Dagens outfit

Nytt linne från Junkyard! Alltså jag hade tänkt ta snygga bilder ute, men tror ni inte att det började regna? Plus att jag har glömt själva stativplattan ute på Sandhamn.

Start på dagen

Började dagen med en smoothie, eller kan man kalla de smoothie om den är gjord på bara banan och apelsin? Efter att jag hade slurpat i mig den så drog jag ut på en jogg/powerwalk, det var grymt varmt! När jag kom hem så körde jag lite vadlyft och utfallssteg också, mina ben var ju döda efter det.

Shopping heheheh

Har lekt med Tovisen i Täby idag! Hittade nästan inget jag ville ha, bara lite, så det jag har köpt är solpuder, läppstift och en ny kruka till mitt avokadoträd. Bild på krukan kommer när det lilla trädet har fått flytta in, haha. Förutom den shoppingen så hade min bok kommit på posten, så pepp på att läsa den! 

Dagens outfit

Ny tröja från Sweet, den har värsta megafickan på magen!

Post

När jag kom hem så hade jag fått mitt paket från Junkyard, kanske så att jag råkade handla lite på rean. Det jag köpte kommer dyka upp på outfitbilder antagligen, den första redan idag. Hehehe.

Semester!

Tog verkligen semester på riktigt! Har knappt suttit vid datorn så bloggen har verkligen stått helt still. Nu har jag "flyttat" hem, fast åker kanske ut till Sandhamn över helgen igen.

Lever livet!

Hahaha skäms lite med mobilbloggarna men jag lever livet här ute! Umgås med vänner hela dagarna och kameran har faktiskt fått stanna hemma. Här kommer iallafall lite iphonebilder från utekvällen lördags!


Onsdag

Har verkligen inte suttit vid datorn någonting, men så ska det väl vara på sommaren. Igår åt jag på värdshuset med mamma och mormor. Äntligen fick jag äta mina baby back ribs, sååååå gott! Efter det så umgicks jag med mina sandhamnstjejer hemma hos Mickie!


Måndags kväll

Cyklade ner till hamnen, mötte upp Malin och köpte mitt godis, haha. Sen gick vi iväg till klipporna och såg på solnedgången. Efter ett tag kom Ebba också så vi satt där allihopa och snackade lite, hur mysigt som helst. 

Photobooth är alltid kul

Försöker fördriva tiden lite. Ska väl snart cykla ner till Hamnen och träffa Malin. Jag vill köpa godis så jag hoppas att kiosken är öppen ett tag till! Om det här var ett vettigt inlägg? Ja!

Ett batterigrepp

Förra veckan fick jag hem mitt batterigrepp. Vi har krigat lite men nu har jag fått det att fungera, jag är väldigt nöjd! Nu är jag mer pepp på att fota igen.

Min lilla sötnos


Torsdagen

Innan jag åkte hem till stan i torsdags så åt jag, mormor och mamma jorgubbar med mjölk. Huuuuuur gott??? Kan ju vara bland det godaste som finns!

I onsdags

Har tagit lite bilder men inte lagt upp! I onsdags regnade det mest hela dagen och jag bestämde mig för att ha en mysdag, vad ska man annars göra en sådan dag? Jag hämtade ut täcket till soffan och satte mig där med en bok och lite gottigt. Jag satt där och läste i flera timmar, läste ut boken som jag hade börjat med dagen innan, haha.

Blackfish

Jag kan knappt vänta på att få se den här filmen! Gråter ju typ av bara trailern, stackars stackars späckhuggare. Det är så hemsk att de flesta inte vet om hur dåligt djuren mår på Seaworlds och delfinarium osv. Något sånt här skulle jag vilja jobba med, att se till att de ska få vara i det vilda!

Lilla katt

Igår natt och dag så regnade det hela tiden! Jag var helt ensam ute på ön, inte familjen eller några vänner var ute. Förstår ni hur ensamt det var? Satt ju typ helt isolerad i lilla stugan. Som tur var hade jag sällskap av min Pellekatt, katten som är rädd för regnet. Haha. Han sov inne i min säng heeeela natten, han brukar alltid vakna och vara jättepigg och jobbig. Men nu sov han så gott, vaknade och såg att han hade gjort min hand till hans huvudkudde, jätteskönt tyckte han.


Om jag ska ha kvällsmys?

Helt klart! När jag cyklade ner till hamnen för att handla mat så passade jag på att plocka ner lite gottigott också, vill äta allt nu! Haha. Men först ska jag plocka lite kläder, laga middag och sen får jag proppa i mig!

Dagens outfit


Stenstranden

Just nu ligger jag nere på stenstranden! Det är superskönt att det blåser, annars hade man svettats ihjäl. Nu ska jag börja läsa min fjärde bok för i sommar, känner mig duktig haha.


Dagens outfit

Alltså jag hade ju jeansshorts och vans till först, meeeeeen när jag kom hem så bytte jag till sporttofflor och kalasbyxorna. Är man ute på landet så är man!

Söndag

Dagarna här ute ser ju lite likadana ut, haha. Har solat nere på stenstranden, gosat med Pelle, käkat mjukglass i hamnen och sett top cats. Nu vet jag inte riktigt vad som händer, kanske drar till Mickie om hon ville hitta på något!

Lördag

Började såklart dagen med en frukost utomhus. Annars har jag solat mest hela dagen, äntligen får man lite färg! Sen så har Pellekatten spanat efter en huggorm, jag som inte är rädd för ormar fick panik, Pelle blev ju inte biten men jag trodde ju såklart ändå att han skulle dö. Haha. Jag har dessutom lyckats klämma mitt finger i en av våra solstolar, det var flera timmar sedan, är fortfarande öm nu när jag skriver på datorn. Japp, det var min dag!

Dagens outfit


Dricka te vid vattnet

Jag och Mickie gick ner till klipporna och satte oss med lite te och snackade. Mickie hade dessutom med sig gulliga Matilda som mest ville vara i vattnet, haha.

Långfrukost

Jag älskar att kunna sitta ute länge och äta frukost! Särskilt här ute, man hör vågorna och hur fåglarna kvittrar. Låter så töntigt nu när jag skriver det men det är ju så härligt!

Ute på Sandhamn

Nu är vi äntligen ute på Sandhamn igen! Pelle har skrikit hela vägen, vi som hade köpt spray som skulle hålla honom lugn, det fungerade inte! Men han verkar ganska nöjd nu i alla fall så.

Dagens outfit

Japp, en till ny bandtröja! Jag älskar den.

Frulle

Mitt bästa kaktuste och kaviarmackor, nomnomnomnom! Ska börja fixa iordning mig nu, idag ska jag shoppa lite. Mina svarta levisjeans har blivit riktigt slitna, börjar bli hål liksom där det viker sig vid rumpan, haha. Om jag hittar nya så kanske jag klipper shorts av de trasiga. Jag måste dessutom hitta nytt halsband till Pellekatten, han har lyckats tappa sitt.

All Time Low!

Alltså det bästa av det bästa, ALL TIME LOW! Här kan vi snacka om jag och Victoria var lyckliga tjejer, herregud! Som vi har hoppat och skrikit halsarna av oss, helt underbart. Att vi dessutom fick ta kort med Jack (gitarristen) efteråt, HUR LYCKLIGA????????? Med det sagt så bjuder jag på en bildbomb!

A Day To Remember

Alltså ADTR, huuuuuuuuuur bra? Jag och Victoria var väääääldigt lyckliga tjejer när de körde The plot to bomb the panhandle. Bääääääääästa!

Paramore!

Det var den tredje gången jag såg Paramore och jag måste säga att det var den bästa. Hayleys röst var helt fantastisk! Dessutom så såg det verkligen ut som om de hade kul på scen, bara en sådan grej gör en så stor skillnad. Nu vill jag att de ska komma till Sverige igen igen och igen!

RSS 2.0