder och funderar på vad man ska ha på sig, ska ju bara vara där i tre dagar.

dags att börja packa?


Jag älskar dig


Världens största vattenskål

Pelle älskar vatten, han dricker ur allt (glas som står framme, ur vaser, you name it). Gissa hur glad han måste ha blivit när han såg poolen.

Fylla poolen

Syrran och jag bestämde oss för att köpa en "babypool" i sommar. Just nu håller vi på att fylla den, det tar sin tid! Kommer iallafall vara grymt skönt att flyta runt där på en madrass när vattnet har värmts upp lite av solen.

Glad tjej

Har precis bokat mina tågbiljetter till och från Nordens Ark! Det är helt galet vad taggad jag är!

Dagens oufit


In case you didn't know


Like a boss

Film på iMacen och fixar och trixar lite på macbooken. Tummen upp!

And when you know how much that means


Ny bebis

Fina datorn och coola fodralet. Jag är redo för modecenter och Nordens ark! Har nya photoshop cs6 i 30 dagar också, känns sjukt bra. Vill ha det på min iMac också.

Om några dagar!

Den 16 november bokade jag och mamma biljetterna. På torsdag åker vi till Dublin, på fredag står vi där på Croke Park och ser WESTLIFE! Både jag och mamma kommer att gråta haha. Asså mer töntig än såhär blir man inte, jag gillare!

Lyx-Pelle

Jag lyssnar på Westlife och städar mitt rum och Pelle sover djupt på sängen, han har det allt bra. Haha.

God morgon

Sitter här och dricker ur världens största tekopp (nu är det väl en kaffekopp, men te är det bästa!). Väntar på att min sömntuta till pojkvän ska gå upp (Hej Adam, puss puss.)

Magiskt

Det är alltid finaste solnedgångarna hemma hos Adam. Även om jag är lite höjdrädd så är det där med 5:e våningen ganska bra. Så vackert!

Shinobi

Hehehe så tjock på första bilden <3

Oväder


Onsdag

Började dagen med ett besök hos doktorn, skulle göra ultraljud för att kolla om jag hade gallsten. Det gick fin fint, ingen gallsten här inte (även om jag hoppades på det lite så att man kunde göra nått åt min dumma mage). Åkte hem igen och åt frukost framför gossip girl. Snart ska jag klä på mig riktiga kläder igen och åka och jobba lite.

kalasbyxor

Nya mysbyxor, 75kr på hm, helknasiga!

Brownies med plopp

Har velat baka brownies i några dagar nu, hittade ett bra recept (häääär) som jag ville prova på. Jag körde hälften som vanliga brownies och i andra hälften hade jag plopp i. Det blev hur gott som helst men jag tror att de är ännu godare imorgon när de har fått gotta till sig lite.


Senaste tiden

Jag har ätit sushi, myst med Pelle och lekt med chillor. Annars så har jag jobbat och varit massa trött, därför har det varit dålig uppdatering. Snart är det semester som det så fint heter när man jobbar, det ska bli så skönt. Då blir det nog lite bättre uppdatering. Nu ska jag gå upp till köket och baka lite brownies, kanske dyker upp lite smaskiga bilder här sen.

So long live us


And I break down as you walk away


Frukost

Valnötsbröd med leverpastej och smörgåsgurka, sen te till det såklart!

Tönt-Malin

Asså bara lite mer än två veckor innan jag och mamma åker till Irland för att se Westlife för sista gången, deras näst sista konsert någonsin.Jag är så sjukt taggad! Om jag ska vara helt ärlig så kommer jag att gråta, det är jag helt säker på. Var ju världens fan när jag var en liten skit, jag var så kär i Brian när de släppte sin första singel 1999. Åh så himla länge sedan.

I'd be blessed by the light of your company


The reckless and the brave

All Time Low är kärlek

Fredagsgodis

Tar det som jag tror är bra för min mage hehe.

This is who I really am

Äckligt kallt väder ute idag. Kändes helrätt med myshoodie, särskilt när man bara ska till jobbet och hem. Thirty Seconds To Mars hehehe.

RSS 2.0