Glassigt


Outfit!

Det här var då innan jag färgade håret, rött med typ grå utväxt!

Tyyyyyysssssst!

Här har det varit tyst. Jobbade helvecka och var dötrött helt enkelt. Idag var jag ledig så jag åkte och färgade håret, mörkare mot rötterna och ljusare nertill. Ser ju såklart bättre ut i verkligheten. Känns väldigt sommarfräscht! Nu ska jag inte sitta kvar här, nu ska jag ut och gå en promenad med Karin.

Sweet

Ny keps och nya skor!

Ett paket


Flygande Pellekatt

Nästa gång ska jag ha någon som kastar leksaken mot mig, kan nog bli ganska roliga bilder (särskilt med tanke på att jag la mig ner på gräsmattan och skrattade åt de här).

nytt

Igår fick jag mitt paket från H&M. Jag kände mig sådär extremt cool så att jag beställde en svampbobtisha! Dessutom så beställde jag finaste bikiniöverdelen (ska försöka hitta den matchande nederdelen).

Krig

Här sitter jag och krigar mot min mage. Fick precis halsbrännan från helvetet, jag nästan längtar tills jag ska gå till doktorn. Bara jag får bli av med det här. Jag ska iallafall fixa lite bilder nu som kommer att dyka upp snart.

Haha så ful

Mjöliga byxor är bra

Sommarsmulpaj

Fick för mig att baka paj. Blev någon underlig blandning av vad som fanns ute i trädgården och i frysen. Blev en smulpaj med rabarber och blåbär, toppad med ännu mer blåbär och lite smultron. Jag vill kalla den Malins sommarsmulpaj! Jag kan lova er att den blev riktigt god, jag är sååå mätt!

Converse

Asså jag har ju faktiskt inte så många egentligen. Det bästa är att par nya är beställda, tänkte byta ut mina "vita" (hehe) låga mot ett par sprillesprajtans nya!


Chillsöndag

Först åt jag frukost framför Planet earth. Sen så råkade jag kanske powernappa, sjukt skönt. Efter det så chillade jag lite till, fikade bakelse och te ute på altanen. Jag har faktiskt varit lite flitig i allt chill, jag hjälpte mamma i trädgården. Stack mig på så många buskar...

Lördagsmys

Blev riktigt lördagsmys här hemma! Gottigott att äta och så kollade jag på första skivan ur min planet earth box. Blev nästan gråtfärdig när jag såg snöleoparderna, jag kan inte förstå att jag kommer att få se dem i verkligheten. Det är helt sjukt!

Malin och Pelle lagar mat?

Pelle ville mest kolla på, lukta på majs och dricka vatten ur kranen. Men jag lyckades få fram lite schysst mat ändå, nästan identiskt med det jag lagade igår. Matlagning är inte min starka sida.

När Malin handlar

Jag vet vad som är nödvändigt att ha i köket.

Kubb

Idag har det varit en riktig sommardag! Jag och Adam spelade kubb, jag skäms nästan över att säga att jag förlorade, stort. Men kul var det.

MASKINEN!


Gröna Lund

Igår åkte jag till Grönan direkt efter jobbet. Mötte upp mina määähns, vandrade runt och väntade på Maskinen! Försökte vinna choklad, fleeera gånger, men ingen lycka!

Här har du Adam!

Adam ville ha en bild där Pelle äter gräs. Varsegod!

Pellefjant

Alltid när man är ute i trädgården och fotar så slutar det med att man förföljer Pelle. Jag undrar hur mycket bilder jag har på honom. Haha. Det var iallafall samma visa idag, jag skulle fota lite blommor och sen helt hokus pokus så sitter lille katten där. Bilderna är dock från en annan dag, idag fick jag bara bilder på honom när han käkade gräs, inte de charmigaste bilderna om man säger så.

But even the sun sets in paradise


Åkatilljobbetochhemigen

Hoodie och tisha är grejen. Tofflor är också ganska fräsigt.

Grillpremiär!

Grillat är ju det bästa, jag har verkligen längtat sedan förra sommaren! Sen som ni kanske märkt så älskar jag majskolvar. Har typ ätit det tre gånger senaste två veckorna. hehe.

Lördag

Igår åkte Tove hit, vi myste med pelle och käkade sushi. Sen så snackade vi massor, såklart.

Mamma <3


t-rex


If things go wrong we can knock it down


Jag är så kär


It's too cold outside for angels to fly


Singing in the rain

För det är ju fullt normal att ta outfitbild ute i regnet.

This time, we'll fade out tonight.


hopparuntiträdgårdenoutfit

Försöker härma Tove med att se lite biffig ut, jag lyckas inte lika bra. Jag skyller på att Tove är så jävla hockey. Annars så kan jag berätta att den fina lilla my frisyren är en ny favorit att ha här hemma, hur skön som helst. En annan intressant sak är att jag har gått upp 5,5 kilo senaste året, jag är på riktigt världsbäst. Så sjukt nöjd.

Tigerhaj

Man blir så charmig på bild när man sitter på knä, poff halva benen borta! Nu ska jag iallafall sova, borde egentligen ha gått och lagt mig för längesen eftersom jag ska jobba öppning imorgon. Hehe.

Idag

Vi börjar med det bästa, hamburgare till middag (såklart pappa som fixar, haha). Annars så har jag jobbat och hunnit med klantigheter. Jag höll på att dra världens vurpa när jag halkade på brödsmulor, jag har hält latte på foten och jag har huggit mig i fingret på en sån där som man sätter kvitton på. Egentligen är det inget ovanligt, särskilt inte det där med kvittogrejen, det lyckas jag göra ganska ofta.

alla antecknar?

Idag har jag haft min iPhone i ett år. Hur har jag klarat mig utan den? Åhåå iphoneberoende.

Sporttofflor

Skönaste tofflorna, 50 spänn på stadium, fett värt!

Frukost

Mycket mat här. Det här åt jag till frukost! Flingor med banan, äpple och kanel. Massa gott!

Vad som händer just nu

Jag och Pelle chillar i mitt rum. Jag kollar på 90210 och har ätit glass med saltlakritssås och strössel, sjukt gott. Pelle har gosat ner sig i min säng, han känner att han måste håra ner lite på min nybäddade säng. Pellekatten har varit mitt enda sällskap den här helgen (nästan), sorgligt med sant. Har iallafall varit skönt med en helg då jag absolut inte har gjort någonting, förutom att städa då.

Städat

Idag har jag städat och gjort fint i mitt rum. Har bytt sängkläder och vädrat täcke och kuddar, jag kommer att sova som en prinsessa inatt.

Mera mat!

Pappa kan det där med mat. Blev kött och majs igen! Jag klagar inte.

Thanks for the memories

Even though they weren't so great

Maybe it's just me, Couldn't you believe.


Mat <3

För någon dag sedan så smällde jag i mig världens största fruktsallad, asså verkligen en hel chipsskål, fast frukt. Dessutom så beställde jag kött och pommes av pappa. Jag var en väldigt mätt och glad flicka den dagen.

Körsbärsblommor


Dagens


my love

Lite dåligt med bloggning men det har verkligen varit full rulle kanelbulle! Efter åtta dagar jobb så var jag äntligen ledig igår. Har även hunnit med lite fezt, i lördags var det utgång med jobbet och i måndags var det valborg.

RSS 2.0