Torsdagen

Idag har jag varit i Täby och fixat lite grejer, kanske så att jag har shoppat till mig själv, fixar bild imorgon! Sen så har jag varit med Sarisen. Vi har fikat, gömt oss för trick or treatare som inte ville gå när vi inte öppnade(haha) och så har vi ätit middag! Just nu sitter jag och kollar på ett program om megalodon (en megahaj för er som inte vet), det är sååå spännande! De ska se om den är utdöd eller om den faktiskt finns fortfarande.

Dagens outfit


Lediga naglar

Jag är ledig i några dagar så jag har passat på att måla naglara! Den här gången fick det bli blåglittrigt, kanske inte världens snyggaste, men kul! Haha. Nu ska jag snart stoppa i mig lite mat och sen åker jag till skolan.

Dagens outfit


City of angels

Thirty Seconds To Mars har precis släppt sin nya musikvideo! Åh sitter och ryser i hela kroppen.

Shopping på Lush

Köpte med mig tre grejer från Lush igår! Hårinpackning, bubblebar och lipscrub. Testade Santa's lips igår, kändes faktiskt som om det hjälpte mot mina fnasiga läppar. Santa's lips och mitt aloe vera lypsyl kommer nog göra under för läpparna i höst och vinter! Hårinpackningen har jag i håret nu så ska snart hoppa in i duschen och skölja ur det.

Dagens outfit

Massa nytt! Nya jeggings (som passar perfekt, yaaay!), ny tisha och nya hörlurar. Ser nästan ut som om jag har antenner eftersom jag måste ha hörlurarna på minsta typ, haha.

Morotskaka

En av det bästa grejerna med att fylla år är att jag har en anledning att baka en tårta! Eller ja i år fick det bli en morotskaka, hur god som helst blev den!

Världens finaste koppar

Fick de här två kopparna av Amelie i födelsedagspresent. Har velat ha de här kopparna jättelänge, så gissa om jag blev glad? Ååååh de är ju så fina.

Min födelsedag!

Här har det varit lite tyst! Igår jobbade jag och sen fixade jag iordning mig i racerfart för att dra in till stan för min egen födelsedagsutgång. Kommer kanske upp lita kassa iphonebilder från det lite senare, haha. Idag är det ju iallafall min födelsedag!! Har blivit grattad nu på morgonen och har fått fina presenter.

Lil Wayne!

Han ställde inte in!! Man kunde ju faktiskt inte vara säker förrän han stod där på scenen eftersom han ställde in sist. Alltså Åh, jag tror nog aldrig att jag har sett Amelie så glad, isåfall när hon fick reda på att han skulle komma hit, haha. Han körde alla låtarna som jag kunde så jag är nöjd! Sen var det ju så skönt gung i resten så jag stod där och diggade med.

Lil Wayne ikväll!

Jag ska snart hoppa in i duschen och sen åka hem till Amelie. Ikväll ska vi gå på Lil Wayne! Den enda låten jag kan är How to love, så jag hoppas att han kör den. Amelie är ju däremot världens fan! Haha. Så jag kanske inte kan sjunga med så mycket, men som jag ska dansa!!

Jeansjakten!

Igår hände det som jag har väntat på, mina jeans gick sönder! Mina enda jeans som passar riktigt riktigt bra. Blir så himla ledsen, köpte ett par exakt likadana i sommar men de är för stora (även fast det är en storlek mindre). Jag som var överlycklig över att det fanns jeans som passade mig. Har beställt ett par jeggings från Junkyard så jag hoppas att de är tillräckligt små. Annars vet jag inte vart jag ska leta, känns som om jag har varit överallt. Några extra kilon på benen hade ju inte suttit helt fel!

Pretty Little Liars

Nu ska jag gå och lägga mig och kolla på nya avsnittet av PLL!! Det slutade ju så himla spännande sist!

Dagens outfit

Mysiga tröjan med plats för hundra Malinarmar ungefär!

Can't live my life in yesterday


En lat måndag

Idag har jag inte gjort mycket vettigt. Gick upp alldeles för sent och powernappade på dagen, jag gillar att sova. Jag kan ju faktiskt skylla powernappen på att jag hade huvudvärk, oftast är det det enda som hjälper! Så om vi ska nämna det vettiga jag har gjort idag, jag har duschat, åkt till Adam och så har vi lagat mat. Nu ska jag lata mig lite till och kolla det nya avsnittet av dessertmästarna!

En helg med djuren

Nu är jag hemma igen efter en roligt helg på Tovetorp med klassen! Vi har under helgen fått studera höns, fåglar, flyttfåglar och dovhjortar. Jag som älskar djur är ju helt lycklig i själen efter den här helgen! Förutom att studera djuren så har vi ätit och fikat i massor, kändes som om vi gjorde det efter varje station vi hade, men jag klagar inte. Höjdpunkten på helgen var ju lätt att få vara inne på klappa på dovhjortarna, så himla söta!

Studera djur

Idag har jag åkt iväg med skolan till Tovetorp för att studera lite djur. Kommer hem imorgon!

Nytt smink

Från att ha tyckt att smink är ungefär det tråkigaste att köpa så tycker jag nu att det är roligt! Kanske lite för roligt, för det är så mycket jag vill ha. Åkte in till Täby och tog en sväng in på Sephora och shoppade lite! Köpte en ny rougeborste eftersom att den jag har nu inte är mycket att hurra över, haha. Sen ett läppstift/läppbalsam från benefit, den ger lite färg och är helt supermjuk. Sen det som jag gick dit för, Nars rouge orgasm, alla har sagt så bra grejer om den så den fick flytta in i min sminkväska. Sen för att jag handlade för så mycket så skickade de med en liten present med prover, sånt gillar jag!

Dagens outfit

Jag har levt i mina uggs de senaste dagarna, så tänkte att jag skulle liva upp det hela lite med mina leopardvans!

Dagens skörd

Igår ringde det från Lidingöbutiken och de undrade om jag ville stänga där idag, lite smått nervöst så tackade jag ja! Har aldrig varit i den butiken och jag skulle stänga själv. Var så nervös för att larma, haha, i täby har vi ju galler att dra ner eftersom vi är i ett centrum. Skulle vara så typiskt mig att råka göra fel så att hela larmet går igång och så står man där helt själv. Allt gick iallafall bra som tur var!

Ny kategori!

Jag kände att jag behövde hitta på något nytt här i bloggen, så jag skapade en ny kategori. Monthly favourites! Favoriterna kan vara allt mellan musik, smink, godis, bullar, kläder, ja vad som helst! Jag tycker själv att det är jättekul att se andras sådana här inlägg/videosar, har hittas massor med saker jag själv vill testa. I början av november kommer första inlägget dyka upp. Det kommer att bli i bilder eftersom jag inte vågar mig på videos, haha.

Dagens outfit


Julgodis?

Idag på jobbet så har jag suttit och gjort grisknorrar i ungefär sju timmar. haha. Från att ha haft massa marsipanklumpar så har vi alla hjälpts åt att skapa ungefär 960 stycken grisar, helt sjukt. Vi var kanske tio stycken som har jobbat med det här idag, så kul att få hjälpta till med sånt här istället för att bara stå i butik hela tiden.

Dagens outfit


Can you feel my heart

Åh, en favorit just nu!
 

God morgon!

Njuter av en kopp karamellte och kanelknäcke innan jag drar iväg till jobbet!

En mys-söndag

Adam åkte härifrån för någon timma sen, så nu ska jag gosa ner mig i soffan och kolla nya avsnitten av Glee! 

Kanelknäcke

Jag är en sån där människa som inte vill börja med julgrejer föränn första advent eller första december, men jag såg att de hade börjat med kanelknäcke redan! Jag intalar mig att det bara är knäcke med kanel, vi kan ju glömma bort den juliga förpackningen?

And these words they have no meaning


Kvällsmål

Jag jobbade stänging ikväll så jag kom hem runt klockan 9. Tittade det sista av Idol och sen gjorde jag lite kvällsmål. Det fick bli toast och chai latte! Nomnomnomnom. Chailattepulvret som jag köpte igår var verkligen hur gott som helst, mycket kryddigt men ändå sött!

Dagens outfit


En frukost

Idag till frukosten så testade jag strawberry cupcake téet, supergott det med!

Äntligen!!

Idag har jag varit i Stan med Sara! Jag har ju råkat shoppa lite, men bara saker som jag behövde. En nagelfil och sen en kudde eftersom den jag har nu är för hård så jag får ont i nacken, inte bra. Annars så vandrade vi jättelångt för att hitta en affär men den var tydligen inte kvar, men det fanns ett ICA i närheten så vi kilade in där och jag hittade Vanilj-karamelltéet!! Ska testa det ikväll. Påväg hem så hittade jag de andra två nya smakerna inne på mataffären vid tekniska högskolan. Och juste, hittade värsta chailattepulvret inne på ICA och alltså det doftar verkligen som pepparkaka! Jag har ju inte brist på te nu iallafall, är helt överfyllt i hyllan, haha.

Shoppat lite kanske

Hade lite tid att döda igår och jag var i Täby Centrum och då kan det sluta med att man får med sig lite saker hem. Sally Hansen insta-dri köpte jag dock för några veckor sen, men alltså den är så bra, tips tips tips! Annars fick jag med mig nagellack, nagellacksremover som man sätter fingret i och ett "vinterpuder". Hur tråkigt är det inte att köpa puder inför hösten och vintern? Man känner sig ju blekast i världen ungefär.

Losing it all on these sick little games


Jag fixar kvällsfikat

Jobbade stängning idag så jag tog med mig lite bakelser, hehehe. Ska koka lite te nu och fika lite!

Ny design!

Tyckte att det var lite för somrigt innan, så headern är bytt till lite höstigare bilder och lite typsnitt och sånt är ändrat. Är inte helt nöjd än, är lite småpill som måste fixas. Men vad tycks hittills?

Jag älskar dig!

Vilken superdejtdag med min Adam. Först skansen och därefter middag på friday's, matkoma delux. Vi delade på en förrätt, åt varsin varmrätt och delade på en efterrätt. Bästa dagen på länge!

Alla djuren del 2

Vet inte varför alla bilderna inte fick vara i ett enda inlägg eftersom jag ändå lägger upp det här direkt efter, haha. Men så får det bli!

Alla djuren del 1

Alltså det första som hände var att jag satte mig ner på marken för att ta kort på en ekorre, men den springer fram till mig, klättrar upp på min väska och sen upp på mitt knä! Alltså sånt gör mig så lycklig, haha. Dessutom så matade de gråsälarna precis när vi kom dit, blev ju ännu lyckligare! 

Skansen

Idag har jag och Adam haft våran årliga skansenhöstdejt! Tredje året nu, jag har bestämt att det är en tradition. Ska fixa lite bilder nu så förbered er på lite djurbilder.

Kanelbullens dag

Sticker strax iväg till jobbet. Ska sälja så mycket kanelbullar idag! Lär ju kanske äta en eller två också, om de inte redan är slut när jag kommer dit, det hade ju varit en katastrof.

Kvällens outfit

Det sista jag shoppade, har en likadan fast turkos och annat mönster på leggingsarna. Bästa pyjamasen, mitt rum är ju som en igloo på hösten och vintern så det här är räddningen!

Shoppat lite

Idag har jag varit i stan hela dagen med Amelie, blev lite shopping och jag köpte bara saker som jag faktiskt behövde. Efter att ha kollat runt på lite bloggar och youtubevideos så bestämde jag mig för att testa Fit me foundationstick, upp till bevis imorgon helt enkelt. foundationborste, ögonbrynsborste och ögonfransböjare fick också följa med hem. Sen har vi ju rosa bandet armbandet som kanske inte var nått som behövdes men det var fint och man stödjer bröstcancerforskning. Nästa grej då, hittade världens bästa leggings inne på cubus, asså jag har inte testat dem ännu men det är fleece i det ena paret, drömmen för en frusen Malin. Det andra paret är lite tunnare så jag kan ha dem under jeans, som ni kanske förstår så fryser jag väldigt mycket haha. På sista bilden har vi fina ljuset som jag ska ha nere i mitt rum!

Dagens outfit

Ögonen var ansträngda efter igår så idag är det en glasögondag! Jag har lite hatkärlek till mina glasögon, haha.

När Malin handlar

Jag är mästare på att hitta dumma onödiga saker när jag handlar. Har det kommit något nytt spännande så måste jag ha det. Idag hittade jag Marabou choko latte, smakar säkert precis som o'boy men jag måste ju testa, kanske är superdupergott. Det ska tydligen bli mycket skum när man blandar det med varm mjölk, som en latte fast med choklad! Perfekt för mig som inte gillar kaffe. Ska testa nu till mina kvällsmackor.

Jobb och godis

Idag har jag jobbat i packen. Har packat grahamsknäcke och te! Grahamsknäcket är så gott så jag har stått och ätit massor av delarna som var trasiga, plus att jag tog med ett trasigt paket, hehe. Var supertrött påvägen hem så jag tyckte att jag behövde lite godis, och så fick det bli! Haha. Gottegrisen nummer ett har vi här!

RSS 2.0