Vårtecken

För hur lycklig blir man inte när man hittar de här i rabatten?

Blåbärskaka

I måndags så kände jag ett behov av att baka, haha. Ville göra en sockerkaka men våra formar är hemma hos syrran, så jag försökte hitta något som var ganska likt. Det fick bli någon slags kompaktare kaka som man gör i en panna och så strör man blåbär på. Huuuuur gott som helst! Glömde spara receptet så måste hitta det igen, haha.

Hemma

Efter en awesome vecka så lyckades jag bli sjuk, förkyld blä. Jobbade i tisdags men kände mig risig redan då, sen har jag varit hemma igår och idag. Jag räknar med att jobba imorgon, fast är ju inte frisk. Haha. Har ju ingen feber iallafall så det är bra. Det jag har sysslat med om dagarna är att ligga i soffan, glo på serier och dricka te. 

Thirty Seconds To Mars

Jag lovar det här är det sista konsertinlägget på ett tag! Drog ju med mig Adam på Thirty Seconds To Mars i lördags. Alltså sååååå bra konsert! Man saknar ju alltid lite mer låtar från första och andra albumet, de kan ju iallafall köra From yesterday eller A beautiful lie. Förutom det så har jag inget att klaga på! Fick dessutom sitta på Adams axlar när de körde Do or die, alltså lyckan jag kände då! Spelade in video, får se om jag lägger upp den senare, man hör nämligen hur jag sjunger och det gillar jag inte haha. Jag kan ju säga att efter den här konsertveckan så mår min hals inte så bra, vet inte om det är för att jag sjungit och skrikit eller om jag håller på att bli sjuk, vi får se. Är halsen paj ett tag så har det varit värt det!

Michael Bublé

För nu tänker jag vara lite busig och visa bilder från Michael Bublé innan Thirty Seconds To Mars. Alltså först har vi  Naturally 7 som förband, alltså de kör ju allt acapella, han som ska vara basen är helt sjuk. Har ni inte hört förut så måste ni kolla in dessa grabbar på youtube, så fantastiska! Sen har vi ju Michael, alltså vilken röst! Är så avundsjuk, vill också kunna sjunga så. Blev överlycklig när han körde Close your eyes, och självklart när han körde home också. 

Nej men hallå

Igår åkte jag till Adam eftersom att jag idag har jag jobbat demo i Tyresö, alltså så har jag stått och fixat provsmak och pratat gott om Gateaus bröd. Jag skulle varit ledig imorgon men tog på mig ett pass eftersom det var kaos med passen på jobbet, men alltså det är ju alltid bra med pengar. Efter jobbet kommer jag dra direkt till Fryshuset med Adam för att se Thirty Seconds To Mars!! Om jag är pepp? Jaaaa! Om det är helt otroligt att jag får se mina två absoluta favoritband på en vecka? JAAAA!! Kommer nog vara tyst här imorgon, tar inte med mig datorn, vill inte lämna den i en garderob. Åker till Adam efter konserten och på söndag så är det Michael Bublé! Ja men som sagt, peppen jag har haft för den här veckan!

ALL TIME LOW

Då kör vi konsertdelen då! Egentligen vet jag inte alls vad jag ska skriva, herre så bra det var! Alex hade ju lagt upp setlisten innan, 24 låtar, peppen var redan igång där! Och hur mer pepp blir man inte när det är så sjukt bra låtar med? Var vissa man saknade, men det är ju klart att de inte kan köra alla låtar. Dessutom så var förbandet Blitz kids riktigt bra, måste lyssna mer på dom nu. Haha juste, när vi skulle gå och köpa cola mellan blitz kids och All time low så går vi förbi Zack i dörröppningen, tankarna gick ungefär såhär "Nej men oj det där var ett bekant ansikte...OMG! Det är Zack!!". Man känner ju sig lite töntig men alltså så mycket som det här bandet betyder för mig. Så sjukt bra kväll! Jag och Victoria såg ju All time low på bråvalla också, men på nått sätt så känns det så speciellt att vi äntligen har gått och sett en "riktigt" ATL-konsert tillsammans, det är ju typ bloggen och ATL som har fört oss samman, haha. Åh luddigt inlägg men det får duga, jag tror att ni förstår lyckan va?

All Time Low signering

Är det här vad man kallar hög på livet? Lever i en All Time Low bubbla från igår! Herregud. Tänkte dela upp i två inlägg, börjar med lite bilder från signeringen. Jag och Victoria ställde oss i kön när det var ungefär en timma kvar tills de skulle släppa in på bengans, det var ju inte lite kallt! Jag har träningsvärk i ena sidan av ryggen för att jag spännt mig så mycket haha. Väl där inne så gick ju allt väldigt snabbt, vi fick autografer på våra mobilskal och jag försökte snabbt ta lite kort. Men ändå, helt underbart! Bästa bandet ju!!

Imorgon imorgon imorgon!!!

Imorgon kommer Victoria hit till Stockholm. Imorgon ser vi All Time Low igen! Dessutom så har de en signering inne på bengans innan, alltså peppen! Alex la dessutom upp setlisten igår, dock för Finland, men lär ju vara samma låtar haha. Det känns som om det är sjukt många låtar med! Gaaaaaah är så pepp!!

Ett litet paket

De första grejerna är från Tanya Burr lips and nails, Tanya är en av mina favoriter på youtube så är ju jättekul att köpa något från hennes egna linje. Det blev två läppglans och två nagellack, kommer nog använda nagellacken mest då jag är lite feg med färg på läpparna, men ska försöka ändra på det! Det andra jag köpte var två sminkborstar från real techniques, har hört så mycket bra om dem så kände för att testa helt enkelt.

Alla hjärtans

Vi kör ju lite dubbelt upp eftersom min och Adams årsdag är på alla hjärtans. Vi firade hemma hos honom med Pizza, alltså "hemmagjord" pizza har blivit en av mina favoriträtter. Inte så himla fancy, men ååååh så gott! Annars så har vi bara tagit det lugnt, lekt med chinchillorna och så. En bra mysig kväll helt enkelt!

3 år med min älskling

För igår firade vi tre år tillsammans

Igår

Igår mötte jag upp Amelie i stan för lite shopping och fika. Köpte mest bara tråkiga saker till mig själv, typ torrshampo och ansiktstvätt, så spännande. Annars så köpte jag present till Adam, det är ju alla hjärtans plus våran treårsdag imorgon! Men kan ju inte skriva vad jag köpt eftersom han kanske läser, moahahaha.

Dagens outfit

Fick paket från Junkyard som tex innehöll den här tröjan. Det var rea så jag slog till på en kill-medium, fanns ingen mindre storlek, men hallå lite oversize är alltid skönt!

January Favourites

Köpte den här i slutet av januari så det är ju lite fusk, hehe. Men alltså den här är så bra! Perfekt färg som inte blir för mörk på kinderna. Den förra jag hade var alldeles för orange, den här är mer "askigt brun". Betalade väl 360 för den här tror jag, men den räcker hur länge som helst så den är värd det!
Satsuma alkogel från The Body Shop. Den doftar såååååååå gott! Mest därför den är med, och jag har ju inte blivit vinterkräksjuk ännu. Hahaha alltså jag köpte den mest för att jag är livrädd för vinterkräkis, sen att den doftar super är ju en väldigt bra bonus.
En till produkt från The Body Shop, ett Almond hand and nail butter. Fick den här när jag fyllde år men började använda den när det började bli minusgrader ute, mina händer blir kaos då. Den doftar supergott och känns riktigt krämig, tar lite lång tid innan den sjunker in i huden men det gör inte så mycket då jag oftast använder den precis när jag ska sova.
Te är ju typ livets dryck, jag ääääälskar verkligen te! Första favoriten är Forest fruit, jag drack jättemycket av det här teet i gymnasiet och sen har jag glömt bort den lite. Nu är jag iallafall helt nykär! Andra favoriten är det jag alltid kommer tillbaka till, mitt cactus-te! Alltså det är sååå gott, skulle jag välja ett te som jag skulle dricka resten av livet så skulle det bli den här.
Den är fluffig, varm och mysig. Vad mer behöver man säga? Allt man behöver i en myströja ju! Från gina tricot, typ 199kr kanske. Jag älskar den!
Kan vara världens skönaste frilla! Inget hår i ansiktet och eftersom den sitter rätt upp på huvudet så drar liksom inte toffsen åt. Jag tycker att man kan få huvudvärk ibland av att ha toffs, är det bara jag? Haha.

Så typiskt

Konsertlistan som precis dök upp har alltid legat längst bak i arkivet här på bloggen. Nu skulle jag uppdatera den och såklart ska Pellekatten lyckas trycka på massa knappar och publicera, haha. Så nu får den vara där helt enkelt. För att göra detta lite roligare så bjuder jag er på lite All Time Low, inspelat på Debaser Medis 2010!

Konsertlista

Melody club/simple plan/Avril Lavigne 22/6 - 2005 Globen, Stockholm
Linkin Park 25/5 - 2007 Globen, Stockholm
Slagsmålsklubben 19/9 - 2007 Debaser Medis, Stockholm
Daughtry 26/11 - 2007 Klubben fryshuset, Stockholm
Simple Plan 29/3 - 2008 Cirkus, Stockholm
All Time Low 30/5 - 2008 Klubben Fryshuset, Stockholm
Disturbed 30/10 - 2008 Arenan Fryshuset, Stockholm
Bounce 29/5 - 2009 Orionteatern, Stockholm
All Time Low 16/9 - 2009 Sticky Fingers, Göteborg
Paramore 30/11 - 2009 Arenan fryshuset, Stockholm
30 Seconds To Mars 10/3 - 2010 Arenan fryshuset, Stockholm
Bounce 24/4 - 2010 Globen, Stockholm
Pier Pressure 20/6 - 2010 Frihamnen, Göteborg
All Time Low 16/8 - 2010 Debaser Medis, Stockholm
Daughtry 7/10 - 2010 Debaser Medis, Stockholm
Taste of chaos 17/11 - 2010 Hovet, Stockholm
Linkin Park 14/6 - 2011 Globen, Stockholm
Peace&Love 28/6 - 2/7 - 2011 Borlänge
Slagsmålsklubben 23/9 - 2011 Gröna Lund, Stockholm
Eastpak antidote tour 26/10 - 2011 Arenan fryshuset, Stockholm
Wakey! Wakey! 31/10 - 2011 Debaser slussen, Stockholm
Svansjön 8/1 - 2012 Dansens hus, Stockholm
Michael Bublé 20/4 - 2012 Globen, Stockholm
Maskinen 16/5 - 2012 Gröna lund, Stockholm
Westlife 22/6 - 2012 Croke Park, DUBLIN!!!!!!!
Norlie&KKV 20/8 - 2012 Gröna Lund, Stockholm
Kapten Röd 7/9 - 2012 Gröna Lund, Stockholm
Daughtry/Nickelback 12/9 - 2012 Globen, Stockholm
Den svenska björnstammen 13/9 - 2012 Gröna Lund, Stockholm
Slagsmålsklubben 19/1 - 2013 Debaser medis, Stockholm
The Blackout/Yellowcard 9/2 - 2013 Klubben fryshuset, Stockholm

Movits! 24/5 - 2013 Gröna lund, Stockholm
30 Seconds to mars 19/6 - 2013 Gröna lund, Stockholm
Bråvallafestivalen 27/6-29/6 - 2013 Bråvalla, Norrköping
Lil Wayne 24/10 - 2013 Globen, Stockholm
Avenged Sevenfold 8/11 - 2013 Hovet, Stockholm
Papa Roach 14/11 - 2013 Tyrol, Stockholm
Bring Me The Horizon 5/12 - 2013 Arenan, Stockholm
All Time Low 18/2 - 2014 Arenan, Stockholm
Thirty Seconds To Mars 22/2 - 2014 Arenan, Stockholm
Michael Bublé 23/2 - 2014 Globen, Stockholm
You Me At Six 9/3 - 2014 Klubben, Stockholm
Robbie Williams 15/5 - 2014 Globen Stockholm
Bråvallafestivalen 26/6-28/6 - 2014, Norrköping
Movits! 13/8 - 2014, Mosebacketerrassen, Stockholm
Maskinen/Far&Son/Ansiktet 13/8 - 2014 Kungsträdgården, Stockholm
Papa Roach/InFlames 6/11 - 2014 Hovet, Stockholm
Wakey! Wakey! 11/11 - 2014 Debaser, Stockholm
Golden Best Julshow 19/12 - 2014 Annexet, Stockholm
Sleeping With Sirens/Pierce The Veil 24/3 - 2015 Arenan, Stockholm
Marilyn Manson 4/6 - 2015 Gröna Lund, Stockholm
Bråvallafestivalen 25/6-26/6 - 2015, Norrköping

Upcoming

Jobbat och chillat

Jobbat hela helgen och nu har jag suttit i soffan sen jag kom hem ungefär. Kollar på OS, det är backhoppning och jag tycker att det är så kul! Annars är vintersport inte riktigt min grej. Kvällen kommer nog fortsätta här tills jag ska gå och sova, så skönt.

Jag är en crazycatlady

Såklart blev första testbilderna med Pellekatten. Tagna utan blixt i en mörk hall, brusigt, oskarpt och en katt som inte riktigt vill vara med. Även fast det inte är helt perfekta bilder så gillar jag dom jättemycket, mysiga bilder helt enkelt.

Nya kameran

Köpte ju som sagt en ny kamera i tisdags! Har inte hunnit använda den så mycket, men med det jag har testat så är jag supernöjd. När jag inte orkar bära runt på systemen så är det den här kameran som följer med.

Några dagar på Modecenter

Här har det varit tyst i några dagar. Jag har vandrat runt och fotat i korridorerna på Stockholm Modecenter och även under deras mingel/modevisning på Café Opera, så himla kul att fota visningar. Idag var sista dagen där och imorgon är jag tillbaka på Gateau igen. Här kommer ett litet smakprov på vad jag har fotat!

En tisdag

Hejhallå! Idag har jag jobbat på stockholm modecenter, fotat människor och lampor! Efter jobbet så drog jag in till stan och tog en lunch med Amelie. Nu är det så att jag hade lite tid att döda mellan lunchen och skolan så jag gick runt i gallerian, hälsade på Cecilia på Gateau osv. Gick även kanske och köpte en ny digitalkamera, spontanköp fast ändå inte, har spanat in den kameran ett tag. Egentligen skulle jag bara in på Mediamarkt för att köpa ett extra minneskort inför imorgon då jag ska fota på Café opera. Hehe så det kan gå. Sitter inne på Universitetet just nu och väntar på att lektionen ska börja, en halvtimma kvar!

Fixardag

Känner mig fortfarande lite halvrisig men har ändå gjort lite vettigt idag. Håller på att tvätta massa kläder och sen så har jag städat ut julen ur mitt rum (så sent, jag vet!). Ska ta och dricka lite te nu och gosa med Pellekatten medan jag väntar på att tvättmaskinen blir klar.

Spännande dag

Började redan känna igår att jag började få ont i halsen, jag brukar känna att jag ska bli förkyld men blir det aldrig haha. Nu vaknade jag dock med ännu mer ont från halsen till näsan, tung i huvudet och snuvig. Så ja, min dag har spenderats i soffan. Har tröstat mig själv med lite shopping, hehe. Ska gå till köket nu och koka lite mer te och ha i massa honung.

RSS 2.0