En bra plats

För ja, jag tycker att det är mysigt att sitta uppe på bänken i köket. Vet inte riktigt varför, jag har alltid gillat det (säkert för att det är där maten finns, hehe).

You Me At Six - Bite My Tongue


Outfit!

Mys mys mys!

När man står i köket...

...Då får man räkna med att man får lite kattsällskap. Inte för att jag tror att Pelle var sugen på kladdkaka, haha. Han hade väl mest hoppats på att jag hade öppnat ett paket skinka eller nått, lille gottegrisen.

Kladdakebak

Idag fick det bli lite söndagsbak, fick bli en enkel kladdkaka. För att göra det lite roligare så hade jag på lite krossad mjölkchoklad, hoppas på att det blir riktigt gott. Det här blir fikat till "inför eurovision".

Mat är gott

Jag och Adam fixade pizza igår, så enkelt och så gott! Den tråkiga halvan på pizzan är min, jag är lite mesig. Haha. 

Stay - Tyler Ward

Det är så bra, han är så duktig! waaaah!

Mysfredag

En sån där bra fredag ni vet? Jobbade först, kort dag, skönt! Shoppade efter jobbet, nytt schampoo och balsam fick följa med mig hem till exempel. Hängde kvar lite på jobbet och efter det så åkte jag mot Adam. Jag handlade middagsmat och snacks påvägen hem. Väl hemma hos Adam så duschade jag och mös ner mig i mina pyamasmysbyxor, sååååå skönt! Efter ett tag så kom han den fina hem och jag fick äntligen pussa lite på honom.

Outfit!

Trött och halv toffsfrilla kvar under mössan. Haha. Bästa tröjan iallafall, jag älskar den!

Lyxmat på en torsdag

Pappa lagade hamburgare, gött! Att äta den framför tvn och step up är inte heller helt fel.

Lille Pelle

Min lilla Pelle var ute i fight inatt så idag fick det bli en tur till veterinären, mamma höll mig uppdaterad hela dagen med sms. Åh min lilla kattbebis. Som tur var så var det inget allvarligt, några sår och lite öm. Han ligger bredvid mig och sover just nu, trött efter dagens äventyr.

Vettig middag

Middagen igår när jag slutade sent, de andra hade ätit och jag kan ju inte säga att jag kände för att laga mat. Tog ju iallafall juice istället för läsk. Haha.

Jobbjobbjobb

Har precis ätit lite frukost, ska snart åka till jobbet. Jobbar till halv nio, seeeeeeent.

Sleeping with sirens - Low

Ny låt med SWS! Snart kommer nytt album också, peppen!

Dagens outfit allihopa!

Ny tisha från modecenter, det står "OMG!" på den och den är snygg snygg snygg! Massa kärlek till mina skor också, älskade vans.

Musik

Det är så kul att gå in på sin Last.fm och kolla vad det är man har lyssnat på! Jag kan nog säga att min musiksmak är rätt blandad, haha. Allt från All time low, Westlife, Maskinen och Bring me the horizon. På bilden har vi det som jag har lyssnat mest på sen september, rätt bra blandning tycker jag.

Outfit!

Osminkat och nya hoodien från modecenter. Jag älskar den!

Största apelsinen

Bästa melliset, världens största apelsin, jag lovar!

Sherlock


lördagsmiddag

Adam lagade finmiddag! Alltså hur gott är det inte med sparris? Stekt med smör och salt, nomnomnomnomnom.

Bra lördag

Började dagen tidigt med att åka ut med Mamma till Stockholm Modecenter, där mötte jag upp Amelie! Det var utförsäljning, kaos med folk. Haha. Både jag och Amelie fick med oss fina grejer. Jag kommer lägga upp bilder på det någon annan dag, sjukt glad över en hoodie jag hittade (var tvungen att köpa den trots mitt hoodieförbud, hehe). Efter modecenter så drog vi till Nacka forum och åt lunch på tacobar, nomnomnomnom. Därefter åkte jag hem till Adam, har pratat lite med chillorna och så har vi handlat. Äntligen hittade jag den nya lokan, sjukt god var den ju! Har testat den med citronpaj också, men den här med jordgubbsglass var snäppet bättre! Nu blir det lite matlagning, kött, klyftpotatis och bea.

Gammal outfit med Pelle

Varför inte två outfits på en dag? Jag hade rätt långt hår förra sommaren. Önskar att det var grönt och fint ute nu så att det blir lite roligare att fixa bilder. Tack och hej.

Up in the air

 Musikvideon till up in the air! Aaaaaaaaaaaaaaah. kshfdjgkjdflkjhsldkfhjdjgfshdgjkl. Bästa 30STM!

All time low/glamour kills

Ja men All Time Low och Glamour Kills på samma tröja, det kan ju inte bli bättre!

Tänk när man kan springa runt såhär.


Det måste kännas i ditt hjärta på riktigt


Jag är blå osv

Rätt blå outfit, det är bra. Det blir inte så kul helt enkelt när man bara ska till jobbet och hem igen. Kan ju iallafall säga att tröjan är världens skönaste, fluffet på insidan är det bästa.
f

Pellekatten

Han ville vara med och blogga lite? Eller?

Härlig dag

Här har vi en nöjd tjej efter promenaden, även fast det var en lugn promme så känner jag ändå att det gav nånting. Hade på mig mina easytones också, känns faktiskt som om det blir lite jobbigare, hoppas på att det inte bara är jag som inbillar mig. Haha. Ska kanske försöka ha på mig dem oftare, till och från jobbet iallafall.

Kvällspromenad

Efter jobbet så mötte jag upp bästa vän och så gick vi ut på en kvällspromenad, nu är det ju äntligen en behaglig temperatur ute. Tog med mig kameran också, var länge sen den fick följa med ut på en tur haha. För övrigt så älskar jag att jag har så nära till vattnet, bästa promenadsträckan.

Sommarkänslor

Ja men hur mycket längtar man inte till sommaren? Äta god grillad mat, sola och bada. Åh att bara vara ledig och inte ha några måsten, jag längtar grymt mycket!

Hänger på jobbet

Slutade för 20 minuter sen men jag hänger kvar på jobbet eftersom det är personalmöte ikväll. Känns ju rätt onödigt att åka hem och vara där en timma och sen åka tillbaka. Dessutom så finns det massa godis här så jag har det rätt bra! Ska snart gå iväg och köpa en smoothie som blir någon slags middag, haha bra!


Jag kan inte vänta!

Nya musikvideon kommer ut 19 april, herregud vad jag längtar! 
 

McDonald's

Standard att äta donken och kolla biggest loser.

Helgen

Bästa helgen. Middag och utgång igår med bästa Amelie, skrattat så att jag fått ont i magen. Bästa kvällen på länge! Vi började på grodan där vi träffade Tobbe och Henke en liten stund. Därefter drog jag och Amelie till Ett ställe och dansade! Fick skjuts hem till Adam och sov där. Idag har vi bara chillat och så tog vi en fika på Waynes, gottigott! Sitter på tåget nu, jag saknar min Adam redan.


Dagens

För det första så har jag suttit i timmar och gjort en ny bloggdesign, det känns bra men det kommer nog att komma en ny headerbild inom en väldigt snar framtid. Annars då, jo jag har på mig världens skönaste tröja och väldiga mjöliga jeans.

Fullt upp

Full rulle med jobb hela tiden. Jobbade sent igår och började supertidigt idag, har sovit alldeles för lite. Haha. Jobbade i Nacka idag så åkte till mammas jobb när jag hade slutat så att jag kunde få sällis hem, mycket roligare. Klappade lite på hunden Anton medan jag väntade, sötis.


D7000

Nu är det 1 år och 6 dagar sen jag köpte min Nikon D7000! Fina fina kamera. Jag längtar tills det blir vår så att jag kan fota massor med fina blommor, helst i solnedgång. Hihi.

Dagens

Onepiece och osminkat. Ledig dag? Åh ja!

Shopping

Köpte ju faktiskt lite andra saker i fredags. En fin anteckningsbok, haj-suddigummin och en katt-gemhållare. Ja, jag älskar djur. Haha.

Det där med att vara seriös

Okej det här blir de sista bilderna. De vackra bilderna på mig när jag inte orkar vara seriös längre (som om jag någonsin är riktigt seriös).

Mer bilder från förr

Inte så gamla bilder kanske, eller iallafall mer än ett år. Feeeett länge sen.

Jag och storasyster

Rensar lite bilder på datorn, har typ aldrig gjort det haha. Hittade lite bilder på mig och syrran från hösten 2010. Kanske kommer lite bilder allt eftersom, man vet aldrig vad jag hittar.

Min dag

Gick upp tidigt och åkte till jobbet. Lite halft kaos då brödet och bullarna var en och en halv timma försenat, haha, tur att det inte var så mycket kunder på morgonen. Dagen gick snabbt och efter att jag slutat så gick jag till åhlens, med mig fick jag bland annat Andreas Lundstedts bok. När jag kom hem så satte jag mig ute i solen och läste lite, fick såklart sällskap av min Pellekatt, vad annars?

Det här har jag på mig

Alltså tröjan är lika skön som en pyamas, världsbäst!

Mobilbloggish

Ibland är det ju bra skönt att mobilblogga? Har inte några nya bilder att bjuda på ändå. Men det kommer nog snart, blir ju bara ljusare och ljusare! Igår åkte jag hem till Adam, mys. Idag har jag jobbat hela dagen lång och nu sitter jag hemma med Pelle i knät. Spännande eller hur?


Måste se!

Åhååå vad jag längtar tills den här filmen kommer ut! Det är Rob Stewart som gjort filmen, samma kille som gjort Sharkwater. Åh rädda världen <3
 

Leeeedig

Alltså hur skönt har det varit att vara ledig? Supermegaskönt! Idag har jag varit ute i vårvädret i flera timmar, har fått lite färg i ansiktet. Imorgon jobbar jag och efter jobbet åker jag och pussar på pojken min. Känner mig riktigt glad!


RSS 2.0