Havreflarn

För några veckor sedan så bakade jag havreflarn. Första gången jag testade att göra det och jag blev hur nöjd som helst. Eller nästa gång ska jag använda finare choklad, men annars så! 

Kommentarer
Postat av: Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!

ser underbara ut

Svar: Tack så mycket! :)
Malin Jonsson

   
Postat av: Hemma Hos Felicia

de ser verkligen goda ut!!

Svar: Tack!! :)
Malin Jonsson

2015-11-22 @ 20:31:53
URL: http://feliciahblogg.webblogg.se/
Postat av: Anonym

Hejsan! Du kanske kommer tycka detta låter as konstigt, men iallafall.

Det är så här att jag gör allt för att få tag på en viss tröja åt min fästmö då jag vet att den hade gjort henne gladare än något annat.

Det är så att jag letar efter hoodien. "these lips belong to someone else " jag såg bara att du för minst 4 år sedan hade skrivit om att du hade en i din gamla blogg.

Nu är det så att jag undrar helt enkelt om du 1 vet vart man kan få tag på en? Har prövat ebay, tradera o etc etc.. Utan några positiva svar.

Eller 2. Hade varit villig att sälja den du har till mig? Hon bryr sig inte riktigt om den är begagnad, hon vill helt enkelt bara ha en, tänkte då det var många år sen kanske det är en tröja du hade kunnat släppa. Men förstår så klart om den har ett stort värde för dig med, men ja, jag ger inte upp, jag måste hitta en till min fästmö :p

2016-01-02 @ 20:54:42
Postat av: Anonym

Hejsan, jag skulle behöva komma.i kontakt med dig gällande en viss tröja som jag letar extremt efter åt min fästmö och gör mer eller mindre allt för den!

Svar: Hej!Jag köpte den för typ 6 år sen på en You me at six spelning, så jag kan ju direkt säga att jag inte är villig att sälja den :P Kollade lite snabbt på deras merch-sida, men kunde tyvärr inte hitta den :( Så jag vet faktiskt hur du ska få tag på den då, men lycka till!!
Malin Jonsson

2016-01-02 @ 20:55:42
   
Postat av: Johanna

Ser goda ut! Jag har alltid velat prova baka sådana men aldrig gjort det, kanske borde prova! Var det svårt?

Svar: Förlåt för sent svar! Inte alls så svårt. Det enda jag gjorde lite fel på min första sats var att jag klickade ut för mycket av smeten på plåten, krävs verkligen lite eftersom de flyter ut så pass mycket :)
Malin Jonsson

2016-01-11 @ 00:27:51
URL: http://blikvar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0